Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

salutare,
Multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului,analizele lui sebastian sunt bune.de ce ne era frica am scapat.
avem o usora anemie, lifocite multe de tot, dar lecucoitele sunt ok.

mai avem ceva controale.
ne intoarcem de pe spate ,intr-o parte, si, de azi, intindem manuta, apucam obiecte si le tragem.
sugem cum vrem, la 3, ore, din ora in oara sau, fffff rar la 4 ore.
avem 60 de cm si 5,300 kg.

pic de somn.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns blackpanterro spune:

Citat:
citat din mesajul lui nikolici

blacpanterro dar ce vrei sa pun radio la botez?:)))

Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010}

:)) La preturile de care se vorbeste aici as pune eu un cd(sau 5, exact ca si dj-ul) ca poa' sa joace babele si pe muzica de la cd-ul pus de mine :)). 300 euro pe DJ? Yikes!...
MI se pare mult prea scump totul...botezi de zeci de milioane? Pt ce? Bebe e mic si nu isi da seama.
Noi la Aidan, am fost numai membrii familiei, 10 minute slujba (catolica) si apoi BBQ in curte. Totul a costat vreo $130 din care $100 preotul restul carnea pt BBQ :)

Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fistiq spune:

buna seara!

tot cu botezul va 'munciti' si voi? moi aussi ma cherie...
noi mai avem 1 luna la dispozitie, dar se face parada modei la greu in familie mai putin eu, ca n-am cu ce. deocamdata ma invirt intre detaliile ce mai trebuie puse la punct.

azi am fost pe la socri, unde era si matusa care vroia sa-i pun numele Amadeus lui Tudor. si cica a visat ca o sa mai am o fetita pe care o s-o cheme Ariana Luciana asa ca mi-a facut nu stiu ce test cu ata si cu verigheta si asa a iesit ca o sa mai am si o bebelusa, pe care evident ca va trebui sa o cheme Ariana

pina una alta miine mergem la doc. iar a mea gargarita nush ce are ca e data cu totul peste cap. dintii is sigur de vina, dar banuiesc ca se suprapune mai nou si puseul de 3 luni. distractie nu altceva, umblu cu el ca si cu un ou de cristal ca e tare miriit si daca il ia plinsul nu-l mai potolesc juma de ora si apoi vreo 2 de suspine din strafundurile sufletelului. si il ia asa din senin, acum ride, acum il vad cu buzita de jos rasfrinta si dai urlete mama!!!

chiar asa groaznic e puseul asta? of, eu sper sa treaca cit mai repede sa-mi recapat baietelul meu cuminte cu care ma puteam intelege, ca la asta de acum nu stiu cum sa-i intru in voie! nici tzitzi nu-i place, nici iarba nu-i place, nici gura nu-i mai tace!

sa vad ce mai zice si doc daca ii facem ori ba vaccin in conditiile detaliate mai sus...

noapte buna, acum ca m-am descarcat sper sa fie asa!

Mami de baietel Tudor Stefan (14.10.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana_23 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina

salutare,
Multumim lui Dumnezeu si Maicii Domnului,analizele lui sebastian sunt bune.de ce ne era frica am scapat.
avem o usora anemie, lifocite multe de tot, dar lecucoitele sunt ok.

mai avem ceva controale.
ne intoarcem de pe spate ,intr-o parte, si, de azi, intindem manuta, apucam obiecte si le tragem.
sugem cum vrem, la 3, ore, din ora in oara sau, fffff rar la 4 ore.
avem 60 de cm si 5,300 kg.

pic de somn.

chiar ma intrebam ce rezulatate ati avut la investigatii ; ma bucur ca nu e nimic grav ! bebe sebastian e un invingator .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Karin25 spune:

Salutare dragele mele!
Poftiti la o cafea cu lapte si un mic dejun light cu cereale si iaurt ca deh... suntem la dieta...

Apropos de canale lacrimale infundate: si noi avem problema asta. am fost la ofta si ne-a zis dr sa facem masaj de drenaj pt desfundarea lor. Se pune o mica presiune chiar in coltul ochisorului, se fac cateva cerculete in acel punct iar apoi se coboara usor spre nasuc. In acest fel se goleste sacul conjunctival si la bebe nu ii mai curge ochiul. La noi functioneaza. peste o luna mergem iar la control st sper sa fie desfundate de tot.Noua ne-a dat dr niste picaturi cu dezinfectant ca sa prevenim infextia si sa nu fim mevoiti sa punem netacin sau tobrex care sunt antibiotice.

