Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 3
![](images/user_woman.png)
douradoudou spune:
www.drmomma.org/2009/12/sleep-training-review-of-research.html" target="_blank">bun de citit-inclusiv link-urile de acolo
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
ana_o spune:
Hello!
Heidy, multumim pentru noul capitol!
Claudia, , multa sanatate si impliniri!
Symo, felicitari pentru decizie! Asa nunta isi doreste si domnul iubi, pe plaja, retras, doar cu cei mai buni prieteni si familia. Ma bucur mult pentru voi!
Corina, foarte frumoasa familia ta!
Mai am de scris, dar trebuie sa ma retrag la somn, ca-n living am musafiri.
Va pup, somn usor!
letzy81 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui douradoudou am si eu un problem: imi cresc 3 masele de minte in acelasi timp..2 pe-o parte si una pe cealalta...a mai patit cineva asa ??sau macar 2?? nu stuiu ce sa fac..dacac sa mi le scot sau nu..daca da asta inseamna anestezie..nu stiu cat dureaza ..maysaa e obsnuita cand i-e foame sa manance nu are program.,..daca o apuca cand sunt eu in operatie??ea vomita si de la suzeta deci nu ma gandesc la biberon...off alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Daura,daca nu au loc pe arcada,erup vicios sau iti creeaza probleme ar trebui scoase.Trebuie oricum sa te vada un dentist si in urma examenului clinic+radiologic va decide.
O extractie de molari de minte poate dura de la 15minute(cu anestezie cu tot) pana la o ora...asta asa in linii mari.
In general se recomanda sa nu alaptezi cateva ore dar cantitatea de anestezic care trece in laptele matern este minima....mai ales daca se foloseste o doza mica de anestezic.
letzy81 spune:
Ratusca,eu am incercat sa fac cateva abdomene acum 3 sapt si am avut o usoara neplacere.Mai mult ma deranjeaza senzatia la palpat.Este o linie rosie,mai dura si in chiloti.N-am terminat nici tubul de crema cu care ar fi trebuit sa ma dau..de lene cred.
Fii-mea doarme de la ora 23 iar eu bantui pe aicipe motiv de insomnii.
simona-maris spune:
Fetele, problema mare. Mi-a zis azi un medic ce ne e bun prieten ca bebele meu e deshidratat un pic, si ca ii trebuie lichide. Dovada era fontanela adancita, si asa este de ceva timp
...Acum dilema mea este urmatoarea: bebe papa san exclusiv.E vioi si se satura cu lapticul meu.Dar se vede ca nu are destule lichide .De ce- nu stiu, ca nu vomita deloc, nu plange mult
...
Ce sa fac sa il hidratez? Sa ii dau ceai? Apa? Eu m-am luptat asa mult sa ramana exclusiv pe san si acum.... Ce sa fac?
danaint spune:
Hello si de la patrula de noapte planuiesc o noua evadare maine, asa ca ma mulg
Va ramane tati cu musiu bebe, sa am lapte sa ii las. Plus NU am somn
Ieri am fost la sala - a inceput chiar sa imi placa sa merg, devin dependenta
Corina, f tari pozele!!
Mai vroiam sa zic ceva cuiva, parca la mai multe, dar am uitat ma duc sa bantui diferite site-uri in cautare de ceva interesant de citit cat ma mulg...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Olgutzika spune:
Neata!!
Letzy, nu am nimic, sa stii. Am facut toata lauzia Clexane-ul ala nesuferit, sunt ok si acum...E durere in zona profunda a picioarelor? Sa nu fie vreo intindere, febra musculara, ceva de la impins caruciorul, vreo miscare gresita pe la vreo plimbare..
Corina, frumoase RAU pozele ! Arianna e fascinata de labutele lui Patrick
?
Ratusca, am lesinaaat! Mortala ratusca mica cu fundita ei !
Simona, dar daca ii dai san in loc de ceai/ apa ? Zic si eu...e mai cald in casa in ultima vreme? Sau il imbraci mai gros, desi acum e mai cald? Ca nu vad de ce s-ar deshidrata...Pe de alta parte, poate i-a crescut nevoia de lichide...Dar daca ii cresti putin numarul meselor la san? Ce se poate intampla?
Doura, oribil! Du-te la dentist, te mulgi eventual inainte sa ai rezerva pentru pitica atata vreme cat tu esti indisponibila, arunci, pentru siguranta, primul lapte dupa anestezie, si gata. Nu suferi, ca durerea asta duce la stress, nesomn, si asta se reflecta in cantitatea de lapte produsa. In felul asta va faceti rau amandurora Sanatate multa!
