Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirunam spune:

Anya, please mi-ar fi de mare ajutor sa imi spui numele programului ca sa nu orbecaiesc pe net. Am dat search cu numele folder-ului, al folderelor continute etc... nimic. Iar cosul e plin de gunoaie dar asta nu... Emanuel nu a intrat de o saptamana, pana ieri, era pedepsit . Ma depaseste dar nu e prima data cand dispar lucruri

Totusi sunt fericita ca am un aparat imprumutat cu care ii voi poza pe cei doi eroi pana se repara cel in coma...

Emanuel e bona, il salvez...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

ukume eu intotdeauna ma gandesc ca acum e mai important bebe. Relatiile cu restul lumii se vor modifica pentru ca bebe e pe primul loc. Sa speram ca apropiatii vor intelege acest lucru. Sigur, ai grija cu soacra, sa nu afecteze relatia cu sotul.

Imi pare rau sa aflu de problemele cu mastita. Tocmai am trecut printr-o spaima, dar nu am ajuns asa departe. Sper sa-ti fie bine si sa fi sanatoasa.

Bravegirl, Andreeacc, ce dimensiune de minge e nevoie. Mi-a spus Melania dar ca am uitat

Dragelor care mergeti peste tot cu bebeii si alaptati, cum procedati, cu ce va imbracati pentru a putea avea usor acces la ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

ukume eu intotdeauna ma gandesc ca acum e mai important bebe. Relatiile cu restul lumii se vor modifica pentru ca bebe e pe primul loc. Sa speram ca apropiatii vor intelege acest lucru. Sigur, ai grija cu soacra, sa nu afecteze relatia cu sotul.

Imi pare rau sa aflu de problemele cu mastita. Tocmai am trecut printr-o spaima, dar nu am ajuns asa departe. Sper sa-ti fie bine si sa fi sanatoasa.

Bravegirl, Andreeacc, ce dimensiune de minge e nevoie. Mi-a spus Melania dar ca am uitat

Dragelor care mergeti peste tot cu bebeii si alaptati, cum procedati, cu ce va imbracati pentru a putea avea usor acces la ?

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

eu alaptez oriunde si oricand si afara am grija sa am bluze cu nasturi sau fermoar

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu o sa merg cu ea cu avionul..cred ca vin la primavara in romania

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Dragelor, va multumesc pentru incurajarile cu apartamentul, dar sincer, mi s-a luat. La vara vreau sa-l vindem, eu nu ma mai simt deloc "acasa" in el si nici vreo placere nu mai simt cand mi-l amintesc cum era. Da, norocul nostru ca fiind bloc nou, avem 2 ani garantie la absolut tot. Dar nici asta nu ma mai impresioneaza. Tevile au fost unica si singura noastra problema, de aia le-au si schimbat pe toate, absolut. Au schimbat pana si traseul lor. In fine...

Beatrice, tata e tot asa, multumesc de intrebare. Am fost azi sa-i dau sa manance si sa-i masez putin mana si piciorul, insa a plans non stop si sunt sfarsita. Ii e dor de casa, il simt... iar faptul ca nu vorbeste il intristeaza si mai tare. Incerc sa rezist, pentru el.

Legat de botez, am gasit costumasul ideal pentru puiul meu, nu e nici scump, nici ieftin, nu vor fi probleme pentru nasi, sa-l cumpere. Rezervat restaurant, camere la hotel, stabilit biserica, gasit florarie, cofetarie... noua ne mai trebuie costumatia necesara si gata. Ba mai am ceva, ursitoarele si DJ-ul. Eu astept cel mai mult crestinarea lui bebe, ca sa-l pot lua cu mine la manastiri, sa putem merge la biserica duminica... ma rog, intelegeti voi.

Si eu abia astept sa vina vara, sa mergem la mare, apoi prin Austria, prin Italia...peste tot. Deja planific de zor concediile pe anul asta.

De saptamana viitoare o sa-mi vina si mie knt acasa, abia astept sa incepem din nou masajul, eu si Piersicuta! Am noroc ca tipa lucreaza in zona Tineretului si ajunge imediat la mine, dupa job. Sa vad ce include sedinta pentru bebe. Nu stiam ca poate sa faca si scufundari cu bebeii, un knt.

Intrebare, poate stiti: eu nu am depus dosarul pentru alocatia aia de 200 roni... e tarziu sa-l depun acum?

Va pup pe toate si va multumesc mult pentru incurajari!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

ukume24 ia nu te mai simti tu vinovata! Tu esti mama si doar tu stii ce e mai bine pentru bebe tau! Las-o sa faca gura si figuri, tu ai procedat bine spunandu-i sa inchida usa.

Noi am fost la dr, s-au facut bine Puficele! Ne-a facut si vaccin. Ilincuta a tras ditai urletu; pe cand Mara a latrat decat la a doua intepatura.

