Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (25)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ionela.n spune:

Citat:
citat din mesajul lui Arianna11

Buna mamici,
mda..asa e ..e greu cand cineva tot vine si isi da cu parerea....cine nu ar vrea sa faca tot ce e bine pt bb,dar uneori se dovedeste ca acel bine nu functioneaza cu toti copiii.Daca stim ca am incercat totul nu ar tr sa plecam urechea la ce zice unul sau altul,dar vedeti ca nu e posibil mereu,mai ales daca nu s-ar comenta cu rautate.Sa incercam sa luam ce e bine din mesajele transmise de altii si sa ne gandim la ce e mai pt bebeii nostri. Si eu am postat un mesaj de incurajare pt continuarea alaptatului dar a fost bine intentionat,nu ca eu as alapta si asa ar tr sa faceti si voi.

Cat despre cafea...fetelor bebeii vostri nu au nici o reactie ,nu devin agitati? Eu am mancat o bomboana de ciocolata cu cafea ieri dim si fata mi s-a parut agitata pana aseara la 10.30 cand a adormit si toata ziua a dormit in total 1 ora jumate,eu zic ca a fost de la bomboana.As mai bea si eu cate o cafea dar mi-e frica ca nu va dormi Zgatiutza...oare cafeaua fara cofeina e cat de cat safe?

DD ne-a daruit o minune Alesia Maria 25/10/2010

Eu mai beau cafea fara cofeina si nu are nici o reactie bebelina
Cred ca poti incerca sa vezi ce si cum

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelka77 spune:

fetele!

E aiurea sa dai sfaturi ca si cum ai detine adevarul absolut. Eu cred ca suntem aici sa ne sustinem si sa ne ajutam nu sa contestam fiecare decizie, "sa ne dam ochii peste cap" cand cineva gandeste altfel decat noi, sa stim noi "mai bine" ce e in bine/rau pentru ceilalti. Fiecare copil si fiecare mamica sunt unici si ar trebui sa fim destul de mature sa intelegem lucrul acesta si daca nu putem ajuta cu sfaturi pertinente cred ca e mai bine sa nu intervenim. Daca ne spunem oful aici e pentru ca avem nevoie de sustinere, de ajutor, de o vorba buna nu de "sfaturi" care sa ne faca sa plangem si sa ne demoralizeze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

buna fetelor.
nu am mai intrat de o vesnicie dar tiberiu doarme max 20 =30 de min si atunci abia apuc sa mananc sau sa fac altceva prin casa
azi insa sunt disperata cu el in brate. mi-a facut de dim febra 38.8 intrarectal si are diaree. i-am bagat un sup cu paracet i-a scazut putin febra dar la 11 a revenit. abia la 2 ne ducem la dr ca idioata nu s-a sinchisit sa vina acasa

nu da semne ca i-ar iesi vreun dintisor. in schimb tipa de durere si se screme.
va pup pe toate si imi cer scuze ca dau buzna

lui Tiberiu

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna_ivan

buna fetelor.
nu am mai intrat de o vesnicie dar tiberiu doarme max 20 =30 de min si atunci abia apuc sa mananc sau sa fac altceva prin casa
azi insa sunt disperata cu el in brate. mi-a facut de dim febra 38.8 intrarectal si are diaree. i-am bagat un sup cu paracet i-a scazut putin febra dar la 11 a revenit. abia la 2 ne ducem la dr ca idioata nu s-a sinchisit sa vina acasa

nu da semne ca i-ar iesi vreun dintisor. in schimb tipa de durere si se screme.
va pup pe toate si imi cer scuze ca dau buzna

lui Tiberiu

of of of... Sanatate multa si sa dea Doamne Doamne sa treaca repede

Poze Raisa

Mergi la inceput

Am o intrebare cam tampitica
Diareea la copii cum e? Cand face mai moale sau cand face kk aproape apa?

Poze Raisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kamy13 spune:

O zi buna va doresc la toate!

