Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Miruna, pai de aia te-am intrebat ca intrasem mai devreme si n-am vazut.

Sashenka nu stiu ce sa fac, as lua reteta si as face si eu la farmacie dar poate la mine este altceva..nu stiu. Iti zic daca ajung la disperare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pissi78ro spune:

Salutare,fetelor
Eu va citesc in continuare, dar scriu mai putin. Noi nu stiu daca avem colici. Roberta se strange, are burtica tare, dar nu plange asa tare, doar se screme, se pisiceste.
bebelu - si a mea tresare in somn, se trezeste, cateodata cre ca se sperie de ceva care viseaza. Noua ne-a mers mai bine cu Infacolul
sugubina - eu am luat si iau in continuare Galofor. Mai beau si ceai de la Humana. Dar, din pacate, nu prea ma ajuta. Adik am tare putin lapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

Pissi si eu sunt in situatia ta, beau si ceai si iau si Galafor si nu vad imbunatatire!!!

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Miruna, pai de aia te-am intrebat ca intrasem mai devreme si n-am vazut.

Sashenka nu stiu ce sa fac, as lua reteta si as face si eu la farmacie dar poate la mine este altceva..nu stiu. Iti zic daca ajung la disperare.

Syl, mami de gargarita Ati ( 31.08.2007) si proaspata mamica de Thomas Bogdan (14.12.2010)

cand vrei imi spui si nu este o problema

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

nu sunrt medic sau vreun expert in alaptare dar eu zic ca trebuie pus bb la san csat mai des pt stimularea lactatiei..pompa oricat de buna ar fii nu are acelasi efect..e doar un plastic..mai e si vb de styarea voastra:cu cat esti mai relaxata cu atat mai bine...dusuri calde-fierbinti...ceai cald nu bauturi reci..sutien potrivit in nici un caz strans..mai multe..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

Hello again,

Corina si ratusca, frumoase poze, frumosi copii, faceti treaba bune!
Miruna, am lesinat de ras la faza cu literele!
Sorinanalex, welcome! Incearca sa ii bagi termometrul in fund si sa ii ridici picioarele flexate spre burta, poate asa scoate gazelle. Plus, scutece calde pe burta sau chiar foehnul in ultima instant. Culca-l macar ziua pe burta. Alterneaza la o masa sab simplex, la o masa espumisan, apoi iar sab, iar espumisan. Sau infacol. In plus, sa te uiti pe site-ul ala cu colectai aquaria, are costume de botez pt bebei in stil mariner! Mi—a spus mie cineva candva ca nunta si botezul au o invitatie matelota si ma gandeam ca il poti imbraca pe tudor de acolo!
Am iesit si eu cu copiii duminica 2 ore juma in herastrau, azi din nou. Pazea ca de miercuri vine frigu!
Vineri am fct vaccinul (infanrix hexa) si din fericire nu am avu reactii. Sunt happy! Avem 4700!sambata am luat si noi (eu cu asa) haine de botez, pt baiat din mall baneasa (langa fantana e un magazine in mijlocul “bulevardului”) o camasa bej cu 2 dungi de atlas bej la guler si mansete, salopeta bej cu pliuri la genunchi si cele 2 dungi de atlaz, plus frac de catifea crem, pt fata rochie cu tull crem, cu bolero, plus palton stil Jackie kennedy cu palarie si botosi (magazinul Victoria, et 3, pt fete e nenorocire ce are acolo, cum urcati, in stanga).

sugu, pt lactatie ia galactogyl sau ceai pt stimularea lactatiei de la HIPP (si la Carrefour gasesti). Eu am avut zile cand am baut cate o cutie de galactogyl, mai précis mancam granulele pur si simplu. Bea mult lapte (1l/zi), plus alti 2-3l de lichide.

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

eu stiu ca nu e ok prea mult lapte ..proteinele alea ajung si la bb si nu sunt usor de digerat..