Le-am facut masaj la picior cand am ajuns acasa, saracele ce mai plangeaaau..Acu dorm sunt rupte de obo.

beatrice75 da dau calciu, 10z pe luna, se da 1mg/kg.

dana si eu as vrea sa plec cu ele-cred la bulgari. Cre ca voi cauta ceva cu apartament cu bucatarioara; ca la AI ce sa fac cu bebeii? Vor avea cam 7 luni si vor fi si cu alte alimente ca incepe diversificarea..Oare o sa ma descurc? ce sa le iau la mine?

Mamicile cu bebe mai mare cum ati procedat in concediu/cu papa ma refer.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca83 spune:

hellooo

miruna, Ana nu mai are bubite deloc...ii merge f bine crema si gelul de baita de la Roche...Ei i-au trecut bubitele dupa ce i-am dat 2 zile cu crema aceea preparata la farmacie...Leventer imi spusese sa-i dau 5 zile dar eu daca am vazut ca i-au disparut nu i-am mai dat si nici ca i-au mai aparut...este o crema pe baza de oxid de zinc, talc, apa si o doza minima de cortizon..mi-a spus ca doza asta este atat de mica incat nu se va simti...eu dupa prima aplicare am observat ca i-au disparut baubitele....sper sa nu-i mai apara deloc...cand ai timp da-mi un semn ca sa vb la tel...

fetelor azi am fost cu nasii sa-i luam rochita Anei...esteb superbaaaaaaaaaaaa..........nu mai pot de ea...are culoarea ivoire si o fundita mov, are si pantofiori cu fundita, danteluta facuta manual si alariuta...a si i-a luat si paltonas...

fug ca a facut ana trebuta mare si tati tipa dupa ajutor...deja a ainceput sa fuga prin casa.:)) cand face Ana caca zici ca vede pe bau bau asa fuge...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca83

hellooo

miruna, Ana nu mai are bubite deloc...ii merge f bine crema si gelul de baita de la Roche...Ei i-au trecut bubitele dupa ce i-am dat 2 zile cu crema aceea preparata la farmacie...Leventer imi spusese sa-i dau 5 zile dar eu daca am vazut ca i-au disparut nu i-am mai dat si nici ca i-au mai aparut...este o crema pe baza de oxid de zinc, talc, apa si o doza minima de cortizon..mi-a spus ca doza asta este atat de mica incat nu se va simti...eu dupa prima aplicare am observat ca i-au disparut baubitele....sper sa nu-i mai apara deloc...cand ai timp da-mi un semn ca sa vb la tel...

fetelor azi am fost cu nasii sa-i luam rochita Anei...esteb superbaaaaaaaaaaaa..........nu mai pot de ea...are culoarea ivoire si o fundita mov, are si pantofiori cu fundita, danteluta facuta manual si alariuta...a si i-a luat si paltonas...

fug ca a facut ana trebuta mare si tati tipa dupa ajutor...deja a ainceput sa fuga prin casa.:)) cand face Ana caca zici ca vede pe bau bau asa fuge...

mami de Ana-Maria!- 30.10.2010

O sa fie o printesa !!! Deabia astept sa o vad in poze.

Dady fuge de cacutze ha? Ce mai radeam eu de Pufi cand ii ziceam ca o sa schimbe la pampersi la greu..SI el nu si nu ca el nu schimba ca i se face rau. Acu cre ca schimba egal cu mine. II ziceam azi: esti la fel de mama ca si mine.

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florina22 spune:

helou helou,

dragi foste burtici va citesc aproape zilnic si ma inspira ff mult pvestile voastre, mai gasesc cate o solutie pt problemele lui bebe sau pt ale mele, sunteti o adevarata enciclopedie...eu nu prea scriu pt ca nu stiu ce sa scriu si nici nu prea am timp...

am si eu o intrebare: aveti idee ce poate sa insemne faptul ca bebe dupa baita face ca niste cearcane mai pronuntate in jurul ochilor? in timpul zilei nu sunt asa pronuntate ca dupa baita...

apoi, a mai auzit cineva de bebe nascut cu un chist de plex coroid? la nastere mi s-a spus ca nu e nimic patologic, acum trebuie sa-i repet ecografia si ma apuca groaza!! pe net am tot citit ca nu ar interfera nu nicio zona a creierului ce controleaza dezvoltarea, insa sunt mega ingrijorata de chestia asta...

pls fetele care primit kineto acasa imi dati si mie pm cu datele ei de contact?
merci mult de raspunsuri, pupici la bebelusii ursuleti!

mami de Alexandru (03.11.2010) - grasunel la 1 luna cu 5,350 kg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anya2010 spune:

Miruna se numeste paragon backup & recovery. Incearca sa il gasesti pe torrente sau pe dc++ pt ca varianta gratuita de pe siteul lor nu te ajuta prea mult, doar iti arata fisierele ascunse dar nu poti sa le si salvezi. Ai nevoie de un alt hard sau usb pe care sa salvezi fisierul cu poze, sa nu il salvezi pe hardul din calculator(mi-a explicat sotul de ce dar nu am retinut), le copiezi dupa ce le-ai salvat in alta parte.

Mergi la inceput