Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Si la noi va veni incepand de sapt aceasta kineto atat pt mine, cat si pt bebe

Ukume, nu crezi ca te poti descurca singura, doar tu cu bebe? Mie mi-e tare bine doar eu cu el. Mai vine mama cam la 3 sapt pt facut mancare, curatenie si atunci sta cam 3 zile. Singurul dezavantaj este ca nu prea ies din casa (decat cu bebe cam o ora pe zi), nu pot sa merg la sala, la shopping. Noi il "caram"si pe el pe unde ne plimbam noi. seara sau in weekend. Diseara mergem sa vb la restaurant pt botez, il luam cu noi. Sta ca un Pasa in scoica.

Joy, iar ai disparut!Tu pe unde l-ai mai carat pe bebe?Ca stiu ca ai ajuns si la cota 1400 cu el.

Abia astept primavara!De la 1 martie, am vb cu sotul, un weekend nu mai vreau sa stam acasa!Ne intoarcem la viata de dinaintecand plecam mai mereu la sf de sapt.Am stat destul in casa si in timpul sarcinii...

Ana o, cum se mai simte tatal tau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Claudia, La multi ani ! cu intarziere, ca asa-i daca intru din an in Paste...

Ana_o, sper sa se repare acum tot apartamentul ca lumea, ca tare ati mai tras...

Ukume, o sa te descurci si singura cu sotul tau, stai linistita. Si eu sunt doar cu al meu El, ne-au vizitat doar cumnata mea cu familia si nasii. Si ce bine e... Bine, vorbim la telefon cu toti, dar macar suntem doar noi doi si facem si noi ce si cum putem singurei, fara stresul altora.

Mami de Cristiana

Mergi la inceput

A!Vroiam sa va mai intreb. Voi ii dati calciu bebelului? Mie inca nu mi-a zis pediatrul sa-i dau.

Si, la vara (ca sa vedeti unde imi sta mie mintea acum!)va ganditi sa plecati cu bebe undeva in afara cu avionul? Eu ma gandesc ca ar fi cam mic si e cam obositor, de stat in aeroport, etc si ma gandeam de mers cu masina pana la...bulgari doar.Ca si daca plec undeva mai departe cu el, tot la un complex voi sta, ca cine poate sa mearga sa viziteze!voi ce ziceti?

Symo, cum merg pregatirile de nunta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Eu vreau sa plec in septembrie cu el. Ma tenteaza. antalya, dar daca nu bulgari. Si eu vreau sa reintram intr-un oarecare normal. Eu sunt ducareata de felul meu, m-as tot plimba! De abia astept sa mai creasca musiu, sa se faca mai cald ca sa reincepem sa misunam peste tot.

Mergi la inceput

Eu ii dau calciu. Mi-a recomandat cura lunara de 10 zile, pt ca a crescut f mult in lunime (14cm in 2 luni si un pic) si sa sustinem cresterea oaselor.

Mergi la inceput

Ah! Si daca alegem Antalya, cu avionul musai! E mai usor o ora juma de zbor dupa mine, decat 2 zile cu masina.
Acu cand scriu imi dau seama ca in toamna tb sa merg si inLuxemburg eu cu trebi. E acolo un centru de ape termale superb, poate il luam pe bebe cu noi sa ne balacim. Cand am mai fost erau o gramada de bebelusi, cica le face bine apa aia.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui danaint

Eu vreau sa plec in septembrie cu el. Ma tenteaza. antalya, dar daca nu bulgari. Si eu vreau sa reintram intr-un oarecare normal. Eu sunt ducareata de felul meu, m-as tot plimba! De abia astept sa mai creasca musiu, sa se faca mai cald ca sa reincepem sa misunam peste tot.

Mami de Lucas Petru (27.10.2010)

Si noi tot in sept ne gandeam la concediu.

Eu am inceput sa iau calciu efervescent cu de la mine putere, ca ma simteam slabita rau si de cand iau, ma simt mult mai bine.

Mergi la inceput

Dana, unde ai fost tu in Malive? Pe ce insula?
Care ai auzit ca ar fi cea mai frumoasa?

Lore 76, nu ai mai intrat de mult timp. Vroiams ate intreb ce stii de Pelinescu, directorul Medlife-lui. Eu la el am programare la gineco si as vrea sa continui cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

salut vin cu o problema care imi da batai de cap: de cand s-a nascut pitica mea a avut pielea mai sensibila si imediat se irita la fund am incercat Sudocrem, Mustela, klorane nu a mers cu nimic asa ca am auzit de o crema care se prepara in farmacie si care e buna.

Si intr-adevar iritatia trecea cat ai clipi din ochi...cu aceasta crema o dau de cand s-a nascut si abia acum am aflat intamplator de la farmacie ca respectiva crema contine antibilotic mai exact oxacilina .

Deci eu i-am dat copilului o crema cu antibiotic 2 luni fara ca sa stiu mama denaturata intrebarea mea este:cat e de grav ca atata timp am folosit-o??? si ce ma fac eu de aici inainte ca avand pielea asa sensibila nu ne ajuta orice crema

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Simona nici vikingul nu e prea interesat de jucarii.Caruselul il atrage vreo 5=10 min apoi se plictiseste. In schimb e topit dupa tati si abia asteapta sa il vada cum se maimutareste ca sa-i faca pe placEu vorbesc cu el mereu, altfel plange
beatricesi eu sunt cu dor de ducaa. Inainte ieseam aproape in fiecare weekend. As fi vrut sa mergem we asta la munte dar trebuie sa ma duc la endocrinolog pt ca mi-au iesit analzele si nu sunt tocmai bune. Noi in luna mai trebuie sa mergem la o nunta in Italia si probabil ca vom merge cu avionul. In concediu sper sa mergem prin august in Austria. Pana atunci sper la mici iesiri la fratii nostri bulgari. In februarie o sa-i facem pasaport vikingului
MSymo Felicitari si spor la pregatirile pt nunta!
Miruna ai dat cu search in calculator? poate a mutat Emanuel din greseala folderul.Nu-ti face probleme, chiar daca au fost sterse se pot recupera.Al meu sot a formatat din greseala partitia cu documente/poze si tot a reusit sa recupereze ce era pe hard. Il pot intreba ce soft a folosit daca te intereseaza.

Mergi la inceput