Prietene la bine si la greu - 99
Raspunsuri - Pagina 6
angi_san spune:
Buna seara, fete dragi!
Sunt tare necajita ca in seara asta m-a mancat in sa o cantaresc pe Ana in seara asta si nu numai ca nu a luat in greutate in ultima luna, ba a mai si pierdut 150 gr. Asa ca acum, la 13 luni si jumatate, fata mea are 8,740kg la 75-76cm. Nu m-as plange in mod normal de asta, dar nu mi se pare normal ca din cauza a doua masele sa piarda in greutate. E drept ca in perioada asta glorioasa a fost vaccinul ala deosebit cu efectele lui secundare, raceala cu tuse, si acuma sunt si maselele. Totusi, pierdere in greutate? E normal?
Vreau sa cer pediatrei (care e foarte nonsalanta in privinta asta) trimitere la o coprocultura, urina si sange. Eu n-am facut nici o analiza Anei de la 3 luni.
IN rest ne inscriem si noi in clubul celor care mananca o zi da una ba, sau chiar doua ba.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
dana n. spune:
Buna seara!
Ramona, sa inteleg ca Xoricelul nu mai prea sa pape? Exact in situatia asta suntem si noi...tot din cauza de gingiuta suparata. ne alaturam si noi fulgusorilor ce fac greva foamei. De papat nu mai papa, marait este, de dormit nu doarme bine...iar eu cu nervii intinsi la maxim.
Lyly, pup un Alexut dulce sa treaca cucuiul repede. uite ce urat a fost si David lovit in vara, dar din fericire nu a avut urmari.
Floricik, si ptr Ema, sa treaca bubitele repede.
Licurici, superbe martisoarele! sa treaca cat mai repede perioada asta grea.
Shtephy, ma bucur sa te mai citesc. Te pup si pe tine si pe puii tai frumosi.
Ralu_seby, felicitari ptr inceperea muncii si ptr puiul cumintel si taticul descurcaret
Lumi_R, bafta lui daddy cu noua afacere.
David este in continuare telefonistul casei are zilnic program de discutii cu bunicii de la Bucuresti...iti dai seama ca ei sunt lesinati.
La capitolul adormit stam la fel de prost...in serile bune adoarme intr-o ora cu papica la fel...visez la zile mai bune.
Dozz, multumesc mult ca mi-ai impartasit din ceea ce ai citit tu Ca o concluzie: sa avem rabdare maxima
Alexa, dulce tare printesa ta
Cory_B, ar fi super sa reusim sa o punem de o intalneala.
Ancutza, ia sa incerc sa il mai las si eu pe tati sa incerce sa il adoarma...poate cand reapar eu in peisaj adoarme mai repede David.
Am vazut in poze cavaleri superbi: Remus, Mihnea si Geo
Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009)
angi_san spune:
Vroiam sa-i mai spun Laurei G ca are o familie tare frumoasa si un baietel deosebit, lui Stephy ca tare imi e dor de placintelele ei (ma multumesc si cu un ravasel), Laurei/Licurici sa nu-si piarda "curajul" (se zice ca Dumnezeu trimite intotdeauna copilul pe lume cu o paine in brate) si ca noi suntem mereu aici pentru incurajari. Ma gandesc la tine ca e posibil sa ai nevoie de niste analize, just in case, ajustate cu niste elevit/materna.
Mai vreau sa pup cucuiatul odiseei , sa-i urez Dankutzei un eveniment reusit (iar cu Pinky te inteleg mai bine decat crezi), sa o intreb pe Flavours daca a facut lui Tudor pentaxim+ror si sa-i spun Smaranditzei ca parca Ana si cu Timi se inteleg intre ei cand incep o greva (asta e valabil de la 2-3 luni ).
PUp in mod special fulgusorii bolnaviori si o pentru mamicile lor.
Angi de bebe Ana Maria (03.12.2009)
many_bani spune:
Fetelor stie cineva cum se numeste ansamblul de blocuri construite intre Calea Vacaresti si Splaiul Unirii? Vreau sa vad niste informatii pe net despre acel ansamblu si nu reusesc nici cum sa dau de ei. Poate fetele care stau in zona? Multumesc mult
mami de Vlad (29.10.2009)
lili_a spune:
Citat: |
citat din mesajul lui many_bani Fetelor stie cineva cum se numeste ansamblul de blocuri construite intre Calea Vacaresti si Splaiul Unirii? Vreau sa vad niste informatii pe net despre acel ansamblu si nu reusesc nici cum sa dau de ei. Poate fetele care stau in zona? Multumesc mult mami de Vlad (29.10.2009) |
Asmita Gardens
Mai multe nu poci sa zic da' va pe toate
many_bani spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lili_a
Asmita Gardens Mai multe nu poci sa zic da' va pe toate |
grigore_tina spune:
Fetele care folositi pampersi libero:de care a-ti luat?
Eu am luat ieri din auchan libero comfort fit.Sunt super,dar nu retin pipi pe timp de noapte ca cele de la bl.Ne udam.Noi folosim nr.4.
Multumesc
sus,sus,sus,2 linii asteptam,prietene felicitam.
hai Many,hai Raluci
sarcina usoara Smara ,Licurici!
many_bani spune:
Citat: |
citat din mesajul lui grigore_tina Fetele care folositi pampersi libero:de care a-ti luat? Eu am luat ieri din auchan libero comfort fit.Sunt super,dar nu retin pipi pe timp de noapte ca cele de la bl.Ne udam.Noi folosim nr.4. Multumesc de George-Stefan (15.11.09) sus,sus,sus,2 linii asteptam,prietene felicitam. hai Many,hai Raluci sarcina usoara Smara ,Licurici! |
Noi folosim libero nr. 5 de putin timp, adica de aproape o luna, sa nu imi fie cu suparare dar dupa parerea mea nu cred ca se pot compara libero cu BL, am folosit ambele variante dar nu m-as intoarce la Bl nici platita
Flavours spune:
laura_irina - multumesc, si sarcina usoara sa ai! bafta la vanzari! gandeste-te la articole mai mari si mai scumpe cu magazinul ca sa merite si transportul atunci cand cineva comanda. poate si niste pachete de genul papusa crosetata si martisor.
angi - nu i-am facut inca vaccinul. o sa ii fac infanrix penta si sigur nu ii fac ror. eu si cu infanrixul penta (pe care l-am facut si pana acum pentru ca in maternitate nu l-am vaccinat deloc si apoi nu era necesar hexa ci doar penta) si tot am mustrari de constiinta ca e prea mult.
mamica lui Tudor (04.11.2009)
grigore_tina spune:
Many nu ma supar.Eu spun ca aia absorb mai mult lichid.Libero imi place cum sunt croiti.Mi se par mai chilotel sa zic asa.De Puffies am fost multumita,dar parca si astia miroseau un pic.Libero sunt ok.
Am crezut ca tu folosesti up &go de asta intrebam.Probabil voi lua si eu nr.5 pentru noapte.Geo nu are nici 10 kg,de asta am luat nr.4.
sus,sus,sus,2 linii asteptam,prietene felicitam.
hai Many,hai Raluci
sarcina usoara Smara ,Licurici!