Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 19
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Sunset, sunt ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului. Daca ai nascut in nov, prima a intrat in nov, deci prima face parte din venituri. Azi mi s-a zis si mie la HR. Siuta, pt poze ![]() _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
neuronu meu inca nu si-a revenit dupa nastere
![](icon_smile_big.gif)
![](alcool.gif)
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
![](mamica.gif)
Doamne ai grija si de noi
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anya2010 spune:
Ma crucesc mai fetelor, legea nu e la fel peste tot???Ce adeverinta de la fisc sau pensii?? La sectorul 2 nu mi-a trebuit asa ceva si nici in legislatie nu scrie asa ceva, dar se pare ca fiecare institutie cu legea ei. Pt. indemnizatiei se iau in calcul ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului, inclusiv luna in care s-a nascut.
Din cate stiu actele pt alocatie se depun in termen de 60 de zile de la nasterea copilului si e nevoie de urm acte in original si copie:CI parinti, certificat nastere copil, livretul de familie(completat cu datele noului nascut; la sect 2 era un ghiseul special pt livrete si era nev si acolo de copii dupa CI si cert nastere).Cererea tip o puteti descarca de pe siteul www .social2.ro sectiunea formulare(sunt aici si formularele pt indemnizatie). Daca doriti ca banii sa fie virati intr-un cont bancar e nevoie si de extras de cont.
lorin7774 spune:
vad ca vin banii de indemnizatie destul de repede...noi vom depune la inceputul lui februarie, deci prin aprilie ar trebui sa intre
Beatrice, am fost la un botez unde a fost un spectacol de teatru de papusi; erau multi copii printre invitati, dar s-au uitat si adultii, a fost ceva interactiv si ne-am distrat
lorin7774 spune:
Syl, cum e cu funduletul ?
vad ca la noi incepe sa dea rezultate; s-au uscat bubitele si acum se trag
am mai pus si eu niste poze in album
syl spune:
Simonique, certificatul pt copilul mai mare il cer pentru ca vei beneficia de o alocatie suplimentara. Mie asa mi s-a explicat.
Cica depunerea dosarului pt concediu de crestere copil sa nu se depuna mai tarziu de cele 42 de zile ca nu-l mai primeste. Ideea este ca certificatul de nastere al copilului se emite de la sectorul 1 mai tarziu de 42 de zile. Deci cum sa fac?
syl spune:
Lorinn, parca sa zic ca e mai bine si la noi. Noi de ieri am dat numai cu albastru de metil, cu nimic altceva. Vedem.
Anya, ai fi surprinsa, dar legea nu e la fel. Fiecare bordei e cu alt obicei, institutiile aplica legea cum le canta lor in cap. La mine la Gorj cer adeverinta de la fisc. Cel mai mult ma deranjaza ca cica pentru depunerea dosarelor adica alocatie si crestere copil , trebuie sa fie amandoi parintii. Este incredibil nu?
Pai eu stau in Bucuresti, doar buletinele sunt de Gorj, cum ajung eu la Gorj cu copii dupa mine? Sunt incredibili nu?
anymona spune:
Ana_O iti multumesc mult pt mesaj! ti-am raspuns si sper ca ai primit desi la mine pe tel apare ceva ciudat...cum ca ar fi inca in curs de trimitere
Imi pare rau ca ai inca probleme cu casa si sper sa le rezolvati cat mai rpd si definitiv de data asta. Ma bucur ca bb David e sanatos, vesel si cuminte. Sper ca recuperarea tatalui tau merge bine. Te pup tare
LA MULTI ANI CLAUDIA!!! sorry pt intarziere! sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familia ta!
Noi suntem bine...cred. La mine se mentine inca starea nasoala, dar incerc sa mentin o atmosfera pozitiva in casa in special pt Clara care isi da seama imediat cand ceva nu e in regula.
Si am urmatoarele probleme:
1. Desi dr care i-a facut eco transfontanelara lui bb a zis ca totul e ok, cand am ajuns acasa si am citit hartia pe care mi-a dat-o am gasit niste chestii scrise acolo care ma cam ingrijoreaza. Abia astept sa vb cu pediatra lui ca sa ma lamuresc
2. de cand am iesit din spital am pus 6 kg pe mine.....uf. Nu ma gandeam ca o sa slabesc, dar macar sa nu ma ingras. Adevarul este ca as manca dulce non stop. Si am devenit dependenta de rulourile cu scortisoara de la Cinnabon din Sun plaza. Tb sa fac cumva sa ma abtin
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
anymona spune:
Kamik, in leg cu decalotarea nu stiu ce sa zic. Asta e iar un aspect asupra caruia dr pediatrii nu prea se inteleg. Fiecare are alta parere. Pt ca bb meu are un usor hipospadias am consultat mai multi dr urologi pediatrii. Toti mi-au spus ca pana la 10 luni - un an sa nu umblu acolo. Doar sa curat usor la baita. Am decis ca dr urolog e mai in masura decat un pediatru sa ma sfatuiasca in aceasta privinta, asa ca eu nu-l decalotez deloc. Oricum Robert s-a nascut oarecum decalotat. Adica pielea nu acopera in intregime capul
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
mirunam spune:
Revenim si noi in peisaj dupa ce am bucatarit doua paini de casa cu lapte, la cererea baietilor
La noi seria de evenimente urate continua. Dupa coma aparatului foto a disparut cu totul, din calculator, un folder cu acte si... toate pozele din ultimii 3 ani ... ca sigur ca nu erau salvate pe un CD si nici printate.
Nu ma pricep deloc dar nu este nicaieri, nici in cos, unde e plin de alte lucruri. A disparut peste noapte. Din fericire insa am gasit pozele in Picasa si le-am mutat pe un stick. Eu traiesc cu convingerea ca imi umbla cineva in calculator.
Ana si muuulta forta in continuare. Nu pot sa cred cat te-ai chinuit cu casa asta si tot nu se termina. Am vrut sa te sun ieri sa vad ce faci sar m-am gandit ca esti deja cu toate pe cap, mai lipsesc eu. Asa ca trimit
virtuali. Ah, si mai vreau poze cu bebe David
Doura, am citit o groaza de lucruri interesante pe site. Multumim
Mai vroiam sa scriu dar imi sta Emanuel in coaste. Era pedepsit si i-am oferit premiu "liber la calculator pe ziua de azi". Acum sta aici si chiraie ca stau la calculator ca sa nu se bucure el de premiu...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui beatrice75 Voi apelati la ursitoare?Ce altceva se mai poate face la un botez? Tip spectacol. Ca si teatrul cu ursitoarele e cam fumat. Dar nici asa boring nu-mi place: mancam, dansam si tort. |
eu tot la ursitoare am apelat dar sunt 4 si ursitoarea incurca lume si este interactiv cu invitatii. am vorbit la teatrul libelula. acolo am vazut mai multe spectacole, poti incerca....www.libelula.ro
Mami Andreea
![](bebic.gif)
![](auto.gif)
![](copilas.gif)