Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Tot eu!

Are cineva marsupiu pentru bb? Ce parere aveti despre ele? Imi puteti recomanda si mie unul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pop_adelina spune:

eu am marsupiu si am inceput sa-l pun in ei inca de la 3 sapt dat fiind faptul ca era frig si il infofoleam, statea f fix si drept si pediatra a zis ca e ok...al meu e primit si nu e firma renumita, dar are intaritura la spate si cap. eu simteam ca e in siguranta in el...nu cred ca e periculos.

mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

ADELENA nici noua nu ne-a recomandat nimeni eco sau controlul la oase,dar doctorul(pe care il cunoaste sotul) i-a spus ca daca vrem sa mergem la un control,nu ne costa nimic.Asa ca,profitam de oferta.

Cat despre vaccinul ala,sigur nu il fac!

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Si noi folosim un marsupiu no-name,dar Vlad se simte bine in el si ii place la plimbare. Partea grea e ca suntem cu spatele frant si eu si tati, bebe e greut de-acum :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

'neatza! hop si noi la cafea cu voi...cam tarziu ce-i drept, dar tare buna e cafeaua bauta aici.
nu stiu ce se intampla cu bebelusii nostri, dar si al meu e cam marait de ieri...o fi puseul de vina
referitor la marsupiu, noi avem unul de la bertoni (baby carrier kangaroo); sunt multumita de el pentru ca are spatarul tare si suport detasabil pt sustinerea capului. Singura problema e ca nu are bretelele foarte lungi, si e putin incomod pt sot. Noi il folosim doar in casa si de multe ori bebe adoarme in el. Am inteles ca cele de la Chicco sunt foarte bune, dar si pretul pe masura.

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre

varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

'Neata si de la noi!
Marsupiu avem de la Brevi dar nu cine stie ce.e cam larg si bebe se cam clatina pe spate.
Eu stiu ca ecografia de sold e obligatorie

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camy81 spune:

CIAO fetele
Imi fac si eu repede prezenta ca sa mai apuc sa beau cafeluta cu voisuper buna mmm...

Si noi avem un marsupiu (lam luat cand am puso si pe Ale in el)nu stiu ce firma e dar e ff practic si eu am puso pe Carina de la 1 luna jumate cam asa ceva pt. ca are un suport de o pot tine si asa pe spate,acum nu mai prea ies cu marsupiu pt. ca e cam greuta

O ZI FAINA SA AVETI(asa m-am exprimat ca prin Ardeal)

CAMI mami de ALEXIA 27.01.2006 si CARINA 10.10.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Poze noi.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

ana_25 frumusica foc Maia
Petru inca se chinuie sa se intoarca e cam greut, si nici nu-i prea place pe burta dar ii place sa se impinga in picioare, in schimb scapa o gramada de consoane si vocale...brrr, ua, au, eeee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Salutare !
Hai ca mai beau o cafea asa pe la pranz :)
In weekend am lipsit, dat fiind ca am avut casa plina. Duminica am facut botezul. Noi nu am avut treaba cu DJ, la 15 persoane chiar nu e cazul, dar oricum a fost foarte frumos, simplu, cum imi place mie. Iar bebelina a fost super cuminte. S-a trezit chiar inainte sa-i toarna preotul apa pe capsor, si nu a plans deloc - chiar se uita la el curioasa de ce-i face :) iar dupa ce a terminat a inceput sa zambeasca pana la sfarsitul slujbei. Iar la masa de pranz a salutat lumea cu un pahar de sampanie, si a dormit 4 ore. O sa pun poze cand le primesc - probabil maine.

Vestea proasta pt mine e ca sunt racita cobza. Nu ma stiu ce sa iau. Am luat eferalgan cate una pe zi cand nu mai puteam de durerea de cap. Oscilococcinum si Stodal pt tuse. Ce altceva mai pot sa iau? Durerea de cap ma omoara.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput