Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Iunia, Ionela, Tanamera...cata dreptate aveti!

Intr-adevar, eu am considerat ca acest forum reprezinta refugiul meu, locul in care nu suntem categorisite in mame bune/rele in functie de alaptam sau nu, ce dam sau ce nu dam copiilor de mancare, cum ii spalam culcam etc.

Daca am avut nevoie de o parere am cerut-o si sunt convinsa ca fiecare mama se documenteaza temeinic inainte de a lua o hotarare in privinta copilului ei.

Haideti sa nu ne mai dam cu parerea decat daca ni se cere si sa nu mai acuzam intrand cu bocancii in sufletele mamelor.

Chiar daca nu am fost nominalizata de catre Magdyi, m-am simtit direct vizata si va spun sincer ca de cand am citit ma simt groaznic. Chiar daca stiu ca am luat cea mai buna decizie pentru copilul meu, nu pot ramane imuna la niste acuzatii atat de grele.

Va multumesc din suflet celor care ati stat un minut si v-ati straduit sa ma intelegeti inainte de a da cu pietre!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

buna fetelor!sunt si eu mami de bebe nascut in noembrie 24, 2010 si alaptez cu toate ca nu credeam asta niciodata pt ca eu aveam sanii f mici...vroiam sa va intreb ceva...Este o problema daca eu nu ma mulg niciodata???la inceput o faceam dar acum am incetat sa mai fac asta din comoditate poate...nu ma invatat si pe mine nimeni daca trebuie neaparat sau numai daca este cazul...Bebele papa din 3 in 3ore noaptea si ziua cateodata si la 2 ore...sa va traiasca BBei sa fie sanatosi sa va bucurati de ei sanatoase!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui bryny

buna fetelor!sunt si eu mami de bebe nascut in noembrie 24, 2010 si alaptez cu toate ca nu credeam asta niciodata pt ca eu aveam sanii f mici...vroiam sa va intreb ceva...Este o problema daca eu nu ma mulg niciodata???la inceput o faceam dar acum am incetat sa mai fac asta din comoditate poate...nu ma invatat si pe mine nimeni daca trebuie neaparat sau numai daca este cazul...Bebele papa din 3 in 3ore noaptea si ziua cateodata si la 2 ore...sa va traiasca BBei sa fie sanatosi sa va bucurati de ei sanatoase!

Daca alaptam la san trebuie sa ne mai si mulgem? asta intrebi? Pt ca nici eu nu m-am muls.
Adica doar de vreo 2 ori, cand imi explodau sanii ca nu papase ea suficient

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tutz spune:

Buna dimineata!

Multumesc de cafea, eu va ofer ceai cu muuuuuulta miere si lamaie. Si un eferalgan.
Din pacate raceala nu rece, stranut odata la 5 minute, imi suflu nasul la 2 minute, imi curg lacrimile. Si ce e si mai rau ca si Julia a stranutat destul de mult azi dimineata. Astept sa vad ce mai face, poate ma duc la dr daca mai stranuta. Si ma gandeam sa-i dau oscilococcinum, dar nu stiu daca pot sa-i dizolv in lapte?

bryny - la mine dr pediatra a tot insistat sa ma mulg. eu recunosc ca ma mulg rar cand observ ca seara nu se satura- nu ca ma doare in timpul mulsului, ci dupa cand imi pun bb la san - atunci simt ca ma doare sfarcul.

ionela - eu as vota, dar nu merge linkul. trimiti din nou?

oramona - povestea ta o voi folosi pt a-mi incuraja prietenele cand vor avea probleme la alaptat. esti un exemplu!

idalis - pozele sunt superbe, ai un baietel fenomenal de simpatic!

iunia, ionela - nu pot sa cred ca va opresc mamici pe strada sa va intrebe daca alaptati incrdibil!!!! eu le-as zice sa-si vada de treaba lor.

no, ma duc sa mai pun un ceai.
loredana - recunosc ca mi-e groaza de ceaiul de ceapa :)))

