Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)
Raspunsuri - Pagina 5
ionela.n spune:
Buna mamici
Ieri am fost si noi la putin shopping prin Fashion house.
Am gasit reduceri f faine la Champions: bluzite si pantalonasi la 19-20 lei
Am reusit sa imi iau si eu o pereche de jeansi de la "mango", cu 40 lei, de la 120 lei
Poze Raisa
blackpanterro spune:
DJ la botez? :))
Noi inca nu am facut botezul, nici nu stim cand/daca il vom face curand ca trebuie si nasul si nasa sa aiba concediu in acelasi timp, asa ca vom vedea ce si cum.
Am facut vaccinurile de 4 luni, nici o reactie, ma bucur tare mult pt asta. Are 8.1kg, 65cm si 44 circumferinta capului, e in percentila 100 la greutate, 90 la inaltime si 99 la caput. E in continuare alaptata la san, exclusiv, nici mancarica nu mananca inca, nu da semne ca ar vrea.
Adriana mami de Isabelle Marie - 4 luni si Aidan Alexander - 5 ani
A ticket to hell has never been funnier
ionela.n spune:
Citat: |
citat din mesajul lui pop_adelina cat mai e scoru prin buc la poze,filmat,muzica pt botez...eu in zalau am gasit un tip care pt 1000 ron face tot: dj(face atmosfera sooper),film si poze. e mult? mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010) POZE BEBE DARIUS |
Frumos frumos bebe Darius , sa va traiasca si sa va bucurati de el
Poze Raisa
pop_adelina spune:
multumim Ionela, si Raisa este o dulceata de fetita, a crescut mult si frumos fata de primele poze...cand ii vezi zi de zi parca nu observi asa tare diferentele...dar cand te uiti la pozele lor din primele zile..atunci iti dai seama cat de mult s-au schimbat....niste minuni de ingerasi!
mamy de Darius-Gabriel (27.10.2010)
POZE BEBE DARIUS
mihaelka77 spune:
fetele.
Am ajuns si noi acasa - ne-am plimbat vreo 2 ore si a fost tare cald, am fost la masa la socrela si acum dormim (cei mai mici ).
La noi apare primul dinte; azi am vazut o pata alba pe gingia de jos.
Nicoliki si noi tot DJ vrem sa luam la botez dar habar nu am de pret. Am vorbit cu cineva dar inca nu stiu pretul. Important e sa fie muzica buna sa ne simtim bine
nikolici spune:
Eu la toate botezurile organizate la resto am vazut DJ, cel putin in Bucuresti asa se practica.Acum dc este botez cu un nr mic de persoane gen 10-15 poate nu se merita DJ.
Mie personhal mi se pare o suma nesimtita sa ceri 250-300 euro pt un botez, apoi pt o nunta cat cere nene un DJ?
sorana_23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui nikolici Cum v-am spus suntem cu botezul in organizare, ma sperie tarifele ce le cer unii.As vrea dc puteti sa-mi dati si mie pe PM, informatii despre un DJ care nu te jefuieste de bani si este si ok, cat si pt fotograf sau cameraman care nu te falimenteaza.:))) Mamica de doua fetite Karina Alessia {14.10.2008} si Kendra Arianna {03.11.2010} |
Ti-am trimis PM cu datele. Apeleaza la DJ cu toata increderea, e super profi si vezi ca sotia lui face si buchete, lumanari, aranjamente florale la preturi f bune..daca ai nevoie.
puiutza spune:
Salutare,
am vazut ca discutati despre ecografii....noi am facut una in brasov in 15 dec. si ne-a zis ca avem o usoara displazie de sold si ne-a recomandat sa punem 2 pampersi. Avea unghiul de 59 fata de 60 cat ar fi fost minimum. Dar am vrut sa mergem si la un ortoped...ne interesam la spitalul de copii prin cineva sa ne recomande pe cineva...si recomandarea a fost sa uitam de Brasov daca vrem sa fim siguri si ni s-a recomandat sa mergem la orto clinic in Bucuresti.
Miercuri am fost la Dr. Valentina Contanu parca - si programarea am facut-o luni. Daca va intereseaza - Office tu parca doreai o programare - mie mi s-a parut profi tipa. Binenteles ca nu avem displazie de sold - da eroare mare - avea 70 unghiul. Si nu cred ca 2 pampersi pusi o luna ar fi schimbat ata de mult unghiul.
Si tipa zicea ca cu cat se face mai repede eco cu atat e mai bine.
Hai ca m-am intins ca o placinta.
Apropo am primit pe FB solicitare de la Alina Draghici - dar nu o stiu dupa acest nume - stiti cine e?
Mersi.
O seara faina la toate!
P.S. Chiar daca nu prea scriu - incerc sa va citesc cat de cat. Dar cred ca trecuem printr-un puseu, sau ne chinuie dintii....ca mai nou avem un TERO prin casa!