Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 5
ratusca83 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui beatrice75
De ce nu te muti acolo cu ea? |
tare as vrea, dar din pacate viza se obtine f greu..am mers decat o singura data in vizita si cu greu am obtinut acea viza...gandul nostru este sa plecam..sora mea mereu ne spune....ea este casatorita cu un australian de aceea a fost f usor sa plece.. noi cand am fost la ea au trebuit ca ei sa depuna garantie pt noi ca nu vom ramane acolo...poate pe viitor se va schimba ceva...
nu v-am spus..sora mea este mai mare decat mine cu 12 ani si locuieste in Australia de 10 ani..
sorinaalex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Sorinaalex, la noi functioneaza de minune colieful. Si eu as fi vrut sa functioneze cu sab simplex care costa 16 ron, nu 100, dar asta e...macar nu e un medicament. |
Multumesc pentru raspuns Beatrice. Nu din cauza banilor ezit sa ii dau Colief ci datorita faptului ca mi-a facut caca verzui de la el. Si stiu sigur ca de la el a fost pt ca imediat ce l-am oprit a revenit la culoarea normala de mustar. In plus mi s-a parut ca era foarte apos. Tie ti s-a intamplat? Sunt primele lui efecte sau asa face mereu? Nu stiu daca sa ii mai dau sau nu, iar pediatra nu m-a lasat sa ii dau asa ca nu am mare incredere in ea.
Tu ii pui in lapte la fiecare masa? Astepti 20 minute asa cum scrie pe prospect? Scuza-ma ca te bazai cu atatea intrebari, dar nu stiu ce sa ii mai fac sa ii fie bine.
Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010)
Vasari spune:
Simona, si eu am avut aceeasi problema la Maria, se vedea usor adancita fontanela, stiam ca e semn de deshidratare. Am incercat mai multe metode, i-am dat lapte din ambii sani, ca la inceput e mai lichid, i-am dat sa pape mai des, dar asta nu inseamna ca si bea mai mult... pana la urma s-a reglat, dar tot cu programul normal, oricum era totul la cerere.
Corina, diferenta e de 1 an, de-aia ti s-a parut cuminte Maria. Asta vara, cand povesteai de Arianna, parca o vedeam pe Maria la 2 ani. Astazi tati i-a zis golanca si mi se pare ca o defineste perfect.
Doura, cand vad scris "cry it out" ma zbarlesc toata. Nu pot sa concep asa ceva, parca bb ar fi corp strain.
Olguta, ce copii frumosi ai, si seamana mult mult!! Bogdan a avut incredere si i-a dat-o Mariei pe Sara. Am ramas paf cand am vazut, eu n-as fi avut curaj! Ea e foarte motrica si puternica presupun... are si 3 ani impliniti. Poti sa incerci cu ajutor, sigur va fi incantata Sofia!
Azi Maria a fost cu rolele pe-afara, a intrat in toate baltile cu noroi si in multe a si cazut, ca trotuarele noastre nu sunt line. Nu va inchipuiti cum a venit!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
sorinaalex spune:
citat din mesajul lui sugubina sorinaalex e ok cu cacutza o data de doua ori pe zi.Probabil se screme asa de la colici.Infacol ai incercat? Debridat? Scumpic Tudor! |
Multumim mult Sugubina. Si eu cred ca de vina sunt colicii. Am incercat si Debridat si Sab Simplex, dar nu au functionat prea bine. S-au mai redus fata de perioada de inceput, dar tot se chinuie mult saracutzul.
sugubina spune:
Lidia_P da dintii de la trei luni?
beatrice75 tu chiar tre sa te opresti cu sportu ca nu e a buna sa te doara..si ai avut si chiuretajele alea; las ca slabesti tu. Si da, 49 kile e super aschilambic.
sorinaalex si ale mele au avut acum vreo 3zila cacutza verde; cre ca era de la siropelele de raceala. Saracii bebei..Acu de si inca le dau kk e ok. Pan la urma daca ai vazut ca colief ii face bine, ce daca e verde?
Ah am fost cu Puficele in IOR. Evident cum am ajuns si am gasit loc de parcare, s-a innorat de zici ca ne tuna acum!!! vaai mor de ciuda! Si asa de frumos era pana sa ajungem. Vad ca devine un obicei la astia cu suarele lor-cum ies cu Puficele cum se intuneca! Am ajuns acasa si s-a pus pe ploaie cand am iesit noi din masheena cu ele. Ghinionu naibi.
Planui sa evadam doo zile. Undeva la un Moeciu, Cheia..doo zile asa si o noapte ,cu fetele: sa vad si eu o zapada, o natura..M-am saturat de griul asta! Urati-mi succes tre sa il conving pe Pufescu.
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
Lidia_P spune:
citat din mesajul lui sugubina Lidia_P da dintii de la trei luni? beatrice75 tu chiar tre sa te opresti cu sportu ca nu e a buna sa te doara..si ai avut si chiuretajele alea; las ca slabesti tu. Si da, 49 kile e super aschilambic. sorinaalex si ale mele au avut acum vreo 3zila cacutza verde; cre ca era de la siropelele de raceala. Saracii bebei..Acu de si inca le dau kk e ok. Pan la urma daca ai vazut ca colief ii face bine, ce daca e verde? Ah am fost cu Puficele in IOR. Evident cum am ajuns si am gasit loc de parcare, s-a innorat de zici ca ne tuna acum!!! vaai mor de ciuda! Si asa de frumos era pana sa ajungem. Vad ca devine un obicei la astia cu suarele lor-cum ies cu Puficele cum se intuneca! Am ajuns acasa si s-a pus pe ploaie cand am iesit noi din masheena cu ele. Ghinionu naibi. Planui sa evadam doo zile. Undeva la un Moeciu, Cheia..doo zile asa si o noapte ,cu fetele: sa vad si eu o zapada, o natura..M-am saturat de griul asta! Urati-mi succes tre sa il conving pe Pufescu. sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
presupun si eu...are gingiile usor inflamate,isi roade manutele si a fost tare sacait...adica plangea tot timpul aparent fara motiv asa ca am tras eu concluzia ca e posibil sa ii dea dinti
mama imi spune ca eu la 5 luni aveam dejea doi dinti iesiti
danaint spune:
Sugubina, si noi am patit la fel! Cum am intrat in parc, cum s-a innorat! dar i-am pus pelerina de ploaie, si tot am stat vreo ora. Insa imi e ciuda, stateam mai mult altfel...
sorinaalex spune:
Am reusit sa citesc ultimul capitol din odisee pentru ca de acolo ramasesem restanta. Tare emotionant mesajul pentru burticile de ianuarie-februarie si mi-a placut mult mult si ce a scris Corina pentru Patrick!
Va multumesc tuturor pentru incurajari si felicitari si nu in ultimul rand vreau sa le felicit pe Amelia si Bebelu!
Ana, imi pare tare rau pentru greutatile prin care ai trecut la sfarsitul anului. Nu am ajuns la zi cu cititul, dar sper din tot sufletul ca intre timp tatal tau se simte mult mai bine!
simonique spune:
Miruna pt raspuns. Uleiul de noptite unde il gasesti? Nu ramane gras pe fatza? Cremele Gerovital H3 si Olay 7 le folosesti in acelasi timp?
letzy81 spune:
Si eu am tenul sensibil si uscat.Mi-a adus cineva din Italia anul trecut Olay 7 si mi-a placut foarte mult dar la noi n-am gasit.
Oare Olaz.ul de la noi e acelasi lucru cu Olay sau bat eu campii?