Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Syl, poate e o micoza de fapt la mijloc? Am auzit ca se mai iau din spitale, si apoi tragi mult timp la ele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Danait, pai la spital nu avea nimic. S-a intamplat acasa dupa 2 saptamani. Poibil si asta, de ce sa zic nu? Daca nu trece nici cu albastrul ala ma duc la dermato ca nu mai rezist. Eu iritatie din aia n-am vazut in viata mea, Ati n-a facut niciodata asa ceva. Si are numai pe la pliuri, deci acolo unde nu se poate aerisi bine.
Nu-ti inchipui cum arata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Apropo de cofetarii, stiti vreuna care sa faca prajiturele "cupcake"? Eu am asa o idee cu un stand mare de cupcakes, in forma de con, cu o gramada de cupcakes cu toppingu ala deasupra alb sau blue...

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Am vazut la targul de nunti asa ceva. Era la standul Hilton, unde isi prezentau ei mesele festive, meniurile si torturile, arata f misto, avea si niste trandafirasi pe langa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Doura, asta e site-ul : http://www.e-accesorii.ro/botez/518-mon-cher-costumas-botez-baieti.html
Dana, imi plac mult costumatiile, dar nu pot sa o pun pe nasa sa cheltuie atat. Adica mi-e jena....daca as cumpara eu, ar fi altceva. eu i-am zis ca ma ocupe de tot, dar nasa a zis ca vrea sa mergem impreuna. Si cand stiu ca se gasesc costumase la 300 lei dragute, nu pot sa-i zic ca mie imi place asta Asa ca nici Ariannei nu pot sa-i iau, ca simt ca-l dezavantajez pe bebe...greu nene cu 2 La A. eu am cumparat totul, am cheluit mult dar am fost multumita.
A...mi-a mai veint mie o idee. Vreau marturii ursulet si tortul va fi tot ursulet, ceva asa: http://www.wilton.com/idea/The-Bear-Necessities-Cake
Am o tava speciala, doar sa gasesc o cofetarie sa-mi faca baza si decoratiunile din jur.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

uite eu de aici vreau sa iau hainutele si sunt si personalizate, mie imi plac tare http://www.bebecurier.ro/colectia-aquaria-baietei. cand am fost nasa tot de aici am luat.

eu va citesc in fiecare zi dar nu am mai apucat sa scriu. astazi am facut si noi vaccinul sa vedem cum se comporta.
in ret sunt agitata cu botezul ptr ca toate aranjamentele vreau sa le fac singura si timpul la mine este un dusman, dar chiar imi doresc asta. ne-am hotarat sa-l facem la Palatul Stirbey.

tipaaa.....ma intorc

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

Sashenka, sunt superbe costumatiile de botez...n-as stii pe care s-o aleg

Syl, si Antonia are o dermatita de scutec...nu arata foarte rau inca si are funduletul albastru tot dupa ce dau cu ala, dam alternativ nidoflor cu reviken...deocamdata nu vad progrese importante si ma gandesc si eu sa ma duc la dermato daca nu trece in cateva zile
ai mai incercat si alte creme ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonique spune:

Syl nu stiu dak poate fi asta dar poti incerca. Eu si la cel mare si la asta mic am avut asa problema cu iritatie la fund care nu mai trecea. Am schimbat si eu mai multe creme, pana m-am hotarat sa schimb si marca de pampers si asa am scapat. Eu foloseam de la Pampers si nush efectiv de ce nu le prieste la nici unu, ce pot sa iti spun e ca am testat, cum ma intorc la ele cum revine. Eu am luat acum de la Libero si sunt multumita. Nush...incearca sa schimbi si marca de pampers.
Sunset nici eu nu dau nik pe langa san...apa, ceai. In principiu se zice ca la cei alaptati exclusiv nu li se da nik in plus. Dak ti se pare ca ar fi usor deshidratat sau e mai cald, eventual sa ii dai un pic mai des san...nush. Dar tie ti-a zis dr ca ar fi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Miruna de ce il schimbi pe Iustin in timpul mesei?
Poate din cauza aceasta da lapticul afara.La mine e lege:nu schimb copilul la mai putin de 15-30de minute dupa masa poate sa aibe pampersul plin.O schimb inainte dar cateodata face caca si in timpul mesei si atunci astept.
Intrebam si eu daca Olay e acelasi lucru cu Olaz...poate stie cineva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Buna ziua fetelor.

Na ca v-am prins din urma, cam greu dar am reusit. Mi-e un somn de mor, bebe doarme, ar trebui si eu sa dorm dar am avut ceva treaba pe computer pt firma.

Danait, p;arca tu spunea-i ca sotul tau a stat la firma seara tarziu ca era un server picat? Serverul nostru a fost picat, o fi lucrat pt noi? Oricum, serverul nostru a fost atacat de hackeri asa ca poate si la voi a fost la fel.

Beatrice, ce mai faci draga mea? Te vad activa, deci esti mult mai bine da?

Miruna, de pe ce site comanzi uleiul de noptite? Scuze dar n-am gasit. Eu folosesc gama Mary Chor care nu se gaseste decat in saloane si sunt cam scumpute.

Si acum sa ma plang si eu. Nu am scapat de iritatia de la fundulet. Este ceva de groaza. Am luat crema Sanosan, Avene, Klorane - toate cu oxid de zinc i nimik. Am dat cateva zile numai cu pudra Klorane - tot nimik. Atazi trecem pe albastru de metil si nidoflor si daca tot asa este merg la dermato ca nu se mai poate. Nu inteleg de la ce sa se irite atat. Am totui o banuiala ca ar fi de la picaturile pt colici care il ajuta sa faca caca f mult si cateodata f apos si ma gandesc ca se irita de la caca pt ca desi eu il schimb f des, torusi il gaec tot timpul dupa somn cu pamperul plin de caca. Deci...e singura explicatie. Cu lasatul decoperit exclus...am incercat si a umplut pamamntul de caca de pisu si nici mare lucru nu rezolvam ca el sta tot cu piciorusele stranse si deci iritatia nu sta decoperita.

Si sa ne laudam totusi cu ceva, ...am facut 1 lunita si avem 4,6 kg deci a luat intr-o luna 1,6 kg. E mult?

Syl, mami de gargarita Ati ( 31.08.2007) si proaspata mamica de Thomas Bogdan (14.12.2010)

Mergi la farmacie sa-ti faca ei un preparat special. Stiu pe cineva care la fel incercase tot ce se poate pt eritem

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Citat:
citat din mesajul lui letzy81

Intrebam si eu daca Olay e acelasi lucru cu Olaz...poate stie cineva.

FVL heterozigot+MTHFR C677T heterozigot+ MTHFR A1298C heterozigot; 2 sarcini oprite din ev la 8/9 sap

Mami de Sandra

sunt diferite

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Multumesc,Vasari!
Olay pe la noi n-am vazut.

Mergi la inceput