Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Am vazut ca a scris Andreea cat costa dieta. Cam mult pt bugetul meu, sa fac niste calcule si voi vedea daca imi pot permite, desi nu cred Offffff Gata, s-a trezit bebe. Tocmai vroiam sa ma apuc de calcat, am ratat ocazia !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

DOURA, FOARTE INTERESANT ARTICOLUL.Ar putea fi tradus pe google translate pt fetele care nu stapanesc bine limba? Merita citit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kamik spune:

buna seara si la noi...fetelor mame de baietei...subiect hot...cum faceti cu putica?e cineva a carui putica nu se da de tot?la noi se vede doar foarte putin varful dar nu se da pana jos.
sper ca ma intelegeti ce vreau sa zic. mersic

de Theodor-Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Al meu e decalotat total N-am stiut ca asta o sa-i faca, a durat 2 secunde, a plans fff putin, apoi cateva zile a fost mai rosu. In fiecare seara, la baita, il decalotez si spal, ca altfel se depune acolo smegma.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_o spune:

Hello!

Scriu rpd, ca am un pui marait langa mine, care si-a bagat tot pumnul in gurita.

Syl, eu nici acum nu mi-am depus dosarul pentru alocatie, sper s-o fac sapt viit, cand merg la Tg Jiu. Nu stiu ce acte imi sunt necesare, poate ne ajuta cu detalii mamicile care deja le-au depus.

Inacat, ai PM.

A inceput si bebe David sa pape o masa noaptea. Nu stiu ora, cred ca in jur de 3. Nu papa deact putin... cred. Asta pt ca-l mufez si somn usor, ma trezesc dimineata, la foamea oficiala de la 6.
Cum nu am timp de iesit afara, il scot in scoica, pe balcon. Doarme Piersicuta dus, 3-4 ore, timp in care mai rezolv si eu una, alta.

Si ca noutate, am scos tot din apartament(in afra de mobila de bucatarie), pentru ca tevile au fost puse prost, de la inceput. Cu toate ca facusera reparatiile in dormitor, au stricat din nou, au schimbat traseul, puse alte conducte... ce sa mai, arata ca un apartament in constructie. Colac peste pupaza, s-a stricat si masina de spalat. Si lista lucrurilor negative care mi se intampla, ar putea continua, dar ma opresc. Prefer sa nu ma gandesc si ma concentrez doar asupra copilului. Ne jucam, radem, "vorbim", ne plimbam, il iubesc din tot sufletul, de un infinit de ori... de la 6 dimineata, imi lumineaza ziua cu rasul lui si cu expresia fetei pe care o are, e un minunat, cu el langa mine uit de orice e trist.

Elfica, si eu beau zilnic 1 l de ceai preparat de mine cu parti egale fenicol, anason, chimen... si mai adaug un plic de musetel. Cu ceaiul asta am scapat de pofta de cafea. Acum nu-mi pot incepe ziua fara o cana de ceai. Laptic am suficent, as putea sa si congelez, dar mi se pare solicitant tare. Am recunoscut mereu ca sunt comoda rau... Poate-mi fac curaj si intr-o zi cumpar recipiente din cele recomandate de Anymona si umplu congelatorul.

Chiar, Anymona, Lore76, Joy, Simona Maris?

Stiu ca Anymona era intr-o pasa proasta si nu prea avea chef de nimic...

As mai scrie, dar trebuie sa socializez un pic cu puiul... dupa ce l-am calmat si sters de bale(nu mai face balonase, sunt de-a dreptul bale), a inceput sa "vb" cu un elefantel. Ma duc sa ma bag si eu in seama cu ei. Va pup pe toate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ana, draga de tine, imi pare rau ca inca nu s-a rezolvat cu apartamentul. Stiu cum e, ca doar noua ne-a nins in casa si a trebuit refacut acoperisul. Bine ca sunteti sanatosi, ca restul se va rezolva

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

Citat:
citat din mesajul lui inacat

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi

Am uitat sa anunt ca azi am primit si prima alocatie

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

E vorba de cei 200 ron?
La cat timp dupa ce ai depus dosarul ti-au venit banutii?

Mami de ursulet acvatic (26.11.2010)

am depus dosarul in noiembrie si in ianuarie a venit prima alocatie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunset_zuzi spune:

lidia da banutii pt sal mediu i-am luat dupa ce am nascut fata dar pe adeverinta aia de la sect 3 care trebuia completata de angajator trebuia pus ultimele 12 luni de cotizatie...ma gandesc ca e vb de ultimele 12 luni inainte de depunerea dosarului nu inainte de nasterea copilului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Sunset, sunt ultimele 12 luni inainte de nasterea copilului. Daca ai nascut in nov, prima a intrat in nov, deci prima face parte din venituri. Azi mi s-a zis si mie la HR.
Siuta, pt poze : intri pe http://picasaweb.google.com si la user pui ursuleti_novdec2010@yahoo.com, pui aceeasi parola, sus ai btn de upload si se deschide o caseta, acolo apesi pe create a new album, uploadezi pozele in fereastra ce apare imediat si gata. Daca ai nevoie de ajutor suplimentar poti sa-mi dai pm, ca poate nu am fost prea explicita.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Voi apelati la ursitoare?Ce altceva se mai poate face la un botez? Tip spectacol. Ca si teatrul cu ursitoarele e cam fumat. Dar nici asa boring nu-mi place: mancam, dansam si tort.

Mergi la inceput