Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Sotul e la firma la ora ASTA, cica s-a stricat nu stiu ce server, il astept "dragalasa" acasa Noroc ca Lucas a fost vreo 2 ore cuminte, am reusit chiar sa lucrez si eu ceva

Corina, uite aici: http://www.e-accesorii.ro/botez/32-hainute-botez. Lucas o sa fie "Micul General" cred. Ma amuza la maxim tinuta aia Nu stiu daca face si tinute pentru copilasi mai maricei, daca vrei o intreb marti cand ma vad cu ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Salutare si de la noi!

Heidy, multumim pentru capitol nou!

Claudia, si de la noi, multa sanatate si bucurii!

Symo, felicitari pentru evenimentul fericit care se va imiplini pt voi!

Corina, superbe poze, superba familia voastra!

RatuscaE o dulce Ana

Vasari Ai niste fetite superbe! E tare minunata Maria cum incearca ea sa aiba grija de surioara ei!

Dana Esti super tare pe tura de noapte! Te admir pt tenacitatea ta! Spor maxim si sper sa slabesti cat vrei!

JoAnn, Claudia Cum merg cursurile si examenele? Tot respectul de la mine ca reusiti sa impacati ambele parti:profesionala cu personala!

DouraMulta bafta si sanatate! Sper sa te duci repede la un consult si sa lamuresti repede ce e de facut! In mare, vad ca ti-a explicat Letzy! Si sper sa nu ai dureri! Intrebai de spirulina in cap ant mie dr mi-a zis ca pot lua,dar sa urmaresc reactia Evelinei, este facuta din alge!

Sugubina Cum a iesit tiramisu? L-ai facut dupa reteta clasica?Avem voie in alaptare?

Miruna[/b] Ma bucur ca esti bine acum! Sper sa gasesti o cura care sa ti se potrivesca!

Ana, Multa sanatate tatalui tau! Si tie la fel! Ai grija de tine! bebe David are nevoie maxima de tine!

Sa povestim si despre noi: joi seara am facut vaccinul! A plans ceva cand l-a facut si dupa.Noaptea si ziua dupa a fost ft maraita si a cam plans,i-am pus jumat de supozitor de paracetamol la indicatia medicului, toata ziua a fost la limita de febra,37.9. Acum e bine, ne luptam cu colicii...si cu faptul ca nu vrea sa doarma ziua...mai deloc...decat pe mine asa cate o ora...daca reusesc s-o pacalesc!

Ah, am stabilit si noi botezul: pe 26 februarie o crestinam! Iar festinul se va tine intr-un local frantuzesc!

Eu sunt cam vraiste cu moralul...ieri am fost la control la endocrinolog...si mi-a spus ca trebuie sa intrerup alaptarea Evelinei... Dr mi-a dat indicatie de pe acum, dar am zis ca risc putin si asa am termen maxim cam pana la 4-5 luni sa nu mai alaptez deloc.

Ma bucur sa va vad cum discutati despre botezuri, diete, planuri de slabit! Asa imi fac si eu curaj! Dana, esti model!

Va las, am o durere de spate cumplita si nu pot sta pe scaun! Laptop nu mai am, a stat o luna juma in service si s-au decis sa ne dea banii inapoi!

Pupici pt toate mamicile, si sa aveti o noapte linistita si o noua saptamana minunata!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana[/b]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui vmadelain

Salutare si de la noi!

Heidy, multumim pentru capitol nou!

Claudia, si de la noi, multa sanatate si bucurii!

Symo, felicitari pentru evenimentul fericit care se va imiplini pt voi!

Corina, superbe poze, superba familia voastra!

RatuscaE o dulce Ana

Vasari Ai niste fetite superbe! E tare minunata Maria cum incearca ea sa aiba grija de surioara ei!

Dana Esti super tare pe tura de noapte! Te admir pt tenacitatea ta! Spor maxim si sper sa slabesti cat vrei!

JoAnn, Claudia Cum merg cursurile si examenele? Tot respectul de la mine ca reusiti sa impacati ambele parti:profesionala cu personala!

DouraMulta bafta si sanatate! Sper sa te duci repede la un consult si sa lamuresti repede ce e de facut! In mare, vad ca ti-a explicat Letzy! Si sper sa nu ai dureri! Intrebai de spirulina in cap ant mie dr mi-a zis ca pot lua,dar sa urmaresc reactia Evelinei, este facuta din alge!

