Fluturasi de martie-aprilie 2011 (122)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

eu....pai intrasem doar sa va salut....nu am nimic nou de spus....

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

yasmi,

alina, nu am intrat la subsol, ca nu parcam acolo ca fac o juma de ora pana in kiabi , In Auchan nu aveam treaba, doar in Kiabi. Ieri cred ca a fost mai liniste, azi era nebuie si ca e sambata si ca au inceput reducerile. Acum mi-am dat seama ca ar tb sa incerc si maine ori in Kiabi ori in Carrefour, este ziua nasei mijlocii a lui Cristi si suntem invitati maine.
Oare ce jucarie sa iau pt fetita de 5 ani? s-a cam plictisit de puzzel-uri, asa ceva creativ ...ca le are pustoaica

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 34+ cuCatalina Ioana

AMR 5 sapt

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada poti sa ii cumperi un play dooh. sunt ff multe variante si sunt creative.

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

pisuc

madutza nu ma supar, ca nu am de ce, tu ai abordat in postarea ta niste lucruri complet diferite fata de ce discutam eu aseara!

postarea mea de ieri se referea la 3 lucruri punctuale: tampoane artizanale, restrictiile gen "legume care cresc deasupra pamantului" si folosirea deodorantului/parfumului in timpul alaptatului, niste lucruri care pe mine pot sa spun ca cel putin, m-au nedumerit, asta ca sa folosesc o exprimare eleganta. nu mai revin asupra lor pentru ca le-am argumentat aseara destul de..pasional :)

referitor la cum decurge evolutia unei sarcini in strainatate nu contest ce spui si nici nu discut pentru ca nu detin informatiile necesare pentru a expune o parere aici corect argumentata. la noi intr-adevar, sa zicem ca doctorii sunt mai grijulii, dar pe de alta parte cred ca trebuie sa recunoastem ca multe seturi de analize si ecografii ne sunt "recomandate" dintr-un motiv financiar.

in principiu, daca o sarcina decruge fara probleme, nu ai de ce sa faci mai mult de 3 ecografii si 2, maxim 3 seturi de analize. doar daca la un moment dat al sarcinii apare o banuiala catre ceva, atunci se suplimenteaza analizele. eu recunosc ca dau banii cu o enorma placere ca sa merg sa fac ecografie lunar sau la 2 luni. dar e alegerea mea personala, nu imi e impusa ca fiind ceva necesar.

revenind la civilizatie si cat sunt de relaxati insa imi pastrez punctul de vedere, in vestul europei oamenii sunt mult mai civilizati si educati decat la noi, si asta e o realitate de care e constienta si tara noastra, si intreg continentul. imaginea romaniei este la pamant si pe buna dreptate.

eu in nici un moment nu am spus ca sunt mai destepti, sa fii civilizat/educat nu are legatura cu IQ-ul, ci tine doar de niste norme de conduita si de bun simt. si da, am trait 5 ani in afara si crede-ma ca nu am vazut atatia copii rasfatati, razgaiati, obraznici, fandositi ca la noi. pot ssa ma apuc sa insir mii de exemple dar postul meu deja e prea lung.

bref, parerea mea (pe care nu vreau sa o impun nimanui) este ca trebuie avut grija sa nu picam in niste exagerari care pe termen lung nu fac nici un bine.

acum sper sa nu te superi tu si sa nu o iei ca un mesaj personal pentru ca nu asta se vrea a fi postarea mea, ci o simpla discutie asupra unor informatii care ne-au ajuns la ochi

s 28, Luca Alexandru, de abia astept sa te tin in brate!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cami_antonia spune:

mada si eu am avut dileme la o fetita a unei nasici
si am ales varianta unei carti de stiinta
cu primele notiuni la nivel de gradi
am luat-o din carefour
si un joc
de la noriel
cu masinute
cu semne de circulatie
si multe altele
care i-au captat f repede
atentia
s-a jucat cu el toata seara
cat am stat acolo desi e fetita
avea reguli

de ANTONIA IOANA TEODORA (11.02.2009) si 28+ PETRA ADRIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

scrish, asa e, copii in occident nu sunt nici asa rasfatati ca la noi si sunt crescuti in alt stil, eu iti spun ca la maria la scoala sunt multi copii si profesori din Austria, Germania etc..Ei lasa copii sa-si dezvolte creativitatea si spiritul liber si nici nu au chestii ca noi stai asa, nu misca, ii lasa sa se joace cum vor ei in pauze, chiar daca se mai murdaresc...., si copii cresc mai siguri pe ei, isi dezvolta personalitatea, temele sunt mai putine cantitativ, dar exercitiile te fac sa gandesti nu sa muncesti "muncitoreste".

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput

scrish .

cami, multumesc de sugesti

Pe mine m-au cam lasat durerile de spate si au inceput din nou arsurile. Probabil ca s-a mutat din nou bebita.

..in alta ordine de idei..cred ca sunt varza hormonal...imi vina sa plang din orice

tb sa-mi vina musafirii...si sunt un car nervi ca al meu a invitat mai multe pers decat imi doream eu..dupa care tb sa strang..ca nu stiu nici macar sa-si stranga farfuria...de fiecare data cand au chef de gratar la noi in curte...

mai vb maine..poate sunt intr-o dispozitie mai buna...pupici

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

yasmi, plastinlina asta presupun ca e din aia care nu se lipeste, nu?

as mai avea cate una-alta de spus dar nu-mi place sa vb la nervi asa ca ma retrag

Povestea nasterii

AMR 5 sapt

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauriciu_25 spune:

buna fetele!v am citit postarile din umbra..nu prea a avut chef de scrisma bantuie o lene groaznica,n am chef de nimic,parca as tot dorminu stiu ce i cu mine!citesc dintr o carte veche ,de cand era mama insarcinata cu noi(suntem 3 frati),Mama si copilul,a lui C aprariu si e tare interesanta..vreau sa ma documentez poate asa reusesc sa fiu mai sigura pe mine un pic,cu nasterea ,cu ingrijirile bebelului..pt ca mi e o teama de mor
un pt fiecare dintre voi

29 saptamani de fericire cu baietel scump si drag

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

ce faceti burticute?

azi au venit socrii pe la noi asa ca am stat cu ei si n-am mai avut timp de intrat.

madutza te inteleg cu musafirii, mai ales peste numar. ma crezi ca eu nu am chef deloc de musafiri pur si simplu n-am chef sa vina la mine, sa stau dupa ei, sa spal baile dupa ce pleaca....ma enerveaza, prefer sa merg eu in vizita sau sa iesim.

cami mai bine iei jumatate de gynipral ca da palpitatii. si eu am luat ca i-am zis la doctor ca mi se tot intarea burta si mi-a zis sa iau jumatate sau chiar un sfert. si sa stii ca a fost de folos.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput