Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 20
![](images/user_woman.png)
kamik spune:
BraveGirl, anymona mersic frumos pt raspuns! nu stiu ce sa fac..ca dr mea a zis ca mai asteptam si daca e da trimitere la grigorescu.
am facut si noi azi vaccinele..intepaturi in ambele picioruse..plans el plans si eu...acum 1 ora febra...supozitor si sperante ca asta a fost toata reactia.
cum ramane cu intalnitul?
ne mai intalnim? de Theodor-Matei
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Claudia, la multi ani fericiti si impliniti!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
anymona spune:
Foarte utile site-urile cu hainute pt botez. Eu pe 5 martie voi fi nasa de botez pt o fetita si habar nu aveam de unde sa iau hainutele pt ca timp nu am sa umblu prin magazine.
Am ales deja o rochita de pe site-ul dat de sashenka parca. Desi imi plac si cateva costume pt baietei, raman cu placutul....nu le pot cere nasilor sa ia de acolo costumul de botez pt Robert
Inacat sau Andreac, imi dati si mie pe pm datele kinetoterapeutei care vine la voi? sau un site dc are....pls pls pls
multumesc
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
beatrice75 spune:
Sashenka, Lorin, multam!Cred ca tot la ursitoare ma indrept, Sashenka, da, macar sa fie ceva oleaca iesit din tipare
V-ati mutat la casa?
anymona spune:
Miruna, foarte tare Emanuel cu literele...m-am distrat maxim cand am citit
Pe mine m-a capiat Clara. Pe 1 februarie e ziua ei si de vreo 2 saptamani in fiecare zi se pregateste pt marele eveniment. Probeaza rochii pt petrecere, facem texte pt invitatii, cauta pe net modele de torturi si in fiecare zi gaseste unul mai frumos decat cel la care se hotarase in ziua precedenta. Pana si modele de lumanari pt tort cauta. Nu vrea sa-i scape niciun detaliu. Aaa....si in fiecare zi lista cu invitati se modifica in functie de ce s-a intamplat la gradi in ziua respectiva, cine a mai suparat-o, cine i-a luat culorile, cine a tras-o de mot etc.
Deci nu mai pooooot....in fiecare zi discutam numai despre asta...nimic altceva nu mai conteaza...i-a zapacit pe toti: bunici, matusi, prieteni etc. Dc a ajuns mama sa ma sune periodic ca sa ma intrebe cum stam cu pregatirile pt eveniment!!!! parca ne pregatim de nunta!!!!
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
mirunam spune:
Am neuronul odihnit azi... asa ca ...
Claudia, LA MULTI ANI cu intarziere!
Anymona, foarte tare Clara! Daca isi pregateste ziua de nastere asa atent sa vezi ce o sa va faca la nunta! Ii recomand sa se uite pe Discovery Travel & Living la "Cake Boss" pentru torturi... dati faliment si sa vedeti ce comanda o sa aveti .
Referitor la indemnizatie eu eram sigura ca e nevoie de certificat de la fisc insa, la Ilfov au fost socati cand am intrebat si au sarit la mine, ca ce ele stau sa si verifice daca platesc taxele . Asa ca ma declar multumita si sper sa nu le fi dat vreo idee
. Andreea tu ai depus? Stii cat dureaza?
In alta ordine de idei Iustin nu scapa de dermatita atopica. Petele de pe fata ii trec dar cele de pe corp nu. Nu imi explic de la ce face pentru ca are peste tot numai pe spate nu. Deduc ca nu e de vina nici gelul de dus, nici detergentul...dar nu inteleg ce este . Problema e ca nu vreau sa ii schimb laptele. Cel HA este oribil iar cu Milulil merge bine. Ratusca, Ana a scapat? Cred ca ii fac si eu o vizita lui Leventer...
Gata ca a obosit neuronul
andreeacc spune:
Buna dimineata!
Anymona, kineto prefera sa sune ea.Daca vrei da-mi pe PM nr tau si zona in care locuiesti.Nu promit nimic, stiu ca e cam full in perioada asta, dar cine stie...
Mirunam, ai incercat cu Lipikar sau Trixera ptr Iustin? La S. mergeau astea.
fug ca s-a trezit bebelusa.
Elfica spune:
Buna dimineata, dragelor!
Raportez o fetita cuminte, care de dimineata s-a trezit, s-a jucat singurica in patut o vreme, din cand in cand a mai scancit, dar cum eu trebuia sa imi termin micul dejun, am ignorat-o. Cand am terminat, mi-am dus ceaiul in camera, sa il am acolo si cand ma uit in patut.... minune mare: scumpa mea adormise iar! Niciodata nu s-a mai intamplat, intotdeauna scancatul se transforma in plans si tipat. Ce bine-ar fi sa se repete minunea!
AnaO: Si eu sunt prea comoda pentru pus lapte la congelator! Sper sa am laptic si in continuare si sa nu regret. Multa rabdare si liniste in casuta voastra!
Inacat: Sun-o pe Liliana si cere-i sfatul. Si eu am sunat-o o data, cand aveam febra si a fost tare draguta! Doar sa incerci sa fie dupa ora 16, sa-si termine programul. O sa iti scriu un pm, fii atenta, pls!
Andreeacc: Kinetoterapeuta vine si in weekend? As vrea sa fie si sotul acasa, sa fim atenti amandoi si sa putem aplica si singuri metodele doamnei doctor.
Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010
andreeacc spune:
Elfica, kineto vine de 2 ori pe saptamana.In functie de programul ei, poate veni si in we.
Ea ii face lui bb masaj, gimnastica si scufundari.Eu inafara de masaj, nu ma incumet sa ii fac Ilincai nicio alta procedura din ce face kineto.
andreeacc spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Sashenka, Lorin, multam!Cred ca tot la ursitoare ma indrept, Sashenka, da, macar sa fie ceva oleaca iesit din tipare ![]() |
Noi vom avea la botez vreo 15 copii cu varste intre 3 si 13 ani, asa ca am chemat ptr ei 2 personaje care sa le organizeze jocuri, sa-i picteze etc si un magician.Am vazut ursitoare la un botez si nu m-au incantat.Poate cele recomandate de Sashenka or fi mai ok.