Sugubina Cum a iesit tiramisu? L-ai facut dupa reteta clasica?Avem voie in alaptare?

Miruna[/b] Ma bucur ca esti bine acum! Sper sa gasesti o cura care sa ti se potrivesca!

Ana, Multa sanatate tatalui tau! Si tie la fel! Ai grija de tine! bebe David are nevoie maxima de tine!

Sa povestim si despre noi: joi seara am facut vaccinul! A plans ceva cand l-a facut si dupa.Noaptea si ziua dupa a fost ft maraita si a cam plans,i-am pus jumat de supozitor de paracetamol la indicatia medicului, toata ziua a fost la limita de febra,37.9. Acum e bine, ne luptam cu colicii...si cu faptul ca nu vrea sa doarma ziua...mai deloc...decat pe mine asa cate o ora...daca reusesc s-o pacalesc!

Ah, am stabilit si noi botezul: pe 26 februarie o crestinam! Iar festinul se va tine intr-un local frantuzesc!

Eu sunt cam vraiste cu moralul...ieri am fost la control la endocrinolog...si mi-a spus ca trebuie sa intrerup alaptarea Evelinei... Dr mi-a dat indicatie de pe acum, dar am zis ca risc putin si asa am termen maxim cam pana la 4-5 luni sa nu mai alaptez deloc.

Ma bucur sa va vad cum discutati despre botezuri, diete, planuri de slabit! Asa imi fac si eu curaj! Dana, esti model!

Va las, am o durere de spate cumplita si nu pot sta pe scaun! Laptop nu mai am, a stat o luna juma in service si s-au decis sa ne dea banii inapoi!

Pupici pt toate mamicile, si sa aveti o noapte linistita si o noua saptamana minunata!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana[/b]

A iesit vis! Am facut cu mascarpone, frisca lichida batuta/ galbenusurile le-am pus pe foc cu zaharul sa se faca crema iar albusuri batute nu am pus deloc.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorinaalex

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75
Sorinaalex, la noi functioneaza de minune colieful. Si eu as fi vrut sa functioneze cu sab simplex care costa 16 ron, nu 100, dar asta e...macar nu e un medicament.

Multumesc pentru raspuns Beatrice. Nu din cauza banilor ezit sa ii dau Colief ci datorita faptului ca mi-a facut caca verzui de la el. Si stiu sigur ca de la el a fost pt ca imediat ce l-am oprit a revenit la culoarea normala de mustar. In plus mi s-a parut ca era foarte apos. Tie ti s-a intamplat? Sunt primele lui efecte sau asa face mereu? Nu stiu daca sa ii mai dau sau nu, iar pediatra nu m-a lasat sa ii dau asa ca nu am mare incredere in ea.
Tu ii pui in lapte la fiecare masa? Astepti 20 minute asa cum scrie pe prospect? Scuza-ma ca te bazai cu atatea intrebari, dar nu stiu ce sa ii mai fac sa ii fie bine.

Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010)

Da, ideea este ca intr-adevar nu exista o reteta minune in privinta colicilor care sa se aplice la toti copiii unanim. La unii functioneaza unele picaturi, la alti bebei, altele.
Ce sa-ti spun?Uneori mi se pare mai moale, alteori nu. Da, eu ii pun la fiecare masa in LP si la inceput si mie mi se parea aiurea sa tin Lp o jumate de ora cu picaturile, pt ca pe de alta parte cica sa nu tii Lp mai mult de juma de ora in sticla, ci sa-l arunci. Eu il tin intr-adevar 20 min. E aiurea ca nu poti preconiza cu exactitate cand va cere bebelul papa, dar pt ca si alaptez...cat pt un pisoi, cum zic eu, in cele 20 de minute ii dau san.Uneori mi se rupe sufletul cand suge la san, ca ofteaza din cand in cand, parca zice: "Äi ma, mama, mai sug mult la tzatzi tau?" Ajunsese sa-mi respinga sanul, dar sunt multumita de noile biberoane achizitonate de la MAM cu tetina de silicon, pt ca lucrul acesta nu se mai intampla.

Mergi la inceput

Madalina, de aceea am intrebat-o si eu pe Anya daca alapteaza si daca in acelasi timp ia si tratament pt tiroida. Auzisem d=ca nu prea se poate. Tie endocrinologul, ce ti-a zis?Nu stiam ca esti si tu cu tiroida. eu de cand am nascut, nu mai mi-am recoltat sange, de frica ca-mi va spune sa intrerup alaptatul. Oricum, pana sa raman gravida, nu stiam ca am probl cu tiroida
Sugubina

Mergi la inceput

A venit sotul in sfarsit! L-am lasat sa il hraneasca pe Lucas, premiu ca a muncit atat duminica seara pana aproape de miezul noptii eu in timpul asta citesc cele 2 numere speciale Mami si Mamica de azi, de luna asta, care trateaza diversificarea copilului. Dar cred ca ma voi intrerupe din lectura ca m-am plictisit, ca sa ma uit la un episod din Penguins of Madagascar, noua mea pasiune. Bineinteles, in timpul asta ma mulg, vreau sa congelez ce scot acum, ca azi am avut productie in exces Am devenit experta in muls, ma pompez si in somn o data am adormit cand erau 10 ml scosi, m-am trezit cu biberonul plin, dadea pe afara si imi curgea lapte pe mana care tinea pompa

Madalina imi pare rau ca si Evelina a avut reactie la vaccin. Asa a fost si Lucas, 2 zile parca nu il mai recunosteam. Dar acum si-a revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Madalina, de aceea am intrebat-o si eu pe Anya daca alapteaza si daca in acelasi timp ia si tratament pt tiroida. Auzisem d=ca nu prea se poate. Tie endocrinologul, ce ti-a zis?Nu stiam ca esti si tu cu tiroida. eu de cand am nascut, nu mai mi-am recoltat sange, de frica ca-mi va spune sa intrerup alaptatul. Oricum, pana sa raman gravida, nu stiam ca am probl cu tiroida
Sugubina

Beatrice Nu am probleme cu tiroida, ci cu hipofiza, care da, controleaza si tiroida! Am o tumoare pe ea, se numeste adenom hipofizar. Hipofiza secreta prolactina, responsabila de lactatie! Numai ca in cazul meu, lactatia face sa creasca si mai mult tumoarea...asadar, dr spune ca va trebui sa renunt, sa nu ajungem intr-o situatie critica!

Dana ma bucur pt tine ca ti-a venit sotul acasa! Stiu cum e sa vina tarziu acasa! Uber kul ca ai mult laptic...eu una am cam cat ii trebuie domnisoarei, care papa cam des...la pompa nu prea mai iese...cu toate ca daca apas cu mana tasneste...

Ma duc sa ma intind si eu cu micuta! Nu prea am somn...am o gramada de ganduri...

Pupici pt toate!

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

Mergi la inceput

Madalina, am un debit de lapte f variat si mofturos din pacate am zile cand am fix cat ii trebuie lui bebe, am zile rare cu exces, si am zile groaznice cand nu am aproape deloc, cand ma disper si ma isterizez si enervez pe toti in jur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leeloo21 spune:

buna mamici!

si noi am iesit cu Tudr azi si am avut un mic incident in parcul herastrau, tati nu a fost atent si l-a lovit un pic leaganul in mana si l-a dat jos pe Tudor..uff..noroc ca era dinacela de plastic moale si a cazut pe mocheta elastica din locul de joaca pt copii..dar oricum..sperietura pt burtica si mamic..si planset de sperietura apoi..uff..sa aveti mare grija!

in rest sunte f bine! joi iar mergem la control!

ii pupam pe cei mici si ma bucur ca vorbiti de botezuri...daca va putem ajuta cu ceva sa nu ezitati sa ne intrebati!

o zi frumoasa sa aveti!

Cristina si Alin, parinti super fericiti de Tudor,pestisor de 12 martie '09 si de fluturas de 28+

nasterea in apa

pozici dragute

Mergi la inceput

Amelia , da pe 27 e lasatul secului de carne, dar cine mai serveste dupa 12 noaptea papa, atata timp, cat la noi, de ex, se incepe botezul la ora 16.De ce ti-a spus tie preotul ca in ziua Mosilor de Iarna nu e bine sa se faca botez? Sau, ma rog, ca nu este indicat.Bebelu, ne ajuti?

Mergi la inceput