Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Syl eu am folosit ceva preparat in farmacie si i-a trecut imediat. mi-a dat doctorita o reteta. daca vrei pot sa-ti trimit un pm cu ingredientele, doar sa-mi spui.

fetele mi-a spus cine de niste pastiele de stimularea lactatiei care sunt foarte bune uite http://ro.motherlove.eu/?q=node/14 astea sunt. ati auzit de ele???

am inceput si eu sa ma duc la masaje si dermocell...sa vedem cat ma tine..

vroiam sa mai zic ceva dar am uitat ....

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

buna fetelor

vroiam mai de mult timp sa va intreb cam cat dureaza bita la voi si ma refer la cat stau bb vostri in apica nu si cat dureaza masajul....la mine noi stam cam 10-15 min si nu stiu daca e mult sau putin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Siuta spune:

La multi ani Claudia!! Sa fii sanatoasa si iubita !
(scuze de intarziere dar ieri nu am avut net )
Toma are in sfarsit un program: de la 23.30 pana la 06 dimineata baga somnic.A inceput sa se curete si pe fata de punctele rosii si cojitele de lapte( ii dau cu Cold Cream de la Klorane ).
Bebelu, trebuie sa ii dai macar 4 zile dintr-un produs anticolici ca sa vezi daca merge ; si la fiecare masa .Eu m-am oprit la Infacol.Mai are crize de colici dar il tin putin si sunt destul de rare. Iar eu mananc orice.
Invatati-ma si pe mine sa pun poze in contul comun, va rog !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Siuta

Bebelu, trebuie sa ii dai macar 4 zile dintr-un produs anticolici ca sa vezi daca merge ; si la fiecare masa .Eu m-am oprit la Infacol.Mai are crize de colici dar il tin putin si sunt destul de rare. Iar eu mananc orice.
Invatati-ma si pe mine sa pun poze in contul comun, va rog !!!

Andreea, mamica de albinuta Anastasia si ursulet Toma

cu espumisanu recunosc ca nu i-am dat decat 3 zile. dar infacol i-am dat 10zile si dupa am trecut p bonisan dar dc dupa 2 zile am vazut k s-a strans la burtica si numai facea caca deloc, am renuntat la el. k se chinuia saraca zi si noapte sa iasa ceva si nimc,.
de ieri am inceput iar sa ii dau infacol, o lasa p moment si dupa o ia de la capat.

cu Natalia Maria (30.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Sashenka, daca nu ma insel, Anya ia acele pastile pt stimularea lactatiei. Stiu ca era multumita de ele. Sa asteptam sa ne zica ea totusi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MSymo spune:

Cautand marturii de nunta, am gasit asta:
http://w ww.beau-coup.com/egg-soap-baby-shower-favors.htm

Merg ff bine pt botez si macar este un lucru util.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Vmadelin. Deja sotul zice ca-s nebuna ca am luat totul la incercat, dar nu avem ce face. Cand l-o vedea deseara albastru la fundulet....sa vezi show. Oricum am luat si Triderm, dam cu toate pana reusim. Daca nici maine nu e mai bine ...e clar, ma duc la dermato si gata, ma declar invinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Dana, macar o sa am ce sa ii spun doamnei cand o sa imi spuna ca nu scrie frumos . Desi are 7 ani e o sursa rara de perle si un vorbaret neobosit.

Syl, acesta e site-ul de unde comand uleiuri http://www.akuawood.co.uk/home.php?cat=6. Am vazut insa ca nu mai au ulei de noptite .

Sashenka, foarte frumoase compleurile!

M-a lasat memoriaaaa, vroiam sa mai scriu ceva dar am uitat... ma duc sa exersez....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

syl uau a luat foarte bine in greutate!

bebelu86 si ale mele mai tresar in somn..E normal.

Azi am reusit sa iesim afara! Maaama ce frumos a fost, ce soare..Ratzele dorm la greu ca gansacii in portbebe. E tare frumos. Uit si eu de greutati. De cand cu tratamentu de raceala parca trece timpu in fuga! Acu de ex s-au pus pe plans ca s-au trezit; sunt singura si tre sa merg sa le ogoi. Tre sa le dau si sirop, apoi milk, apoi nebulizare. Pana la 19 cre ca termin nu?
Of si asa frumos dormeau! Maruta era cu mana in gura Ilincutei si ambele stateau asa cu ele in sus. O minune ce mai. Vedeti ca am poze noi la semnatura.: luna a treia se cheama. (adica luna 2-3).

Mi-a iesit ureaplasma la analize. UUF. Sa dau dr pe mail analizele sa vedem pe ce antibiotic ma mai baga.

Cre ca imi iau si eu pastilele alea pt lactatie. Care ati luat?S-au vazut efecte, s-a sporit productia?

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Intrasem cu gandul sa spun ceva, cuiva. M-am luat cu cititul, si am uitat complet ce Mie neuronul ala de l-am pierdut in sarcina, nu mi-a revenit acasa, e clar

Noi tocmai am terminat sedinta de kineto. Sunt usor ingrijorata ca lui bebe tot ii pica uneori capul, cu precadere in spate. Desi facem deja de o luna jumatate, si avem aproape 3 luni. Pe burta se ridica frumos, nu are treaba, sta bine. Insa cand il tii cu capsorul in sus, ar prefera mai degraba sa il lase moale pe spate, decat sa si-l tina, in anumite momente. Are si momente cand il tine frumos, si il misca sa se uite la diverse in jur, dar...

Mergi la inceput