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kokorinusha spune:

Citat:
citat din mesajul lui syl

Buna ziua fetelor.

Na ca v-am prins din urma, cam greu dar am reusit. Mi-e un somn de mor, bebe doarme, ar trebui si eu sa dorm dar am avut ceva treaba pe computer pt firma.

Danait, p;arca tu spunea-i ca sotul tau a stat la firma seara tarziu ca era un server picat? Serverul nostru a fost picat, o fi lucrat pt noi? Oricum, serverul nostru a fost atacat de hackeri asa ca poate si la voi a fost la fel.

Beatrice, ce mai faci draga mea? Te vad activa, deci esti mult mai bine da?

Miruna, de pe ce site comanzi uleiul de noptite? Scuze dar n-am gasit. Eu folosesc gama Mary Chor care nu se gaseste decat in saloane si sunt cam scumpute.

Si acum sa ma plang si eu. Nu am scapat de iritatia de la fundulet. Este ceva de groaza. Am luat crema Sanosan, Avene, Klorane - toate cu oxid de zinc i nimik. Am dat cateva zile numai cu pudra Klorane - tot nimik. Atazi trecem pe albastru de metil si nidoflor si daca tot asa este merg la dermato ca nu se mai poate. Nu inteleg de la ce sa se irite atat. Am totui o banuiala ca ar fi de la picaturile pt colici care il ajuta sa faca caca f mult si cateodata f apos si ma gandesc ca se irita de la caca pt ca desi eu il schimb f des, torusi il gaec tot timpul dupa somn cu pamperul plin de caca. Deci...e singura explicatie. Cu lasatul decoperit exclus...am incercat si a umplut pamamntul de caca de pisu si nici mare lucru nu rezolvam ca el sta tot cu piciorusele stranse si deci iritatia nu sta decoperita.

Si sa ne laudam totusi cu ceva, ...am facut 1 lunita si avem 4,6 kg deci a luat intr-o luna 1,6 kg. E mult?

Syl, mami de gargarita Ati ( 31.08.2007) si proaspata mamica de Thomas Bogdan (14.12.2010)

dr mea cand a vazut eritemul a avut o banuiala si m-a pus sa ii fac proba de urina la care am descoperit e coli...aveti grija,eu am nascut la giulesti,acolo au fost multe cazuri deci si eritemul asta de care nu mai scapam decat aparent poate fi un semn.eu nu spun sa va ingrijorez dar mai bine esti prevazator decat sa iti para rau dupa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

Amelia , da pe 27 e lasatul secului de carne, dar cine mai serveste dupa 12 noaptea papa, atata timp, cat la noi, de ex, se incepe botezul la ora 16.De ce ti-a spus tie preotul ca in ziua Mosilor de Iarna nu e bine sa se faca botez? Sau, ma rog, ca nu este indicat.Bebelu, ne ajuti?

Beatrice, nici nu stiu daca botezul va tine mult dupa 12 noaptea, ca e duminica si vor vrea sa mearga si la serviciu a doua zi, nu?
Legat de Mosi, nu stiu de ce a zis asa, nasa a vorbit cu preotul. Iti dai seama cum a fost, ca noi vorbisem deja la restaurant si cand a zis ca sa fie mai bine pe 27 a trebuit intai sa vedem daca e liber restaurantul, ca era aiurea altfel.

Mami de Cristiana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Citat:
citat din mesajul lui sunset_zuzi
Am vazut ca vorbiti despre fontanela bebeilor si m-am uitat si la bebelina mea si intr-adevar este putin lasata fetele care alaptati exclusiv la san voi le dati si apa/ceai bebeilor? Si daca da ce fel de ceai si apa fiarta sau nu?

Fericita mamica de scorpiuta Alexia (20.11.2010)
Doamne ai grija si de noi

Sunset, mie azi mi-a zis pediatra ca nu are nevoie nici de apa nici de ceai daca e alaptat exclusiv la san.

Mami de Cristiana

Mergi la inceput