Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns be_one spune:

Buna fetele!
Am revenit si eu ca pana azi a fost tati in concediu si nu prea am mai avut timp de net. Plus ca Dimitrie nu a mers inca deloc anul asta la gradinita din cauza ca ne luptam de vreo luna cu o tuse urata de acum a ajuns la injectii.Slava Domnului ca Ioan nu a luat nimic si e sanatos.
Asta noapte am "muncit" si eu sa va mai citesc din urma, dar ca sa mai spun acum tooot ce aveam de zis, ar trebui sa o iau de la capat
Asa ca va spun un pic despre noi: Ioan mananca de o vreme fff putin. Oramona, cam la fel face si matzul meu. Doarme de seara pana dimineata. Dimineata nu are chef sa pape, cand incep sa-i dau (intai la san) daca ma uit la el il apuca rasul. Asa ca nu trebuie sa ma uit la el . Bun, suge un pic, apoi vin eu cu bibe, ca poate i-o fi fost lene sa suga si totusi sa ii dau ceva la copil. Azi mi-a facut "bucuria" sa serveasca 10 ml Ma plang pt ca acum doua luni manca 200ml la o masa. Ieri i-am dat doar cu bibe sa vad cat mananca si abia am reusit sa-i dau vreo 650 ml.
Cu toate astea are 7.500 kg si 66 cm, e vesel, nu pare sa aiba nici o problema.
Mihaelka, am vz ca tot din cauza ca nu mai manca bine lapticul ai inceput diversificarea. Ma gandesc si eu serios, dar nu prea stiu cu ce sa incep
Lora, dupa ce ii dai papica, cat lapte mai bea Adelina?

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Mergi la inceput

Aaaa, si nu v-am spus cum adoarme el singur...isi "canta" Si Dimitrie facea la fel, insa pe el trebuia sa il si legan. Si pe Ioan il adormeam in brate, dar nu stiu cum de s-a dezvatat aproape singur, adica tati a inceput sa il lase in patut sa adoarma, a scartait putin dupa care scartaitul a capatat ritm de nani-nani

Mergi la inceput

Si daca tot am lipsit atat hai sa umplu acum o pagina, nu?
Am vrut sa va mai spun ca si Ioan rade in hohote, dar nu in fiecare zi. Uneori rade cand il gadil, alteori cand vorbesc cu el.
Mai am insa o problema (in afara de cea cu mancatul) - uneori, cand il tin ridicat isi tine capusorul mai lasat inspre partea dreapta, parte pe care o prefera si la dormit. Mai face vreun bebe asa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui adelena

Tot eu!

Are cineva marsupiu pentru bb? Ce parere aveti despre ele? Imi puteti recomanda si mie unul?

mami de 2 baieti cucuieti, Mario-David(03.05.2005) si Radu-Mihai(27.08.2010)

Noi avem marsupiu pt bebe. Nu il prea folosim, doar cand mergem la cumparaturi si nu vrem sa luam carutul. Cica e indicat de folosit de la 4 luni, ca sa nu ii deformeze coloana.
Noi avem unul de la Chicco :) si e super ok

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui tutz

Salutare !
Hai ca mai beau o cafea asa pe la pranz :)
In weekend am lipsit, dat fiind ca am avut casa plina. Duminica am facut botezul. Noi nu am avut treaba cu DJ, la 15 persoane chiar nu e cazul, dar oricum a fost foarte frumos, simplu, cum imi place mie. Iar bebelina a fost super cuminte. S-a trezit chiar inainte sa-i toarna preotul apa pe capsor, si nu a plans deloc - chiar se uita la el curioasa de ce-i face :) iar dupa ce a terminat a inceput sa zambeasca pana la sfarsitul slujbei. Iar la masa de pranz a salutat lumea cu un pahar de sampanie, si a dormit 4 ore. O sa pun poze cand le primesc - probabil maine.

Vestea proasta pt mine e ca sunt racita cobza. Nu ma stiu ce sa iau. Am luat eferalgan cate una pe zi cand nu mai puteam de durerea de cap. Oscilococcinum si Stodal pt tuse. Ce altceva mai pot sa iau? Durerea de cap ma omoara.

