Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

[quote]citat din mesajul lui syl

Danait, pai la spital nu avea nimic. S-a intamplat acasa dupa 2 saptamani. Poibil si asta, de ce sa zic nu? Daca nu trece nici cu albastrul ala ma duc la dermato ca nu mai rezist. Eu iritatie din aia n-am vazut in viata mea, Ati n-a facut niciodata asa ceva. Si are numai pe la pliuri, deci acolo unde nu se poate aerisi bine.
Nu-ti inchipui cum arata.

Syl, mami de gargarita Ati ( 31.08.2007) si proaspata mamica de Thomas Bogdan (14.12.2010)

Syl Te inteleg perfect cu problema asta! Si noi ne-am luptat o gramada sa scapam de eritemul fesier! Inca nu e vindecat 100%,dar suntem pe calea cea buna, a mai ramas vreo 2-3 bube, care au fost rani de-a dreptul! Si eu disperam la cate creme am incercat! am fost si la control cu ea, si ne-a zis ca trebuie insistat cu tratament si cam atat!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Lorin, am incercat Sanosan, Avene, Klorane - toate cu oxid de zinc. Bephanten nu are efect. Am incercat mult timp cu pudra Baneocin..nimic. Am incercat cu pudra Klorane ca are galbenele in ea...nimic. Am incercat crema simpla de galbenele. Nimic nu are efect. Iritatia arata f urat, e rosie i in jurul ei s-a luat pielea ca la cei care au stat mult la soare. Cu pudra de la Klorane e bine momentan dar nu reface pilelea, nu catifeleaza si in momentul in care face pisu si se umezeste iar, se inmoaie iar pielea.
Partea nasoala este ca are numai la pliurile din zona inghinala si pe bulanase in interior si sub testicole.
Azi tocmai i-am dat cu albastru de metil, am luat si nidoflor dar inca nu l-am dat ca sa citesc intai sa vad dar am vazut si si voi folositi. De crema Triderm ce spuneti?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Dupa un week-end in afara Buc, revenim si raportam somnic afara la greu, super placut! Vreme excelenta, dor de primavara!

Si acum legat de forum:

Sugubina: Merci frumos pentru pm. Vorbesc cu sotul si iti raspund apoi... Ma gandesc ca e util aparatul pt aerosoli, oricand poate fi util, nu e ca multe alte chestii pe care am dat banii pt bebe si nu imi folosesc deloc, precum pompita pt nas (nu trage prea bine, bebe se chinuie), forfecuta speciala (lasa unghiile prea mari, parca tot netaiate raman), pompa de muls (nu am avut neaparata nevoie pana acum si cand am incercat sa ma mulg nu mi-a placut deloc, fapt pentru care a ramas ca si noua) si cine stie cate alte asemenea chestii.

Cine mi-a raspuns la postarea despre mucegai (scuze, nu mai stiu ) Merci mult, voi incerca intai in sufragerie, las la aerisit bine si daca am succes doar cu otet, cum spui tu, incerc si in dormitor si stau cu bebe in sufragerie cat e nevoie pana la uscare. De aerisit aerisesc in fiecare zi, cam de doua-trei ori pe zi, dar acum e iarna si nu pot lasa geamul deschis cu orele. Cand aerisesc la pranz las mult, dar nu ma uit la ceas, il deschid si cand imi aduc aminte il inchid (probabil ca sta o ora - o ora si jumatate), dar dimineata si seara las putin, doar cat sa se improspateze aerul, sa fie oxigenat ca lumea. Sper sa fie ok, sa ii gasesc leacul, ca ma enerveaza de mor, gandindu-ma la bebe! Am vrut sa ii spun sotului sa curete cu Savo, inainte de a pleca in week-end, dar am si plecat pe fuga si era si ciudat sa lasam geamul deschis sa se duca mirosul, ca nu stiam ce vreme va fi si lipseam si sambata si duminica. In fine, om rezolva noi intr-un fel...

Crisuletz: Si fata mea dormea mai mult pe stanga, fapt pentru care la o vizita la doctor ne-a spus asistenta ca are capul turtit doar pe partea stanga. Ne-a sugerat sa o culcam pe dreapta si ca sa ne iasa, ne-a indicat sa mutam patutul in asa fel incat culcata fiind pe dreapta sa priveasca spre fereastra si spre mami. Se pare ca ei de-aia stau mai mult pe o parte... Si atunci am mutat-o la celalalt capat al patului si problema s-a rezolvat. Acum doarme spre dreapta .

Despre fontanela: Si la fata mea se vede putin, nu mi-a spus nimeni ca ar fi semn de deshidratare, dar poate nu o fi asa mult cum o fi la cele care ati primit aceasta indicatie, nu stiu... Ce mi se pare mie deosebit (si la inceput mi-era tare frica) e ca zona unde e fontanela pulseaza, mai ales cand si dupa ce plange. Ati vazut? Daca nu, verificati! Vedeti pur si simplu cum pulseaza...

BraveGirl: Foarte frumoase pozele! E clar ca sunt facute de un profesionist! Si sotul meu ravneste la un aparat foto mai smecher si tot amanam momentul achizitiei, ca tot studiaza ofertele, face tot felul de configuratii si imi tot comunica pretul final. Acum am stabilit ca de ziua lui poate primi acest cadou, adica in aprilie, la sfarsit, asa ca pana atunci se consulta cu fotografi profesionisti pentru a gasi formula optima de aparat foto si obiective. Dupa parerea mea costa prea mult si nu merita, decat daca faci si bani din asta. Doar pt poze cu familia, mi se par prea multi bani, dar... merita si el sa isi indeplineasca visul, ca de cand tot viseaza... Stii cu ce aparat + obiectiv au fost facute foto? Aparatul era pus pe trepied? Vreau sa ii arat si lui pozele voastre, dar nu mai stiu unde e link-ul. Mai da-l tu o data, te rog frumos, sau indica-mi pagina unde il gasesc. Merci mult!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

buna fetele.
am vazut k vb de botez. stati calme k se face si p 26 si p 27 feb
si noi tot p 27 feb il facem. bine... o sa inceapa undeva la ora 3 si pana la 10-11 sper sa terminam. k o sa fie obositor si pt noi si pt bb.
deci p 27 se lasa sdec de carne...in ziua asta se mananca fara probl carne. de p 28 se mananca orice, inafara de carne. adica legume, fructe, branzeturi, oua, lactate. de duminica urm, se lasa sec si de oua, lapte, branza si se mananca doar de dulce.

am si eu 2 intrebari:
1. bebeii vostri tresar in somn? au mom cand viseaza si parca vb in somn, si dintr-o data incep sa planga?
2. nu stiu ce sa ne mai facem cu colicii am incercat espumisan, infacol, bonisan, urla incontinuu.
de la bonisan am obs k nu a mai facut nici caca. s-a chinuit mititca o zi intreaga, pana nu i-am bagat supozitor, nu a facut. si cand a facut a iesit verde. am incercat si varianta cu feonu, tace 10 min, dupa care incepe concertu. nu stiu ce sa ii mai fac
soacra-mea vine p capu meu k sa ia ea fata in brate (si cum eu sunt o proasta si habr nu am sa am grija de bb), k nu e normal domne sa urle atata timp si sa nu se calmeze.
pana la ora asta nu am apucat nici sa merg la baie, numai zic k nu am mancat nimic,

aaa..am rez cu lapticu. nu stiu ce s-a intamplat zilele alea.acu vad k papa fara probl si numai da afara.

si scuzati-ma k nu pot sa fiu mai activa

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Si acum sa va spun ce era sa fac: Am scris mesajul, fata mea gangurea singurica pe canapea, eu ma bucuram ca nu plange si dupa ce trimit mesajul si ma uit la ea, vad ca ea era cu picioarele in aer si mai avea putin si ajungea cu talia la marginea canapelei... Daca mai stateam putin, o si vedeam jos Mama imi tot spune sa fiu atenta ca oricand se poate intoarce, dar eu ii spun ca inca nu a inceput. Dar, ce-i drept, oricand poate fi inceputul si nu inseamna ca eu trebuie sa fiu pe faza. Multa atentie, ca incep sa devina imprevizibili! Mama imi spunea ca pe fratele meu il fixa bine intre doua perne, i se parea imposibil sa iasa de acolo si l-a gasit pe jos o data, dupa care s-a lecuit si numai patut scria pe bebe cand il lasa singur... Ma duc sa o schimb, ca a facut kk si am mai lasat-o putin sa fiu sigura ca a terminat de facut.