LA MULTI ANI si LUNITE sarbatoritilor zilei: Patricia (bpatricia), Victor Stefan (paticut), Bogdan Filip ( maitreyi) , Ana Sofia (Ana_Perianu)

Azi noapte Emanuel mi-a fost f. agitat, s-a tot trezit din 2 in 2 ore si a fost f. marait. Cred ca sunt de vina dintii. Gingia de sus e tot mai dura si albicioasa.

Ieri mi-am cumparat inca un flacon de GALAFOR. Fetele care vorbeati de GALACTOGIL, daca nu-i suportati gustul, incercati cu GALAFOR, sunt capsule cu extract de plante. Eu sunt f. multumita. Iau intre 2-6 capsule pe zi. Am intrerupt o saptamana, ca sa vad daca mi s-a reglat "productia", dar a trebuit sa reincep sa le iau de ieri. Deasemenea beau cate 3-4 cani pe zi de ceai pt. stimularea lactatiei de la Plafar. Fara ajutor extern nu mai am lapte suficient.

Pentru fetele care nu mai alapteaza, asa cum spuneam si aseara, fiecare copil e unic, are metabolismul lui. Nu trebuie sa ne batem in piept ca eu sau alte mame alaptam. Am fost "norocoase". Fiecare mama isi doreste binele pt. puiutul lui si nu renunta la laptele matern decat dupa o analiza profunda a situatiei. Cred ca toate mamele si-ar fi dorit sa continue alaptatul daca ar fi fost posibil. Si aici imi amintesc si eu cazul Anei, care s-a muls 3 luni ca o mama eroina. Eu am plans de durere cand am facut-o doar o zi, la inceput cand am avut "febra laptelui", iar acum evit sa merg la dentist ca sa nu trebuiasca sa repet experienta mulsului, dupa ce mi-ar face anestezia.

Deci pt. toate mamele, nu va simtiti cu nimic mai prejos, toate le vrem binele puiutilor nostri!!!

VIDEO EMANUEL NICOLAS

13 IANUARIE 2011

Camelia

POZE NOI EMANUEL NICOLAS

"Daca dragoste nu e, nimic nu e "

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Poze Raisa

daca face de mai mult de 4 ori in 24 de oresi daca e apos

lui Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelena spune:

Citat:
citat din mesajul lui ionela.n

--------------------------------------------------
Fericita mamica de Raisa Nicoleta (02.10.2010)

Poze Raisa

Nu e tampitica deloc, Ionela :) E normal sa nu stii daca esti la primul copil.

Diareea la sugari e destul de greu de depistat.De regula diaree se numeste atunci cand copilul are mai mult de 6-8 scaune/zi apoase.Cel putin eu asa stiu de la dr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_paun spune:

heeei, dar scrieti nu va incurcati!!eu inca alaptez, si vreau sa-i dau ...cat pot...sotul cica ma obliga sa-i dau 2 ani...Pe Ema am intarcat-o la 9 lunui, eram deprimata si am inceput serviciul ...m-am despartit, in fine. Acum am avut niste ragadeeee, de credeam ca abandonez alaptatul....eh, tine de fiecare, cat rezista fizic si psihic, sunt unele mamici care nu vor ...asta e alegerea lor. Cumnatamea are fetita de o luna si ii da cu bibe, a incercat ea la tzatza a vazut ca doare...nu i-a mai dat. Cumnatu zice sa ma mulg si sa-i dau lapte de la mine...dar ea vrea LP, asta e optiunea ei.

si cu diversificarea e poveste,,,dar eu cer parerea medicului...cum zice asa o sa fac

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Am ajuns sa-l port pe Draian in port bebe prin casa...vrea numai in brate si ma dor mainile. Sotul chiar a remarcat ca parca am fi maimutele alea de la Animal Pl - cate o maimuta mare de care e agatata permanent una mica.
Iar plange...revin

mamica de Andreea Bianca si Victor Darian

Mergi la inceput