Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui be_one

Ionela, am reusit (abia azi)!

Oana mami de doua comori: Dimitrie (23.10.2004) si Ioan (11.09.2010)

Multumesc din suflet . Mai avem nevoie de cateva voturi , azi e ultima zi de votare si mi-as dori mult sa castigam.

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Pai mai putem vota odata ?

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Pai mai putem vota odata ?

mamica fericita de mici comori- Maria Lavinia (01.03.2006) si Elena Elisa (07.10.2010)

Da, iti trimit PM daca vrei sa votezi, ca nu stiu daca am voie sa pun link-ul aici
Lora, Oramona, multumim de cafea, de cateva zile tot zic "azi beau si eu cafea" dar nu mai reusesc.
Si eu am avut probl cu lapticul si uite ca mai avem un pic si facem 4 luni si papam doar san . Mi-a fost greu, ca in prima sapt nu venea lapticul, nu aveam mameloanele formate si Raisa sugea micuta cum putea si ea ca sa iasa si am facut niste rani de toata frumusetea. Dar am mai indurat ca mi-am dorit mult sa alaptez. Duminica cand am cantarit-o avea 6200 g

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

buna dimi fetele
cine da cafeluta? multumesc...nu am citit in urma

Petru a sarit peste baita de aseara pt ca a dormit de la ora 18 pana la 24 cand l-am trezit ca ma dureau sanii, s-a trezit apoi la 5.30 a papat si avea chef de joaca...radea in hohote...era odihnit baiatul, mai putin eu care am stat cu un ochi pe el
dimineata era invers in pat, se chinuia sa se intinda dar are peste 60cm cat e patul de lat, l-am schimbat si acum "vorbeste" cu mainile
e o ceata groasaaaaa...nu cred ca iesim afara azi
va las ca ma cheama sa ma joc cu el, va pup so va doresc o zi minunata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oramona spune:

Sa urez si eu un La multi ani si lunite pentru sarbatoritii de ieri si pentru cei de azi: Patricia (bpatricia), Victor Stefan (paticut), Bogdan Filip ( maitreyi) , Ana Sofia (Ana_Perianu). Sa cresteti mari, frumosi si sanatosi puiutilor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Neata!

Ce de cafele pe aici,iau o gurita de la fiecare.

Multumim mult pentru urarile de ieri.la multi aniu sarbatoritilor de astazi Ana Sofia,Bogdan,Patricia si Stefan!

Pentru mine subiectul cu alaptarea e destul de delicat,nu am crezut niciodata ca nu o sa imi alaptez copilul pana la 6 luni.Eu am avut niste ragade care nu au trecut nici cu garmastan,bepanthen ori palmer's.La inceput nici nu imi dadeam seama ca pompa era un mare dusman pentru sanii mei.Am mai scris si la sfarsitul odiseei,dar atunci postul meu a trecut cu vederea,la 4 zile dupa ce am ajuns acasa am facut febra foarte mare 39 cu ceva,bineinteles ca m-am intors la clinica si am fost internata 4 zile pentru analize si investigatii.Atunci impreuna cu sotul meu am luat hotararea sa termin cu alaptarea,mai ales ca la o febra de peste 38 alaptarea e interzisa.E drept ca puteam sa il internez cu mine si pe Albert,insa eu 2 zile am avut perfuzie incontinuu,iar pe el nu il puteau duce la bebelusi din moment ce a fost externat.
E foarte simplu sa isi spuna fiecare parerea.

O zi frumoasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_25 spune:

Buna dimineata! Mai ce de cafele azi! Mmmmm ce aromate,multumim fetelor!

Idalis Tavis e adorabil!

Cami te asteptam cu vesti bune de la dr.!

Adelena multumim frumos!

Asteptam clientii pt leganusul electronic! Alaltaieri am postat anuntul pe publitim si ieri au si sunat.Acum vin sa-l ia. Il vand pt ca Maia nu mai sta deloc in el. De o luna nici nu l-am mai folosit.si pacat sa stea degeaba.

Ana de Maia Elena(24.09.2010)
Poze

Cum s-a nascut Maia - www.desprecopii.com/info.asp?id=2654" target="_blank">Articol

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iunia82 spune:

De cand am devenit mamica am constatat ca exista 2 categorii de mamici: cele care isi vad de treaba lor si cele experte (care stiu "totul" despre cresterea copiilor si care vorbesc ca in carti si dau sfaturi fara ca acestea sa fie cerute). A doua categorie e cea de care ma sperie si de care ma feresc mereu. Sunt de o perseverenta extraordinara si, bineinteles, contesta orice fac altii in materie de copii.

In ceea ce priveste alaptarea, a devenit o moda ca mamicile sa se intreaca intre ele cu durata alaptarii, vazuta ca un semn de competenta materna. Mergeam pe strada cu fi-mea si ma opresc la un moment dat sa imi pun castile si se opreste o mamica langa mine cu fiica ei si ma intreaba cat are si daca ii dau piept (cred ca am primit intrebarea asta de 10 mii de ori). Si i-am zis ca pauza de la 3 luni jum si a inceput sa spuna ca ea a alaptat pana la 1 an si ceva. Deci o persoana absolut straina imi da lectii despre alaptare pe strada. Funny, nu?...

So, feriti-va de gurile rele si de pretinsi experti. Dezamagirea (celor "bine intentionati") e o forma de manipulare f proasta care nu face decat sa deprime mamicile care au diverse probleme cu alaptatul si isi doresc f mult asta.

As prefera ca pe acest forum fiecare sa aduca contributii personale valoroase si nu atitudini de critica/carcoteala in materie de copii.

M-am descarcat si eu un pic...Sper sa ma iertati pentru aciditate.

http://picasaweb.google.com/110128217238178049412/Lavinica?authkey=Gv1sRgCIWD8Yu60MbZEQ&feat=directlink

mamica de Ana Lavinia (01.09.2010)

Mergi la inceput

Iunnia, pe cuvant ca asa e. Si pe mine m-au oprit pe strada alte femei sa ma intrebe:
- alaptati? Eu am alaptat pana la 2 ani si o luna
- pai scoateti copilul afara cand e frig, daca raceste? Pai ce, in casa nu poate raci?

Tanamera, sa stii ca am respectat-o pe Klarisse cand a decis sa nu mai alapteze. fiecare mamica stie ce e mai bine pt bebe si nu e de condamnat. Fiecare face cum crede ca e mai bine pt bebe

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

Cred ca aici pe forum multe venim sa ne spunem of-ul,e un colt unde ar trebui sa ne fie respectate deciziile si nu judecate.
Cand Ana s-a hotarat sa termine cu alaptarea,pentru ca nu mai putea suporta psihic sa se mulga,au tot venit pareri"totusi inceraca sa mai alaptezi".Oare ea cum se simtea?
In Romania femeile nu sunt pregatite,consiliate suficient inainte de nastere,cu privire la alaptare(parerea mea).Eu abia dupa ce am inceput ablactarea am invatat cum trebuie muls corect si fara dureri un san,fara pompa.

Mergi la inceput