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Cand auzeam de mamici care erau disperate ca nu reuseau sa vindece iritatiile de la fundulet am zis ca-i exagerare. Nu ma refer la voi...vb de trecut, de la primul copil, eu neavand asemenea probleme nu credeam. Chiar sa nu treaca cu nimic nimic.

Simonik merci de pontul cu pampersul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

hellooooo...ce fac fetele?? noi ne pregatim sa mergem la control..merg eu la dr meu ginecolog pt un control, ca ma durut burtica si o iau si pe Ana cu mine pt ca vrea domnul dr sa o vada..si oricum nu aveam cu cine sa o las acasa...

noi suntem bine..crestem..aavem 5.6kg si 61 de cm...

o intrebare pt fetele care dau la bb LP.. ati reusit sa le fixati mesele la ore fixe?? eu tot incerc, dar nu reusesc deloc...Ana ba papa la 3 ore, ba la 4, ba la 5..asa ca mereu imi da programul, pe care vreau sa -l fac, peste cap....nu mai papa noaptea deloc si asta este f bine...

noi suntem in toiul pregatirilor pt botez..sambata viitoare baotezam zanica...spuneam ca vom avea 50 de invitati si uite ca am ajuns pe la vreo75..ufff....iar ne intindem...maine mergem sa luam rochita pt zanica..sa ne intalnim cu fotograful sa stabilim ultimele detalii...ca si marturii am ales cate o pereche de botesei din portelan,pictati manual, pusi intr-o cutiuta roz...
cristelnita va avea ca si aranjament din orhidee albe si roz..iar pe mese vor fi boluri in care v-a pluti cate o orhidee si cate o lumanarica...

va pupammmm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

Cica s-ar gasi produse Olay la Sensi blue
Eu cum de le-oi fi vazut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letzy81 spune:

"Eu cum de nu le-am vazut?"
scuze..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Lorin, am incercat Sanosan, Avene, Klorane - toate cu oxid de zinc. Bephanten nu are efect. Am incercat mult timp cu pudra Baneocin..nimic. Am incercat cu pudra Klorane ca are galbenele in ea...nimic. Am incercat crema simpla de galbenele. Nimic nu are efect. Iritatia arata f urat, e rosie i in jurul ei s-a luat pielea ca la cei care au stat mult la soare. Cu pudra de la Klorane e bine momentan dar nu reface pilelea, nu catifeleaza si in momentul in care face pisu si se umezeste iar, se inmoaie iar pielea.
Partea nasoala este ca are numai la pliurile din zona inghinala si pe bulanase in interior si sub testicole.
Azi tocmai i-am dat cu albastru de metil, am luat si nidoflor dar inca nu l-am dat ca sa citesc intai sa vad dar am vazut si si voi folositi. De crema Triderm ce spuneti?

Syl, mami de gargarita Ati ( 31.08.2007) si proaspata mamica de Thomas Bogdan (14.12.2010)

Syl Da, Triderm este bun,caci te ajuta sa scapi de eventuale ciupercute,daca sunt,si eu am fost reticenta in a-l folosi,dar se pare ca m-a ajutat!am dat de 2 ori pe zi, cant ft mica,sa ungi bine pe piele curata si uscata sa intre bine! De reactionat cel mai bine la scutece,pot sa zic ca micutei mele i-a mers ft ok cu Libero. Am observat ca la Pampers, Pufies,tot ii mai aparea cate o bubita-doua! Ah,si sa clatesti cu compresa-cotoneta cu ceai de pelin la schimbat.

Sper sa scape cat mai repede Thomas!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

Mergi la inceput