Acum ne chinuie tare dintisorii. S-a lasat cu febra si cu un pic de diaree de la nurofen, dar sa speram ca in cateva zile scapam.
In rest suntem bine, exceptand ultimele 2 zile de maraiala suntem foarte cuminti, gangurim si radem mai tot timpul.
Am si eu o intrebare. Cele care hraniti bebeii cu formula; CAND INCEPETI DIVERSIFICAREA??
Va pup dulcer pe toate si toti bebeii

Poze noi:
www.picasaweb.google.ro/adrian.voica

Edith mamica fericita de Andreas Daniel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns selenar spune:

Buna dimineata si de la noi!
Suntem bine dispusi de dimineata, nu ne-am trezit decat din doua in doua ore -- e mare realizare pentru noi!

Va dorim o zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Buna dimineata. KARIN< multumim de mic dejun si cafeluta.
Vlad s-a trezit noaptea asta sa manance de 3 ori, asa ca va dati seama ca pic de somn acum...vreau sa ajung azi pe la pediatra sa il consulte, ca nu imi place mie cum respira noaptea, plus ca a mai tusit de cateva ori...si daca tot ajung, vreau sa vorbesc cu ea si despre diversificare,ca am marea impresie ca al meu copil nu se mai satura cu lapticul de la mine, sau daca se satura pe moment, dupa maxim 2 ore vrea iar...si nu cred ca e puseu de crestere, ca tine deja de 2 saptamani treaba asta si nu sunt semne de revenire la mese mai rare.
Va si va doresc o zi si o saptamana excelente!

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata !!
KARIN multumum de cafeluta si micul dejun !!
Si noi mergem maine la oftalmologie,se duce soacra-mea azi sa faca programare!
Si sapt viitoare mergem sa controlam oasele,si sa facem eco la sold.Il cunoaste sotul pe dr,asa ca avem controlul gratis.

NIKE ma bucur ca analizele lui Sebi au iesit bine. A facut multe progrese,e" baiat mare"! Felicitari !

KARIN l-am admirat pe bb in poze. E un scump si un dulce !

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

'Neata si de la noi!

Multumim pentru cafea si mic dejun, KARIN! Ce baieti mari v-ati facut!
MARI, nu vreau sa te dezamagesc, dar pe langa faptul ca Radu voma tot laptele meu, mi-am dat seama ca nici nu-l mai satura. M-am muls si am constatat ca era o apa chioara. Cum sa-i tina de foame? Am trecut la diversificare si cei- mai place ! Vezi ce-ti spune si tie dr., dar a me-a m-a sustinut cu diversificarea. Pup bb Vlad!
A, si sa nu uit! sa nu stergi pozele cu pesti din album pt ca vreau sa i le arat si sotului. Abia astept sa-i vad reactia fiindca mie mi-a venit sa plang cand le-am vazut. Mi s-a facut asa un dor de pescuit
.

Acum sa-mi spun si eu oful. In weekendul ce vine trebuia sa merg la Sibiu cu sotul la o conferinta. Hotel luxos, relaxare si...Sibiu. Vineri am fost la o mica petrecere la el la firma si am lasat copiii la soacra-mea (ca "ii e mai bine la ea decat la mine acasa"). In 2 ore m-a sunat ca Radu urla de nu-l mai poate impaca . Asa ca am plecat urgent si ce-i drept l-am gasit dormind si suspinand. Mi s-a rupt sufletul cand l-am vazut, prin urmare ADIO Sibiu..

M-am intins cam mult, dar ma simt mai bine ca v-am spus si eu ce aveam pe suflet

O zi minunata va doresc tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

ANA, tu ai mai cerut si parerea altui dr. vis a vis de vaccinul acesta "pilot"? Poate n-o fi chiar atat de rau si nu ai de ce sa te ingrijorezi. Ce-i drept, si eu as fi avut aceeasi reactie ca si tine. Succes micutei Maia la oftalmolog si la eco!

P.S. Nici noua nu ne-a zis nimeni de eco. Oare ar trebui sa facem si noi?

Mergi la inceput