Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Office, sunt perfect de acord cu tine.
Cred ca de la 4 luni incep si eu cu sucul de portocale/mar si treptat cu mancarea. Asta e, asa consider eu ca e mai bine pt copilul meu.

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Neata! Mai e dimineata sau mai bine zic "buna ziua"?

Am luat cafele de la toata lumea, multumesc!

Sunt cam nauca, nu as fi scris, recunosc, daca nu vedeam discutia cu nr 1001 despre alaptare. Eu, in calitate de mamica alaptatoare (o exista cuvantul? ) vreau sa va spun ca am ajuns sa ma consider norocoasa pt asta si multumesc Domnului ca pot alapta. M-am lamurit ca e un noroc, n-am nici un merit personal, nu m-am luptat mai mult ca altele pt asta, n-am fost model de stoicism, ba chiar e mai comod. A fost greut la inceput dar subliniez, am fost norocoasa si a trecut. Am toata admiratia pt mamicile care s-au luptat cu pompa si sunt sigura ca in situatia lor as fi cedat in max 2 saptamani. Daca am emis vreodata vreo opinie care sa va produca neplaceri (eu sper ca nu, da neuronu' e in vacanta si poate nu-mi amintesc), pls iertare. Daca de acum inainte spun ceva de genul, astept un sut in posterior (virtual, desigur).
LORA, tie iti cer scuze aici ca ti-am facut capul calendar pe PM pe tema asta.
Oricum, incurajarile de genul "rezista ca va trece problema si vei alapta o mie de ani" mergeau la inceput. Acum la 3-4 luni ale copiilor stim deja daca functioneaza sau nu, vedem cum cresc bebeii.

Ma tem de dezbaterile pe tema diversificarii cand vom incepe toate.

Pup pe toata lumea fara exceptie, dar in special sarbatoritii zilei!

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Buna mamici,
mda..asa e ..e greu cand cineva tot vine si isi da cu parerea....cine nu ar vrea sa faca tot ce e bine pt bb,dar uneori se dovedeste ca acel bine nu functioneaza cu toti copiii.Daca stim ca am incercat totul nu ar tr sa plecam urechea la ce zice unul sau altul,dar vedeti ca nu e posibil mereu,mai ales daca nu s-ar comenta cu rautate.Sa incercam sa luam ce e bine din mesajele transmise de altii si sa ne gandim la ce e mai pt bebeii nostri. Si eu am postat un mesaj de incurajare pt continuarea alaptatului dar a fost bine intentionat,nu ca eu as alapta si asa ar tr sa faceti si voi.

Cat despre cafea...fetelor bebeii vostri nu au nici o reactie ,nu devin agitati? Eu am mancat o bomboana de ciocolata cu cafea ieri dim si fata mi s-a parut agitata pana aseara la 10.30 cand a adormit si toata ziua a dormit in total 1 ora jumate,eu zic ca a fost de la bomboana.As mai bea si eu cate o cafea dar mi-e frica ca nu va dormi Zgatiutza...oare cafeaua fara cofeina e cat de cat safe?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

LORA, m-ai facut sa plang. nu vazusem ce ai scris tu cand am trimis mesajul anterior si chiar ma gandeam ca te-am stresat si eu cu ce ti-am scris atunci.

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nastasie spune:

iunia, tanamera, office.sunt de acord cu voi.nici eu nu mai alaptez si toata lumea a sarit si sare ca de ce lapte praf.eu am inceput sa-i ignor.fiecare facem cum credem ca e mai bine pt copiii nostri.
eu i-am crescut pe amandoi cu lapte praf si sunt bine merci.mi-as fi dorit sa-i alaptez dar daca nu a fost sa fie acum nu o sa-mi pun lantul de gat ca a intrat nu stiu ce mamica sa faca aici teoria chibritului.
ma rog, ar fi multe de spus.fiecare le stie pe ale lui.asa ca nu mai puneti la suflet.e solutia cea mai buna.
ana, felicitari pt cumparatori.nici al meu nu mai sta de mult in el.
idalis, super pozele.
eu azi i-am dat suc de mere pe la 9.30 (putin) ca nu am mai apucat sa-i fac piure.si la pranz i-am facut piure din morcov, pastarnac si o bucatica mica de cartof.
acum doarme si ma duc sa ma apuc si treburi.
dati-mi idei de mancare.nu mai stiu ce sa fac.as manca ceva bun, asa o specialitate, ce nu am mai mancat de mult.
la multi ani sarabtoritilor de azi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

sotul meu (care e ardelean) tot zice ca banatenii sunt mai reci, tin distanta. daca asta inseamna ca nu imi tine nimeni teorie pe strada ref la alaptat, mie-mi convine

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Ariana - eu prima luna nu am baut cafea, si fata era ca un titirez. Acum beau o ceasca dimineata (cu lapte) si fata tot ca titirezul e.
ca sa ma linistesc am citit o multime de articole in care scria ca una-doua cafele nu fac rau.

Si stiam ca mai vreau sa scriu ceva -
la multe lunite frumoasa sarbatoritilor de azi - Bogdan Bundam, Ana Sofia, PAtricia si Victor!
Paticut!!!!! ia fa prezenta!!!!

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arianna11 spune:

Tutz ms de raspuns,am sa incerc si eu,macar daca se agita ziua,noaptea o sa doarma oricum ,ma gandesc...ca se duce efectul pana seara mai ales daca o beau cu lapte.

La multe lunitze sarbatoritilor de azi,sa cresteti mari si sanatosi

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Tutz, multumesc! Am avut noroc ca pe mine de la pompa nu m-au durut deloc, deloc sanii. Cum am mai scris am renuntat la ea ca s-a stricat si cea noua nu-mi placea. Altfel, la cat de putin manca nu as fi avut curaj sa o las pe ea sa suga. Aaa, si ma ajutat faptul ca ia in greutate tare bine, altfel, cine stie.

Camy81, sa ne spui vestile de la doctor si va tinem pumnii.

Ana , tu cu Maia ati ajuns? Tare frumusica e.

Bryny, bine ai venit.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Si Travis e un dulce , iar pozele sunt minunate.

Eu beau cafeluta, multisoara. Chiar si doua cescute marisoare, de alea de la Doncafe. Si pap si tone de cioco si imi doarme mandra. Ironia e ca in prima luna nu am baut cafea si atunci nu dormea . Dar eu cate doua cesti de astea am baut si cat am fost insarcinata, asa ca e obisnuita.

Ca veni vorba de sarcina, tocmai am mancat o farfurie mare de cartofi prajiti cu usturoi, exact ca in alte vremuri. Sa vad daca o sa-i placa. Pana acum nu a fost deranjata de nik.Doar de lapticul dulce in primele 2 luni.

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput