Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 6
![](images/user_woman.png)
MSymo spune:
Miruna mi se pare tare frumoasa ideea cu botezul in curte, este mult mai intim si faci exact cum vrei. Numai ca pt asta ai nevoie de timp sa te ocupi cu amenajarea si vei fi prinsa si in ziua cu pricina sa dirijezi totul pe acolo, fiind pe teritoriul tau. Iubi s-a interesat ieri, restaurantul ala e inchis de f mult timp, n-am batut campii.
Corina sunt superbe pozele, cei doi copilasi zici ca sunt din filme. Merci de info cu apartamentele. Am intrat pe site si il pun maine pe iubi sa sune sa intrebe de inchiriat. Cat despre timpul petrecut la mare, cu siguranta facem castele pe plaja la Kazeboo.
[red]Lidia[/red[ si Diana papa f rar mai mult de 120 ml, iar eu eram ingrijorata, dar dr pediatru a zis ca daca ia in greutate, inseamna ca asimileaza bine si nu-i cazul sa fim panicati. Fiecare copil are ritmul lui, nici noi adultii nu mancam la fel. Nu stiu ce sa-ti spun cu scaderea in greutate.....poate tr sa intrebi dr.
Noi am fost ieri la Chicco, i-am luat Dianei pantofi si un hanorac la reduceri. Erau niste haine frumoaseeeee!!!
Si apoi la targul de nunti, de unde am luat cataloage si saptamana asta merg sa probez niste modele si poate chiar sa dau comanda. Acum cativa ani rochiile erau parca mult mai scumpe, acum sunt mai ok. Am vazut printre expozanti, chiar Mariott cu prezentare de meniu, care arata absolut genial si niste aranjamente de mese superbe, numai bune pt botez, dar habar n-am ce preturi.
Vreau sa ma duc mai tarziu pana la Kiabi, au oferta: cumperi 3 si platesti 1.
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ratusca83 spune:
Lidia.... si Ana papa 120 ml la o masa..mai rar papa 150 ml...si are decat 6 mese pe zi..eu zic ca atata timp cat ia in greutate este ok....
simona...si mie mi-a spus pediatra sa-i dau mai multe lichide Anei ca fontanela este putin lasata...dar ea nu vrea sa bea nici ceai..decat baby drink ...si nu prea ii mai dau ca este prea dulce...am incercat sa-i dau apa...ii dau cate 6 lingurite pe zi, dar fontanela tot asa este..
kamik spune:
seara buna!!!
Doura si mie mi-au iesit maselel de minte cand eram gravida...ma mai dor, ma mai lasa dar nu vreau sa ma duc inca la dr pana nu termin cu alaptatul ca la mine nu tin anesteziile si mi-e frica de ce-i mai rau. nu prea au avut loc si ba au iesit pe dedesupt ba a impins-o pe cea de langa... de Theodor-Matei
Lidia_P spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 lidia, cate mese are bb pe zi? mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
6 mese are, dar in ultima saptamana a pierdut 200 gr si nu stiu de la ce
ratusca83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lidia_P
6 mese are, dar in ultima saptamana a pierdut 200 gr si nu stiu de la ce Mami de ![]() |
poate nu-i mai prieste laptele..nu stiu ce sa zic...cel mai in masura este pediatrul...asteptam vesti bune
![](floare.gif)
![](pupic.gif)
anya2010 spune:
beatrice inca alaptez exclusiv si iau si tratament pt tiroida.
Corina superbe pozele cu puiutii tai.
Eu sunt cam sifonata, azi-noapte am avut frisoane si nu prea am dormit iar azi am fost ca o legumaMa doare capul ingrozitor, sper sa nu fi luat vre-un virus de gripa
Vikigul si-a facut un program de vreo 3 zile incoace..dupa ce venim de afara doarme vreo 4-5 ore iar noaptea de la 2 la 4 e foarte vioi si cu chef de joaca
ratusca83 spune:
Lidia, incearca sa-i schimbi tetina..poate oboseste tragand...eu folosesc tetina 3+ pt Ana chiar daca ea are decat 11 saptamani..
fetelor, care folositi biberoane Dr.Brown's??? am gasit la farmaciile Valeriana si as vrea sa le incerc si eu..am vazut ca au tetina f moale...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 Lidia, incearca sa-i schimbi tetina..poate oboseste tragand...eu folosesc tetina 3+ pt Ana chiar daca ea are decat 11 saptamani.. fetelor, care folositi biberoane Dr.Brown's??? am gasit la farmaciile Valeriana si as vrea sa le incerc si eu..am vazut ca au tetina f moale... mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
Eu folosesc.Numai dinastea.Sunt anticolici, sunt super bune in sensu asta.ti le recomand cu mare caldura,nu ai sa regreti.
sugubina si Puficele
![](fetita.gif)
![](fetita.gif)
BraveGirl spune:
multumesc fetelor...tare mandra ma simt de puiutii mei, cra-cra
Lidia, vezi ca poate nu a pierdut, ci nu ai cantarit tu in aceleasi conditii. acum ca s-au lungit, dc nu pozitionezi identic bebe, iti da alta valoare, mai ales ca se misca. apoi dc l-ai prins dupa pipi&kk, arata mai putin. sau poate data trecuta mancase mai aproape de momentul cantaririi, si atuni normal ca a aratat mai mult. acum ei iau mai putin in greutate pe luna...sunt sapt in care iau doar 50-100g. incep sa aiba alte preocupari decat ingrasatul...devin activi, chiar mobili. vezi zilele astea cum evolueaza si vb cu medicul dc chiar scade in greutate.
azi am dat comanda de invitatii. caut acum marturii.
Dana, nu-mi spui si mie ce firma are prietena ta, poate ma ajuta cu tinuta de botez pt pitici, mai ales pt A.
==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE