Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 4
letzy81 spune:
Neata!
Olgutzika,am suspectat la inceput o intindere musculara mai atipica asa,mai ales ca am sarit coarda.Dar nu,nu e intindere musculara sigur.Nici nu stiu sa explic cum e durerea,e sacaitoare si surda,suportabila.Doare si cand stau.Azi vad ca doare mai putin.
Nu mai suport injectiile alea nenorocite dar sunt sigura ca le voi iubi din nou la bb 2.
letzy81 spune:
Ah!si piciorul cu pricina il simt tare amortit mai ales daca stau mai mult in picioare..deci e destul de nasoala treaba
sugubina spune:
Doura foarte interesante linkurile!
simona-maris De ce nu ii dai niste ceiut - dinala de bebe, e si anticolici. Cate putin asa.
Olgu l-am vazut pe Vladut in poze, ce maare e si frumos.Seamana cu tine! Sigur ii raman ochii albastri.
sorinaalex e ok cu cacutza o data de doua ori pe zi.Probabil se screme asa de la colici.Infacol ai incercat? Debridat?
Scumpic Tudor!
sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna
simonique spune:
Hello!
Al meu dak la inceput dormea bine macar ziua, acum a inceput si ziua sa stea din ce in ce mai mult treaz si sa adoarma din ce in ce mai greu
Ratusca si pe mine ma mai deranjeaza operatia de ex dak imi pun centura
Sugubina si eu linia operatiei o simt amortita si la fel mi-a zis dr cand am fost ieri la control ca in cateva luni o sa incep sa o simt usor, usor...sport abia de la 3 luni mi-a dat voie
BraveGirl super pozele...vi le-a facut cineva profesionist banuiesc
Fetele, help! Ma uitam azi in oglinda si am vazut ca au inceput sa imi apara riduri fine pe langa ochi , pielea fetei incepe sa fie din ce in ce mai uscata, nu mai zic de cearcane... recomandati-mi si mie o crema de fatza/ochi care sa fie buna incepand cu 30 ani, sa mearga si pt riduri fine, dar sa nu fie nici f puternica...nush ...ceva bun...as da si mai multi bani macar sa stiu ca face ceva
Lidia_P spune:
fetelor help
voinicul meu a pierdut 200 gr in ultima saptamana...recunosc ca in ultimile zile este cam marait (cred ca ii dau dinti)...dar este normal sa piarda din greutate?
el are 3 luni dar nu mananca mai mult de 120 ml la o masa...nu vrea mai mult...cum sa fac si ce sa fac?
mirunam spune:
Simonique eu am incercat o groaza de creme scumpe si am ajuns la concluzia ca nu rezolva ridurile, cel mult le ascund. Cea mai buna combinatie, pentru tenul meu foarte uscat si sensibil, este o crema hidratanta (Gerovital H3/Olay7) si ulei de noptite pentru pielea din jurul ochilor. A sters toate ridurile fine si nici nu au aparut altele. Ani de zile am folosit Estee Lauder si Chanel cu convingerea ca la un moment dat se va vedea ceva... la mine nu a mers. Acum depinde si de pielea ta.
Eu am obsesia ridurilor din jurul ochilor de la 15 ani asa ca am ceva antrenament.
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 fetelor care ati nascut prin cezariana?? va mai doare operatia, uneori?? pe mine ma doare taietura..dar nu si in interior...este adevart ca ieri am facut ceva efort..sa fie de la asta??? mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
Pt ca mai am de dat jos 11 kg si pt ca se apropie botezul, am incercat sa fac aerobic de pe wii si a doua zi, ma durea uterul de ziceai ca am venit de la chiuretaj. Asa ca va trebui sa abandonez exercitiile pt o perioada. Va dati seama, la mine uterul cred ca-i ferfelita cu o cezariana si 2 chiuretaje in 2 luni. Sora zice ca nu voi mai ajunge niciodata la greutatea de dinainte de sarcina, aceea de 49 de kg, ca eram prea aschilambica.
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ratusca83 eu sunt foarte fericita!!!! ieri a venit sora mea din Australia impreuna cu familia.....va sta pana dupa botez!!!! uraaaa...... am pus si eu cateva poze pe picasa mami de Ana-Maria!- 30.10.2010 |
De ce nu te muti acolo cu ea?
beatrice75 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sugubina
Probabil e de la efort. Pe mine nu ma doare deloc, ba chiar zona din jur e amortita si nu simt nimic.Dr a zis ca e normal si cam in 6l-1an o sa reincep sa simt zona. sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna |
Deci e ok si eu ma miram de ce inca mai simt zona amortita
beatrice75 spune:
Corina, da, intr-adevar te-ai rasfatat cu Jaristea.
Heidy, am fost si unde zici tu la Hanul Berarilor, am fost asta vara, deci la terasa, stiu ca vara e nevoie de programare ca sa ai o masa la terasa, mancarea e foarte buna, insa pt ca este foarte aglomerat, papica se lasa asteptata. Nu va fi cazul la botez.
Anya, alaptezi exclusiv la san? Iei pastile de tiroida?
Doura, intreaba dr in legatura cu anestezia, ma gandesc ca ai putea alapta fara probleme in aceiasi zi. Pe mine m-a lasat sa alaptez in aceiasi zi in care am facut cate un chiuretaj.
Sorinaalex, la noi functioneaza de minune colieful. Si eu as fi vrut sa functioneze cu sab simplex care costa 16 ron, nu 100, dar asta e...macar nu e un medicament.
Sper sa mai imi fac timp sa va mai admir si pozicile cu ursuleti, eventual sa mai adaugam si noi altele recente....