Tünde, mami de Julia (13.10.10)

http://picasaweb.google.com/lantostunde

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tanamera

Cred ca aici pe forum multe venim sa ne spunem of-ul,e un colt unde ar trebui sa ne fie respectate deciziile si nu judecate.
Cand Ana s-a hotarat sa termine cu alaptarea,pentru ca nu mai putea suporta psihic sa se mulga,au tot venit pareri"totusi inceraca sa mai alaptezi".Oare ea cum se simtea?
In Romania femeile nu sunt pregatite,consiliate suficient inainte de nastere,cu privire la alaptare(parerea mea).Eu abia dupa ce am inceput ablactarea am invatat cum trebuie muls corect si fara dureri un san,fara pompa.

Mamica lui Albert (17.10.2010)

Mda,ai dreptate,ma simteam groaznic! Ma intrebam: dar daca totusi....? Daca mai puteam? desi stiam ca nu mai pot,si iar ma apuca plansul.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Tutz, ti-am trimis PM

Da, intr-o zi cand m-am dus sa cumpar paine, m-a intrebat vanzatoarea daca alaptez, ca ea a alaptat 2 ani si ceva

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Fistiq eu sunt si mai mandra cu asa un ginerica frumos! Il pupacim tare tare!!!!! Si la mami un

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Buna dimineata fetelor!
Bryny bine ai venit!
Ieri cand am postat referitor la alaptare m-am gandeam daca iar va fi cineva care sa ma "certe", dar vad ca majoritatea gandim la fel si anume ca interesul copilului trebuie sa primeze indiferent de ce scriu cartile. Eu de ex, scot laptele cu pompa de 5 luni si nu va spun ce descurajant este de multe mai ales ca in ultimele 3 saptamani bebele a luat exact 275 de grame in greutate si nu cred ca in aceasta ultima saptamana va lua vreo 500 g ca sa recupereze. DA, ma straduiesc sa-l alaptez (aproape exclusiv) dar e evident ca ceva nu-i prieste. am adaugat mai mult lapte praf dar cu siguranta la 5 luni voi incepe sa-i dau mancare. asta insemana ca nu sunt o mama buna?ca ar trebui sa ma mulg pana la 2 ani ca sa ma laud pe strada (cum povesteati unele dintre voi ca patiti cu anumite mamici care va tin teorii despre "alaptatul de lunga durata") in timp ce copilul "creste" mai mult in jos decat in sus??Cui nu i-ar conveni sa aiba (scuzati) doua bidoane din care sa curga lapte pana merge copilul la scoala, sa nu fie nevoie nici de stimulente de lactatie, nici de pompe, iar copilul sa creasca mai ceva ca fat frumos???dar realitatea de multe ori este alta decat povestile...si atunci nu trebuie sa facem ceva????
Scuzati lunga postare...

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mda...cunosc si eu cum e sa te intrebe toata lumea daca alaptezi si de ce ii dau ziua LP, de ce nu incerc s-o alaptez si ziua...de parca eu nu as vrea. Dar numai eu stiu cate am tras si ca eram la un pas de depresie din cauza asta. Dar ce mai conteaza, nu? Aste-s detalii si, de fapt, n-am facut eu totul...uneori chiar ma acuz si eu ca n-am facut totul, cu toate ca nu stiu ce as mai fi putut face. Ma bucur ca macar noaptea ii dau lapte de-al meu si dimineata, pe la 9-9.30, masa e tot cu lapte de-al meu. Abia dupa ora 10 incepe distractia cu lapte praf.

In perioada in care ma luptam ca macar noaptea sa mai am lapte, sa nu-l pierd tot, am primit un mail de la donna care mi-a mers la suflet. Donna, iti multumesc pentru felul in care mi-ai scris!

Lora, mami de Iustina si Adelina

Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei

Bazar umanitar DC - ajutati copiii

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Am vazut pozici frumoase cu Maia si Travis!

Meme de Maiu si Lulia

Mergi la inceput