Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Sorina, eu am comandat uleiul de noptite pe siteul Shea Butter Cottage insa, se gaseste si la Plafar. Seara aplic intai crema hidratanta (care poate fi orice marca important e sa ramana pielea hidratata si sa nu se usuce pana dimineata) si apoi masez pielea din jurul ochilor cu uleiul. Raman super unsuroasa dar pana dimineata intra in piele. Un alt ulei minunat este uleiul de Monoi, se gaseste numai pe acel site, care miroase divin si dupa o jumatate de ora nu mai luceste. Asta l-am folosit pe fata, pe par si pe corp. Pentru riduri insa uleiul de noptite a facut minuni.

Symo , Ma intreb de ce nu inchid site-ul daca nu mai functioneaza... asa, ca sa isi faca unii planuri . M-am si ciondanit cu sotul ca el vrea ceva mai aproape... Acum sigur fac petrecerea in gradina. Va fi mai dificil cu siguranta dar sper sa ma scuteasca bufetul suedez de coordonari.

Dana e super site-ul!

Madalina imi pare rau ca trebuie sa intrerupi alaptatul. Poate reusesti sa mai prelungesti putin.

Anya, si Iustin a facut ieri la fel. A dormit 4 ore, de la 14 la 18 si azi noapte, de la 3-5 ne-am conversat .

Sa ma plang... nu numai ca Iustin se trezeste noaptea sa manace 60 ml, nu mai mult, dar sta treaz si 2 ore. Asta ar fi nimic, ultima reusita este sa vomite "la cerere". Adica, ii dau 60 ml, ii scot aerul, in schimb si dau sa ii dau si restul de lapte. Cand ma aproprii cu biberonul de el se face ca vomita si in secunda a doua... vomita! Cu o noapte inainte am aucat sa ii bag tetina in gurita, un milimetru nu mai mult, dar aseara abia l-am atins pe buzite. Nu mai avea nici aer nici nimic, statuse la verticala vreo 10 minute plus schimbatul de pampers...

si mai bag si doua perle din familie ...

Ieri a reusit si sotul sa puna masina de spalat vase (este un bau bau pentru el). Cand ma duc in bucatarie il aud bombanind "Nu stiu ce tot are masina asta ca sare pastila si trebuie sa bag alta. E a treia care sare" Si eu ma intrebam unde dispar pastilele... Mi-a explicat ca el credea ca pastila trebuie sa stea inchisa acolo si masina ia cat are nevoie

si copilul mare...

Il intreb de ce a facut literele urat pe caiet... dupa ce imi explica ca asa ii ies lui apare si o dezvaluire... "Mami tu stii ca eu cand scriu literele le cantaresc si ma gandesc daca stau in picioare sau se rostogolesc" . Asta inseamna sa gasesti ceva tehnic in scris . Sa va explic... A-ul sta in picioare ca are 3 puncte de sprijin dar B-ul se rostogoleste la dreapta . Cand ma duc la sedinta ii spun doamnei sa nu imi streseze copilul ca el vrea sa faca scrisul in echilibru

m-am lungiiiit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut noi trebui sa facem vaccinul saptamana asta si auzindu-va pe voi cum se maraie bebei deja ma ia cu teama sa nu ne chinuim si noi mai ales acum cand se reglase putin programul ....offff o iau iar de la capat nu am o stare de spirit prea buna

heidy legat de ceara din urechea bebeilor am vazut o data o emisiune unde era invitata pediatra Ana Culcer si zicea ca atunci cand ii stergem pe bebei in urechi sa nu insistam ff tare ca riscam sa stimulam productia de cerumen

Am vazut ca vorbiti despre fontanela bebeilor si m-am uitat si la bebelina mea si intr-adevar este putin lasata fetele care alaptati exclusiv la san voi le dati si apa/ceai bebeilor? Si daca da ce fel de ceai si apa fiarta sau nu?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

neata' si de la noi

Miruna, nu m-am gandit niciodata ca literele nu pot sta in picioare si ca trebe cantarite

noi prestam somn non stop in continuare...azi noapte Antonia a adormit dupa masa de 12 si la 8.30 m-am gandit sa intru totusi la ea s-o trezesc, poate ii e foame

inca nu avem colici deloc si sper din suflet sa fi scapat definitiv de experienta asta...oare mai pot aparea acum ?

eu in schimb ma declar regina puturosilor; nu fac nimic toata ziua si am senzatia ca era mai curat/ordine in casa cand mergeam la servici si aveam mai putin timp sa ma ocup de casa,gatit, etc...nu reusesc sa ma mobilizez nicicum...parca sunt legata de maini si de picioare; si nici nu pot sa zic ca nu ma lasa d-soara sa fac treaba, ca ea e o cuminte si doarme; parca sunt batuta in cap, vegetez ca o leguma..

intru la masa acum la 11
va pupacesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Sun, eu nu-i dau nimic Antoniei decat san; daca pun mana pe fontanela, e intr-adevar putin lasata, dar foaret putin, atat cat sa se simta la atingere...asa a fost mereu si dr. noastra nu a zis ca n-ar fi ok...intr-adevar, fontanela lasata e semn de deshidratare, dar ma gandesc ca trebe sa fie mai adanca , sa ajungi la o asemenea concluzie...atata timp cat e doar palpabila, eu zic ca e ok

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

miruna ce site ne-a dat dana?? bvreu si eu sa vad..nu am timp sa citesc din urma acum..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Doura, asta e site-ul : http://www.e-accesorii.ro/botez/518-mon-cher-costumas-botez-baieti.html
Dana, imi plac mult costumatiile, dar nu pot sa o pun pe nasa sa cheltuie atat. Adica mi-e jena....daca as cumpara eu, ar fi altceva. eu i-am zis ca ma ocupe de tot, dar nasa a zis ca vrea sa mergem impreuna. Si cand stiu ca se gasesc costumase la 300 lei dragute, nu pot sa-i zic ca mie imi place asta Asa ca nici Ariannei nu pot sa-i iau, ca simt ca-l dezavantajez pe bebe...greu nene cu 2 La A. eu am cumparat totul, am cheluit mult dar am fost multumita.
A...mi-a mai veint mie o idee. Vreau marturii ursulet si tortul va fi tot ursulet, ceva asa: http://www.wilton.com/idea/The-Bear-Necessities-Cake
Am o tava speciala, doar sa gasesc o cofetarie sa-mi faca baza si decoratiunile din jur.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Buna ziua fetelor.

Na ca v-am prins din urma, cam greu dar am reusit. Mi-e un somn de mor, bebe doarme, ar trebui si eu sa dorm dar am avut ceva treaba pe computer pt firma.

Danait, p;arca tu spunea-i ca sotul tau a stat la firma seara tarziu ca era un server picat? Serverul nostru a fost picat, o fi lucrat pt noi? Oricum, serverul nostru a fost atacat de hackeri asa ca poate si la voi a fost la fel.

Beatrice, ce mai faci draga mea? Te vad activa, deci esti mult mai bine da?

Miruna, de pe ce site comanzi uleiul de noptite? Scuze dar n-am gasit. Eu folosesc gama Mary Chor care nu se gaseste decat in saloane si sunt cam scumpute.

Si acum sa ma plang si eu. Nu am scapat de iritatia de la fundulet. Este ceva de groaza. Am luat crema Sanosan, Avene, Klorane - toate cu oxid de zinc i nimik. Am dat cateva zile numai cu pudra Klorane - tot nimik. Atazi trecem pe albastru de metil si nidoflor si daca tot asa este merg la dermato ca nu se mai poate. Nu inteleg de la ce sa se irite atat. Am totui o banuiala ca ar fi de la picaturile pt colici care il ajuta sa faca caca f mult si cateodata f apos si ma gandesc ca se irita de la caca pt ca desi eu il schimb f des, torusi il gaec tot timpul dupa somn cu pamperul plin de caca. Deci...e singura explicatie. Cu lasatul decoperit exclus...am incercat si a umplut pamamntul de caca de pisu si nici mare lucru nu rezolvam ca el sta tot cu piciorusele stranse si deci iritatia nu sta decoperita.

Si sa ne laudam totusi cu ceva, ...am facut 1 lunita si avem 4,6 kg deci a luat intr-o luna 1,6 kg. E mult?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Apropo de cofetarii, stiti vreuna care sa faca prajiturele "cupcake"? Eu am asa o idee cu un stand mare de cupcakes, in forma de con, cu o gramada de cupcakes cu toppingu ala deasupra alb sau blue...

Mergi la inceput

Miruna ii dadeam san lui Lucas cand am citit despre cum scrie Emanuel. Am ras cu lacrimi. Atat l-am zguduit pe bebe razand, ca s-a intrerupt din supt, sa se uite uimit la mine Imi pare gandire de viitor arhitect

Mergi la inceput

Sunset, si la noi e fontanela un pic adancita, cand sta cu capsorul in sus. Cica e normal asta. Insa in zilele cu vaccinul, cand nu a papat mai deloc, se adancise, se vedea si cand statea la orizontala. Aia nu cred ca e normal, si-a revenit cand si-a reluat programul de mese normal.

Mergi la inceput