Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 17
![](images/user_woman.png)
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui inacat
E vorba de cei 200 ron? La cat timp dupa ce ai depus dosarul ti-au venit banutii? Mami de ![]() |
eu amdepus dosarul de alocatie pe 28 octombrie si am primit prima alocatie pe 24 decembrie..era alocatia pt luna noiembriesi urmatoarea alocatie am primito pe 9 ianuarie pt luna dec....pt luna in care am nascut cica se da cand implineste 2 ani adica de ex. la mine eu am nascut pe 11 oct in 2012 in oct cand va face doi ani voi primi tot 200 ron ca sa se compeseze cu luna in care nu am primit alocatie
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sugubina/sugubina.jpg)
sugubina spune:
Lidia_P buna intrebare..Tree vazut ce pune angajatoru pe adeverinta. Ori acolo scrie venit net, bani adica. Sincer nu cre ca se adauga si alea.
Adi ti-a venit vad repede alocatia. EU auzisem ca vine in doua luni..
Raportez ca azi am iesit prima uara cu carutu si cu mama..Deci ma descurc ce mai! Ratzele au dormit la greu, tare le mai place cu leeesa!
sugubina si Puficele
Mara Diana si Ilinca Miruna
syl spune:
Voua pt depunerea dosarului va cerut adeverinte de la taxe si impozite? Ce sunt alea? Sa vada daca avem datorii parintii? Aaa, si la mine la Gorj cica sa venim amandoi parintii pt depunerea dosarului.
Ana_O stii ceva sau tu ai mutatie pe Bucuresti?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sashenka_h/sashenka_h.jpg)
sashenka_h spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreeacc Buna! Eu nu mai am timp de scris si citit pentru ca in perioada aceasta am cateva examene, referate etc. Am parcurs ultimele pagini mai mult pe diagonala. sashenka, eu am slabit cu dieta data de ea deja 5 kg in 2 saptamani, fara a ma infometa.....mai am drum lung.ma duc si eu la ea joi ptr a ma masura iar si a discuta pasii urmatori si noua dieta. danait, parca tu ai intrebat; 500 ron ptr prima parte de 22 zile a dietei, dupa care 380 si ultimele sunt 275 ron. incat, cu placere ![]() noi am schimbat data botezului; pana la urma il vom face pe 20 februarie.mai trebuie sa ajung la biserica. si de ieri mi-au venit si rusii....nasol tare, uitasem cum e. va pup Andreea, mami de baiat ![]() ![]() www.perfectnanny.ro/" target="_blank"> ... we care |
abia astept sa ma duc si eu, sa vedem cum voi da eu jos mai ales ca alaptez. stiu si la mine la fel este cale lungaaa dar o sa ma tin de treaba.
Mami Andreea
![](bebic.gif)
![](auto.gif)
![](copilas.gif)
fluturasha23 spune:
Vad ca vorbti despre diete....va doresc muuulta consecventa si rabdare. Nu uitati sa faceti si gimnastica in paralel pentru tonifierea muschilor.
beatrice75 spune:
http://www.sroscas.ro/site/2010/10/20/de-la-1-aprilie-romanii-risca-sa-ramana-fara-plante-medicinale/
misticgirl spune:
Buna!
Imi cer scuze ca nu am mai scris de vineri, dar am fost super-ocupata zilele acestea. Sambata facultate, apoi cumparaturi, musafiri. Duminica cumparaturi din nou, musafiri din nou . Ieri m-am dus sa-mi cumpar cadou, mi-am luat o pereche de ghetute imblanite, altceva nu am gasit. Si un hanorac pt bebe, atat!
Multumesc tuturor pentru urarile de ziua mea!!! Cu intarziere va ofer o felie de tort (ca tot am avut 3 torturi ) si un pahar de apa, suc, orice doriti. Imi pare rau ca va pot face cinste doar virtual!
Mai am de citit cateva pagini, insa scriu cate ceva acum, pt ca uit: cat costa intalnirea cu nutritionista? e nevoie doar de o intalnire?
Superbe hainutele de pe site-urile recomandate de voi, dar prea scumpe pt bugetul nostru si al nasilor O sa mai caut pe net, m-as incadra intr-un buget maxim de 300 RON, dupa cum spunea si Corina, nu ii pot pune pe nasi sa cheltuie prea mult numai pe tinuta.
Sugubina, sunt superbe Puficele!!! Fa-le o poza cand isi tin manuta in gurita una alteia si in alte ipostaze inedite!
Eu sunt deprimata, nu reusesc sa slabesc, ba ma mai si ingras
Mai vroiam sa scriu, dar nu mai stiu ce Revin cand mai pot.
simonique spune:
Syl mie pt depunerea dosarului mi-a cerut adeverinta de la fisc si de la pensii. O gramada de nebunii trebuie, umblii de iti iese pe ochi, dar asa e la noi. Eu nu inteleg de ce mi-a cerut sa aduc copie si de pe certificatul de nastere al copilului mai mare, ce treaba are?