Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)
Raspunsuri - Pagina 16
![](images/user_woman.png)
Lidia_P spune:
vroiam sa va intreb daca se vor adauga si bonurile la veniturile acumulate in ultimile 12 luni pt indemnizatie din moment ce ele in ultimul timp au fost impozitate?stie cineva ceva legat de asta?
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/sunset_zuzi/sunset_zuzi.jpg)
sunset_zuzi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Lidia_P vroiam sa va intreb daca se vor adauga si bonurile la veniturile acumulate in ultimile 12 luni pt indemnizatie din moment ce ele in ultimul timp au fost impozitate?stie cineva ceva legat de asta? Mami de ![]() |
mie nu mi le-a luat in calcul dar in schimb mi-a luat in calcul salariul ala mediu pe unitate care se da pt nastere copil
![](japonez.gif)
Am uitat sa anunt ca azi am primit si prima alocatie
![](punk.gif)
![](punk.gif)
Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
![](mamica.gif)
Doamne ai grija si de noi
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
amelia_ilie spune:
citat din mesajul lui simonique miruna eu azi noapte boceam si ziceam ca sunt sg care are asa copil care nu doarme noaptea mai ales dupa ce citesc p-aici...efectiv nu mai puteam ...atipea in brate dupa indelungi plimbari si rugaminti, cum il puneai jos, se trezea si facea ochii cat cepele si o lua de la capat. La un mom dat nici in brate nu mai voia...am chemat intariri pe sotul ca nu mai rezistam psihic ![]() ![]() |
Si eu am showuri din astea aproape in fiecare seara cu mandra mea. Am dat in plans intr-o seara si eu si sotul meu, eu ca nu stiu ce sa-i fac, el ca nu stie cum sa ma ajute. Si asta se intampla de obicei intre 22.00 si 1-2 noaptea...
Mami de Cristiana
anya2010 spune:
citat din mesajul lui sashenka_h Syl eu am folosit ceva preparat in farmacie si i-a trecut imediat. mi-a dat doctorita o reteta. daca vrei pot sa-ti trimit un pm cu ingredientele, doar sa-mi spui. fetele mi-a spus cine de niste pastiele de stimularea lactatiei care sunt foarte bune uite http://ro.motherlove.eu/?q=node/14 astea sunt. ati auzit de ele??? am inceput si eu sa ma duc la masaje si dermocell...sa vedem cat ma tine.. vroiam sa mai zic ceva dar am uitat ![]() ![]() Mami Andreea ![]() ![]() ![]() |
Eu am luat pastile din astea pt lactatie. Pe mine m-au ajutat..eu nu aveam nici macar colostru pana in a 5 a zi de la nastere, apoi am luat pastile si mi-a venit lapticul. Acum iau galafor pt ca more milk plus sunt cam scumpe(160lei)
![](alcool.gif)
Lidia_P spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui sunset_zuzi
mie nu mi le-a luat in calcul dar in schimb mi-a luat in calcul salariul ala mediu pe unitate care se da pt nastere copil ![]() Am uitat sa anunt ca azi am primit si prima alocatie ![]() ![]() Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010) ![]() Doamne ai grija si de noi |
pai sal ala nu l-ai luat dupa ce ai nascut?
mirunam spune:
Simonique la fel patesc si eu cu adormitul. Iustin adoarme plimbat, mangaiat pe frunte sau la san. Azi noapte le-am incercat pe toate. Era rupt de somn dar cum il puneam in pat deschidea ochii...maaari, foarte maaaari! M-am enervat si l-am lasat cu ochii cat cepele sa e holbeze la maimutoii de plus. Sigur ca nu a adormit, dupa 5 minute chiraia dupa mine. A adormit cum l-am luat in brate si nici nu s-a mai trezit.
Eu ma tot chinui sa imi dau seama ce s-a schimbat de nu mai doarme toata noapte... ari fi un somnic de vreo ora de la 5-6... azi il elimin sa vad daca merge. Culmea e ca nu se trezeste de foame ci pentru joacaaaa
Doura, nici Iustin cum poti sa vezi nu se lasa convis usor. Fug sa citesc ce ai postat
andreeacc spune:
Buna!
Eu nu mai am timp de scris si citit pentru ca in perioada aceasta am cateva examene, referate etc.
Am parcurs ultimele pagini mai mult pe diagonala.
sashenka, eu am slabit cu dieta data de ea deja 5 kg in 2 saptamani, fara a ma infometa.....mai am drum lung.ma duc si eu la ea joi ptr a ma masura iar si a discuta pasii urmatori si noua dieta.
danait, parca tu ai intrebat; 500 ron ptr prima parte de 22 zile a dietei, dupa care 380 si ultimele sunt 275 ron.
incat, cu placere.bebelusa mea e lesinata de placere de fiecare data cand o ia la masat.
noi am schimbat data botezului; pana la urma il vom face pe 20 februarie.mai trebuie sa ajung la biserica.
si de ieri mi-au venit si rusii....nasol tare, uitasem cum e.
va pup
syl spune:
Buna fetelor.
Intru si eu in clubul nedormitelor. Thomas s-a trezit la 2 noaptea a papat dupa care nu a vrut sa se culce pana la 4. Si acum e langa mine, evident nu doarme...eu nu stiu de unde poate el ca eu ma scurg.
Imi vine sa-mi iau campii
inacat spune:
citat din mesajul lui sunset_zuzi Am uitat sa anunt ca azi am primit si prima alocatie ![]() ![]() Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010) ![]() Doamne ai grija si de noi |
E vorba de cei 200 ron?
La cat timp dupa ce ai depus dosarul ti-au venit banutii?
adipapazi spune:
noi am depus dosarele pt alocatii in octombrie sau la inceputul lui noiembrie, iar prima alocatie a venit in decembrie.
bai, m-am fct o "bagaboanta": am fost la coafor sa ma vopsesc. aveam niste radacini de vreo 8 cm, de-mi mai trebuia doar o florarie ca sa fiu tiganca in toata regula. apoi masaj, drenaj limfatic si reflexoterapie. rasfat curat! am abandonat copiii cu bona&soacra si am venit acasa numai pt mese.
pont: am luat de la farmacie niste chestii de plastic care acopera prizele pt cand or merge in 4 labe. costa 15 ron si sunt peentru 10 prize.
Adi, mami de chimen si anason