Ana, o pentru tine! Abia astept sa iti reintri in forma
! Sanatate multa tatalui tau
.
Alina, uite pozici cu noi http://www.flickr.com/photos/olguselu/ Am mai pus aseara cateva mai noi, ultimele erau de la Craciun, de la Bran. Maria are forta sa o tina pe Sara in brate? Le-am vazut in poze . Nu am avut incredere sa i-l dau Sofiei pe Vlad, e drept ca mai greu decat Sara el
.
Azi am in plan un drum pana la Baby Fox, cica sunt reduceeeeri
Olga mami de Vlad-Alexandru si
Ioana-Sofia
mirunam spune:
Neata si de la noi...
Iustin mi-a facut o surpriza minunata si de la 3 la 4.40 s- a trezit sa stam de vorba... apoi a adormit, greu, si la 7 s-a trezit a continuam conversatia . Ce usor se invata omul cu somnul...
Vasari eu vreau sa merg pe varianta asta de botez pentru ca mi se pare foaaarte intima si mai putin comuna (sufar de o fobie pentru lucrurile comune)...e prietenoasa si pentru bebe care nu iese din ritmul lui. In plus voi controla eu tot si voi decora cum vreau eu... asta e motivul secret. Tu cand vrei sa o botezi pe Sara?
Doura, daca masele nu dor si au loc nu le-as scoate in locul tau. Eu am avut 2 masele de minte cu probleme in sarcina. Una creste pe orizontala si alta s-a rupt in proportie de 90%, din senin, dar niciuna nu durea. In lipsa durerii le-am amanat pana acum de curand. Extractia dureaza cum spunea Letzy dar as adauga ca ai si ceva sanse de dureri dupa anestezie. Mie mi sa interzis alaptatul pana a doua zi, zic eu excesiv, dar oriucum 2 mese tot ar trebui sa le sari.
Ratusca, superba ratuscuta cu fundita. Sunt cucerita de acea poza. Ma gandeam ca astia de la Kiabi ar trebui sa ne dea un premiu,la cata reclama le fac copii nostrii . Ma distrez copios la pozlee voastre ca recunosc hainutele
... dar ai stranit ceva "invidie" cu cizmele. Am vrut sa ii cumpar lui Iustin si aveau doar roz si apoi apare Ana cu cele kaki
.
ma duc sa schimb gangurelul. Am uitat sa il laud ca se joaca cu zdranganele de o saptamana!!!
sorinaalex spune:
Buna fetelor si la multi ani!
Imi pare tare rau ca nu am mai reusit sa intru de cand am nascut, insa sunt rupta de oboseala si sunt cu nervii in batista din cauza de bebe Tudor cu colici si cred ca are si o oarecare constipatie pentru ca face caca doar o data, maxim de 2 ori pe zi. Consistenta este normala, mustar...asa ca nu stiu daca sa dau vina pe constipatie sau colici. Nu am reusit sa citesc din urma, desi mi-as dori foarte tare pentru ca sunt sigura ca m-ar ajuta. Pur si simplu nu gasesc timpul necesar, iar daca in timpul zilei am o ora mai linistita, ma bag langa pui la nani.
Sunt disperata si nu stiu ce sa ii mai fac ca sa se linisteasca. Am incercat infacol, sab simplex, debridat si tot degeaba. As fi vrut sa il trec pe Colief, insa i-am dat de 2 ori si a facut caca verde si apos. Stiu ca sunt cateva dintre voi care le dati la bebelusi. Ati patit si voi asa ceva? E normal? Ati vazut ceva rezultate?
Incerc sa pun si 2-3 poze cu el pe contul nostru.
Va multumesc in avans pentru ajutor! 39+
sorinaalex spune:
Gata, am pus cateva poze cu puiul meu. Am vazut si ultimele albume adaugate. Sunt tare scumpi cu totii !
Incerc sa citesc cate ceva din urma, desi nu stiu cat apuc pentru ca Tudor da semne de durere de burtica. Se calmeaza cate 5-10 minute, apoi iar se chirceste de durere. In special seara si dimineata. Offff, v-am impuiat capul, insa sunt disperata ca nush ce sa ii mai fac si cred ca voi ma intelegeti cel mai bine.
Va pup pe toate
Mami de bebe Tudor Alexandru (29.12.2010)