Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (5)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

acum legta de pofta de dulce.eu oricum mananc dulciuri mereu altfel nu se poate dar si eu am observat ca acum de cand alaptez simt nevoia de si mai mult..n am citit despre asta dar ma gandeam eu asa: laptele matern e mai sarac in proteine dar mai bogat in zahar ..deci se digera mai usor si este mult mai energizant decat lp..deci ma gandesc ac noi in timpul alaptarii pierdem si din zahar de acolo cerinta mai mare..nu stiu daca e asa dar mie asa mi se pare logic

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sugubina spune:

adipapazi merci te pupez! O sa mai cumpar si galactogil..desi e cam scumput.Lapte adevaru e ca nu prea beau.Hai ca m-apuc.
Tu cu reteta asta cat lapte dai?

Doura = pun bebeii la titi, da sunt super nemancate si in plus de asta sunt si decalate uneor ca program. E frustrant sa vad ca stau de ex juma de ora cu ele la titi si dupa sa imi urle;sau dorm juma de ora si dupa iar vor papa. Asa cu bibe le dau jumi juma si LM si LP si se ogoie.

Acu de ex sunt cu Micozaura la titi cam de 20 min, trage cu sarg..

sugubina si Puficele Mara Diana si Ilinca Miruna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Sugu, asa si eu cu alaptatul. Mai mult muls si pus in biberon ca merge mai repede, asa la san se enerveaza ca-i curge mult sau adoarme si pe urma peste jumatate de ora vrea iar si tot asa si mai rau ma enervez si eu. Noaptea in schimb il pun la san ca poate poate renunta pana la urma la mesele de noapte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

sugu, galactogil la helpnet e 55 ron, la alte farmacii e 70.eu fac asa: dimineata alaptez exclusiv, apoi mai mulg ce ramane. mananca amandoi in jur de 130 fiecare. la rmatoarea masa dau san si lp, cam 50 ml san, restul lp, la urmatoarea la fel. seara am LM muls pt baiat, pe care il spal prim ul si i-l dau lui tati sa ii hraneasca si sa il culce, ca el adoarme mai rpd. pe fata o spal si o alaptez si apoi dau LP completare. noaptea, la 3 se trezeste numai baiatul, caruia ii dau LP cam 150, la 6-7 dimineata se trezesc amandoi, cand le dau LP sau LM si LP, pt ca dupa ce la 3 il adorm pe baiat, ma mulg si scot si 150, plus ce m-am mai muls la 11 seara, asa ca le bag la frigider. de ce ma mulg atata? pt ca sa golesc sanii sa se umple la loc. in plus, daca i-as lasa cate 20 de minute pe fiecare la san, oricum nu s-ar satura, asa ca inca 20 e min de LP ajung la balamuc. o masa lunga de 40 de minute cu 2 bebei m-ar duce la nebuni. asta e, am alaptat exclusiv cu san pana la 2 luni, acum e important ca peste 35% mananca san. si o picatura de LM conteaza. deja avem un program. fata 5 mese, baiatul 6. masa 1 e la 6-7, masa 2 la 9-10, apoi parc, apoi masa 3 la 2, apoi masa 4 la 5-6, apoi discoteca pana la 8, cand incepem baia, la 9.30 se inchide activitatea, la 3 se mai trezeste baiatul, apoi o luam de la capat.
fug la discoteca inapoi.

Adi, mami de chimen si anason

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

maine ma duc sa-mi iau pastilele de la mother love ptr stimulare si va spun cum este cu ele. poate sunt mai bune.

sunt fericita ptr ca am vorbit cu o nutritionista si a zis ca ma poate ajuta chiar daca alaptez si pe 24 am programare la ea. abia astept

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu stiu ca nu e ok prea mult lapte ..proteinele alea ajung si la bb si nu sunt usor de digerat..

si eu stiu la fel....

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

sashenka, ce nutritionista?

Mergi la inceput

andreeacc mi-a spus de ea...http://www.dietepersonalizate.ro.

dar tu de descurci ff bine si fara.......eu am multe kg de dat jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns syl spune:

Adipapazi ma minunez citind. Nu stiu cum rezisti, felicitari draga mea, eu am si ajutor si tot nu ma descurc. Vineri m-am certat cu mama- din nou, si in final sa-si faca bagajele si sa plece. Sotul meu a inmarmurit cand a venit, ca-l astepta cu bagajele facute s-o duca la gara, a convins-o sa ramana macar 2 saptamani sa ne gasim ajutor. Apoi ne-am contrat eu cu el ca nu si nu eu pe a mea o tineam ca o sa ma descurc cu 2, adica cu Thomas de 1 luna si Ati 3 anisori care nu merge la gradi inca.
Am zis ca daca voi puteti pot si eu, desi sotul meu e mai speriat. Oricum ajutor imi trebuie, altul decat mama ca ea nu mai are rabdare, ar vrea mai mult sa faca cu totul altceva prin casa decat sa ma ajute cu copii, de fapt de la asta ne-am luat vineri.Off
Apropo, nu stiti pe nimeni care vrea sa aibe grija de copii mei? stau in Corbeanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vmadelain spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

eu stiu ca nu e ok prea mult lapte ..proteinele alea ajung si la bb si nu sunt usor de digerat..

Doura, Sashenka Cat lapte trebuie sa bem pe zi?Va referiti la toate produsele lactate: branza, unt, iaurturi,etc? Cam cat din fiecare ar fi ok? Eu una mananc multe produse lactate, fiind singura cu bebelina nu prea e timp de gateala...

Madalina Mami implinita de Evelina Ioana

Mergi la inceput