Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Dana, unde ai fost tu in Malive? Pe ce insula?
Care ai auzit ca ar fi cea mai frumoasa?

Lore 76, nu ai mai intrat de mult timp. Vroiams ate intreb ce stii de Pelinescu, directorul Medlife-lui. Eu la el am programare la gineco si as vrea sa continui cu el.

Pe Rangali am fost noi. La hotelul Conrad. Sunt de fapt 2 insule, unite intre ele de un pod luuung. E f fain Aaah! Mi-ai adus aminte... noi in Maldive am fost cu bebe la purtator ironia sortii a facut sa achitam biletele in ziua in care se pare ca l-am conceput pe Lucas eram cu hematom si sangerare, nu prea am profitat la maxim de ce iti oferea insula, mai mult am zacut! Dar frumos taretare!

Mergi la inceput

Citat:

Dana, unde ai fost tu in Malive? Pe ce insula?
Care ai auzit ca ar fi cea mai frumoasa?

Lore 76, nu ai mai intrat de mult timp. Vroiams ate intreb ce stii de Pelinescu, directorul Medlife-lui. Eu la el am programare la gineco si as vrea sa continui cu el.

Si voi ati fost, nu? Unde?

Ai merge cu bebe asa departe? Eu calculez de ceva vreme cand as putea sa il duc in state, la Disneyland si mai e o chestie misto, Disney Cruise. Da cred ca inante de 5 ani nu gusta, si doar ne vom chinui, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Da, Dana, in luna de miere.

Nu, n-as merge in niciun caz asa de departe.
Anya si pleci cu bebe peste tot in afara?Eu dupa ce am nascut, nu mai mi-am facut analizele de sange pt tiroida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Si eu i-am dat calciu la al meu in primele 2 luni pt ca asa imi spusese pediatrul la care am fost prima data. Apoi dr.Dumbrava la controlul de 2 luni mi-a zis sa nu-i mai dau ca asta cu calciu e un obicei ramas de cand se facea vitamina D3 injectabil, in doza unica imediat dupa nastere. Acum nu mai este nevoie pt ca laptele matern contine suficient calciu iar D3 il dam in fiecare zi. Iau si eu calciu efervescent, de cand ma stiu sunt cu lipsa de calciu iar acum dupa nastere sunt varza cu durerea de oase
Danaint si eu vreau sa merg la bai termale la bulgari, am fost vara asta dar eu n-am intrat in apa pt ca eram insarcinata. Sotul s-a simtit f bine dupa acea cura. Intr-adevar si acolo erau multi copii, dar eu vreau sa merg pe la sfarsitul lui martie, bebe ar avea 4,5luni, oare pot s-l bag si pe el in apa? O sa intreb si pediatrul..
Ana_O apartamentul tau e in loc nou? E fantastic cate probleme ai. Am o cunostinta mutata intr-un bloc nou din colentina si tot asa o tin numai in belebe de vre-un an. Sper sa se rezolvati curand

Mergi la inceput

Anya, cum le zice la termalele de la bulgari? Unde sunt? Da, si eu sa intreb pediatrul. Oricum, in Luxemburg erau bebelusi clar sub un an, in brate la mamici, in apa. Dar cred ca depinde de compozitia apei, dc e buna sau nu, cred ca tb sa intrebam pediatrii, spunindu-le cum e apa respectiva, nu?

Mergi la inceput

Citat:

Da, Dana, in luna de miere.

Nu, n-as merge in niciun caz asa de departe.
Anya si pleci cu bebe peste tot in afara?Eu dupa ce am nascut, nu mai mi-am facut analizele de sange pt tiroida

Cu bebe la purtator, cum altfel? Eu sper sa-l alaptez macar pana la un an. Daca am lapte si pana la 2

Mergi la inceput

Acum lui bb i se face pasaport individual?

Mergi la inceput

Noi am fost la Chiflik, un sat langa orasul Troyan. Statiunea nu e spectaculoasa dar hotelurile sunt super ok. Mai frumos e in zona Devin dar e un pic mai departe.
Da, trebuie facut pasaport individual pt bebe care e valabil 1 an. E super aglomerat la pasapoarte pt copii, ma gandeam ca poate in februarie e mai lejer

Mergi la inceput

betrice ar trebui sa-ti faci si tu analizele pt tiroida. Am tot amanat, am lut tratament in continuare si acum de la hipo am dat in hipertiroidie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Eliza pentru pont. Pozele le-am recuperat pt ca se salvasera in Picasa. Erau doar 2500... oricum o sa descarc programul pentru viitor si trebuie sa gasesc si un sistem performant sa il protejez, stiu sigur ca nu le-am sters eu.

Simona Maris nu mai sta ascunsa ca strig catalogul!

Ukume ai maaare grija cu mastita. Nu vreau sa te sperii dar roseata si caldura nu sunt deloc semne bune ci semnele unei mastite avansate. Cel mai bine ar fi sa te vada un doctor iar pana atunci sa golesti sanii dupa alaptare.

Cat despre soacra eu zic ca nu merita stresul. Ar trebui sa inteleaga ca esti obosita, lucruri de genul asta se intampla oricui.

Fug... De o ora incerc sa il adorm pe dl bebe... adoarme si cum il pun in bouncer se trezeste... scriu mesjul asta de la 16.25

Mergi la inceput