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Sa va bucurati de mica crestina
Si eu sunt cam racita si nu stiu ce sa iau. Pt gat iau si eu Stodal, dar altceva ce as putea lua?
Ceaiul de lamaie e ok daca alaptez?

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

hop si noi.
marsupiu am dar nu-mi vine la cat sunt de slaba mi-e larg.si mi-as lua altul dar vad ca toate sunt pana la 9kg.pai ce fac?il mai iau pt maxim 1 luna?cand iesim la cumparaturi(in 4) iau carutul si tati cu razvan in carutul de shopping.as vrea sa ies azi cu ei 2 dar cum sa fac:daca iau scoica sa o pun pe carutul de cumparaturi nu pot intra prin magazine, daca iau carut oboseste razvan.ce ma fac?ca m-as incumeta cu ei, dar cum s-o scot la capat.
be_one, si al meu isi canta.si dupa ce ca nu vrea suzeta acum si-o scoate singur si si-o arunca.suzeta e pe post de jucarie la noi.
eu sunt topita cand il vad cum rade in hohote si in special cand e la ta-su in brate si ma vede, ca deh la mine in brate mai greu sa ne uitam.ii place mult in oglinda:rade, sta serios.crek zice cine o mai fi si asta.
partea buna e ca nu a facut varsat de la fra-su asa ca saptamana viitoare facem si noi in sfarsit vaccinul de 4 luni.ce sa facem.le-am decalat acu cu 1 luna si jumatate.dar noi sa fim sanatosi.
ma duc sa mai fac si treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mari-Mariuk spune:

Salutare!
Am fost harnica de dimineata, dar treaba(mancare-2 feluri) am facut-o cu nervii intinsi la maxim deoarece al meu flacau nu sta fara mine mai mult de 2 minute, si va dati seama ca am facut totul printre urlete de ziceai ca e camera de tortura la noi in casa. Acum a adormit si asa ma uit si eu putin pe aici...
Marsupiu Kangaroo de la bertoni avem si noi si il folosim doar daca merg la piata deoarece nu mai pot sa il tin in brate cum trebuie, se intoarce sa vada tot, si asta nu incet ci prin miscari bruste, sau am de mers pe undeva unde nu pot intra cu carutul.
Inca nu stiu de merg azi la pediatra, nu am sunat deoarece nu am trimitere(poate reusesc sa iau mai tarziu) iar de merg fara trebuie sa platesc 40 lei consultatia, si cum nu am bani acum nu indraznesc

Mariuk, fericita mamica de VLAD-CRISTIAN (27.08.2010)

http://picasaweb.google.com/102527437167244304186
http://radiobestpower.no-ip.org:8989/listen.pls

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Ionela, multumim! Eu beau si ceai cu lamaie. Si am inceput sa mananc de toate (bine, fasole si varza inca nu), doar e fata mare la 3 luni.

Legat de marsupiu - si mie-mi convine sa folosesc marsupiul cand alerg pana la magazin sa iau o paine. Si daca iei un marsupiu normal poti sa te asiguri ca ofera suport pt coloana si capsor. Eu am de la BabyBjorn, si sunt foarte multumita. Si cica de la 3 luni pot sa o pun si cu fata spre afara, sa vada lumea :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Intrebare -
dupa ce ieri nu a facut kk deloc, Julia azi, pana la ora asta a facut de 3 ori. E normal? Nu mi s pare mai apoasa decat pana acum( avand in vedere ca e alaptata exclusiv, oricum e destul de apoasa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

TUTZ - tocmai vroiam sa-ti spun sa bei mult ceai cu multa lamaie si iata ca ai si scris ca bei. Si pune-ti miere daca ai, multa, in ceai...orice produse apicole fac bine.

Asta mica - de fapt mare - a mea, Bianca e cobza, bocna sau cum vreti voi...ii curg ochii, stranuta, tuseste, febra, tot tacamul...offf... Nu prea stiu cum sa ma impart, de fapt nu stiu cum s-o fac sa nu stea prin preajma celui mic, ca eu is numai una...

Si eu am un port bebe no name dar e tare bun, are intaritor pt spate, l-am avut si la Bia...nu cred ca e necesar sa se ia chiar unul foarte scump, si astea ieftine sunt bune plus ca nu o sa fie folosit tare mult.

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput