Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Neatza!
De cateva zile bebe se trezeste la 6 si tine conferinte
Mai e cineva care nu ia absolut nimic pt stimularea lactatiei? Eu sunt mama denaturata, nu beau nici macar ceai si mananc de toate

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Ma duc sa ma spal si sa strang putin in dormitor ca vine kinetoterapeuta. De abia astept masajul Sambata am facut prima data si duminica m-am trezit cu febra musculara

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorin7774 spune:

buna dimineata

ne-am trezit si noi la 8.30,de azi-noapte de la 12, ca scrofitele
a papat bubulina 140 ml si acum e la somn din nou

noi pentru botez ne-am gandit sa programam pentru copii o ora de calarie, cu instructor, tinand cont ca facem la o pensiune unde e si echitatie...numai ca asta presupune tinuta adecvata si nu stiu cati parinti sunt dispusi la asa ceva; vom mai vedea; oricum copii sunt multi si trebuie sa le pun lor o masa separata si ma gandeam sa le fac si meniu separat, pentru ca ei nu mananca 3-4 feluri de mancare ca si adultii...mai avem timp insa...

cu programatul zilei de nastere e belea...Miruna e nascuta in mai, are cat de cat notiunea timpului, dar cu toate astea, isi face aproape in fiecare zi lista de invitati, confectioneaza singura invitatii decupand si colorand toata ziua, nu vreti sa stiti ce-i la ea in dormitor ; o vrea pe Hannah Montana sau pe Printesa Aurora ca si personaj invitat la petrecere, nu s-a hotarat inca, si-mi toaca zilnic capul cu asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Corina, eu nu iau nimic pt lactatie, am inceput sa mananc de toate aproape, mai putin mazare&stuff, dar ii dau infacol.

Noi nici nu stim ce nasi va avea Sara, nasii nostri e f probabil sa nu ne poata ajuta, au o ruda grav bolnava la ei si nu au disponibilitatea necesara si ii inteleg, dar noi tot nu stim ce vom face. Ca de obicei, luam greu o hotarare. :) Stiu doar ca vreau primavara, la curte sau o terasa mica, ceva f intim (ori noi si nasii, ori noi, nasii, rudele de grad 1).

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

De citit:

http://www.medicultau.com/sanatatea-familiei/sanatatea-creierului/alaptarea-naturala-ii-face-pe-copii-mai-destepti.php

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Simonique, certificatul pt copilul mai mare il cer pentru ca vei beneficia de o alocatie suplimentara. Mie asa mi s-a explicat.

Cica depunerea dosarului pt concediu de crestere copil sa nu se depuna mai tarziu de cele 42 de zile ca nu-l mai primeste. Ideea este ca certificatul de nastere al copilului se emite de la sectorul 1 mai tarziu de 42 de zile. Deci cum sa fac?

Syl, mami de gargarita Ati ( 31.08.2007) si proaspata mamica de Thomas Bogdan (14.12.2010)

Syl, nu stiu daca a apucat sa-ti raspunda alta mamica, pt ca raspund pe masura ce citesc . Vroiam sa-ti spun ca dosarul pentru concediul crestere copil se poate depune in termen de 60 de zile lucratoare de la data incetarii concediului post-natal. Asta pt a primi banii incepand cu ziua urmatoare incetarii concediului post-natal. Daca depasesti termenul de 60 de zile, vei primi indemnizatie incepand cu data depunerii dosarului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns misticgirl spune:

Anymona, Vasari si Miruna, va multumesc pt urari!
Corina, nu iau nimic pt stimularea lactatiei. Am baut ceaiuri vreo luna jumatate, dupa care m-am plictisit de ele. Acum, daca mi se pare ca e un san mai moale, iau 2 linguri de Galactogil, dar asta o data la o saptamana, poate mai rar.
Fug, s-a trezit bb si a facut kk.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

Pe aceeasi tema:

http://mamici.ele.ro/Copii/Nou-nascutul/Alaptarea-imbunatateste-IQ-ul-copiilor_--a10985.html

http://www.reteteculinare.ro/articole/alaptarea_beneficiile_laptelui_matern/

http://www.sarcina-nasterea.ro/afectiuni-si-tratamente/dezvoltarea-creierului-copiilor-si-omega-3.html

Bravegirl si Vasari: Mie imi place ceaiul mult si beam si inainte, obligatoriu doua cani, dimineata si seara, cand obisnuiesc sa mananc paine cu unt si cu diverse... Asa ca nu am facut niciun efort sa beau ceaiul de anason, chimen si fenicul. Nu am baut ca am vazut ca scade productia de lapte, ba chiar m-am temut sa il beau, de trama ca o sa am prea mult si va trebui sa ma mulg, ceea ce urasc. Pana acum a fost perfect cat lapte am avut, nici prea mult, nici prea putin... Doamne ajuta si in continuare!

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Eu iau galafor si beau un litru de ceai pt lactatie pe zi pt ca vreau surplus.
Tb sa ma ocup si de Clara, sa petrec timp cu ea si ma ajuta mult rezervele de la congelator. Datorita lor reusesc sa mai trec pe la gradi sa vb cu educatoarea, sa o duc la teatru sau la film in weekend etc.
In plus, pot sa mai ies si eu la cumparaturi sau sa merg la cosmetica fara sa stau cu ochii pe ceas si sa cronometrez cat a trecut de la ultima masa.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anymona spune:

Andreeac ai PM.

Merci mult

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

Mergi la inceput