Fluturasi de martie-aprilie 2011 (122)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxy_s spune:

anaxena chiar ca sunt frumoase carucioarele.

S-a intamplat minunea mult asteptata34+

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

mada da. iasmi o foloseste cu mare placere si nepotica mea de 5 ani jumatate e tareee incantata de ea. nu se lipeste, nu te murdaresti de la ea,miroase superrrr si daca o uita pe mocheta de ex se usuca imediat si se aspira. sunt multe variante si modele...de la cele mai simple la mai complexe....

eu acum chiar sunt suparata..... in conditiile in care ieri si azi am mancat cam nimic doar sa vad ce se intampla cu greutatea....azi inca juma de kil in plus..... de unde???? urmatoarele 2 zile ma zis ca ar trebui sa incerc sa mananc tot ce vreau si cat vreau sa vad atunci cum mai este.... ma deprima si ma necajeste cresterea in greutate asa mare deodata....:(((

va poop...noi plecam in vizite!!!

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan am intrat in sapt 35!!!

AMR 5 s !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

am scris pt fiecare una alta si l-am pierdut, ...

p.s. Va multumesc fetelor pt aprecieri, multumesc pentru raspunsuri, multumesc pentru intelegere.
Bun venit celor doua burtici!

Dumnezeu este autorul sufletului, El m-a binecuvintat cu ...un suflet IOANA 29+

Mergi la inceput

bb_yasmi poate retii apa. daca n-ai mancat mare lucru de unde sa pui? nu-ti mai fa griji, ca oricum stai bine cu kg

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

alina06 nu are cum sa nu-ti dea medicul de familie prenatalul. daca iti lasi minim 42 de zile dupa nastere, trebuie sa-ti dea. si mie imi zisese ca nu stiu ce, ca imi da de nu stiu cand....si i-am zis clar ca eu vreau din data cutare pentru ca dupa nastree imi las doar 49 de zile. si mi-a dat. ce atatea comentarii pe ei?
trebuie sa insisti ca doar nu-i dupa medicul de familie. si am inteles ca este mai avantajos sa-ti iei cat mai mult prenatal ca sa ai indemnizatia mai mare putin.

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

Fetele din Pitesti, daca sunteti de acord, eu va propun sa comandam toate tampoanele alea de la Natracare si impartim banii de transport.
Anuntati-ma dca va decideti, eu oricum vreau sa imi comand.

Si din cate am citit pe site-ul oficial, in afara de faptul ca sunt bio, nu au nici un pic de plastic si nu s-a folosit nici inalbitor.
Asa ca decideti voi.
Eu sigur imi iau.

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

fetelor, pana la urma sa luam aspirator nazal sau pompita?

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

ssabrya care sunt tampoanele? alea pentru incontinenta ? ca eu alea le-am gasit, nu scrie ca sunt pentru lehuze. uite, astea?
http://www.drogheria.ro/absorbante_pentru_incontinenta_urinara_20_buc-p1440.html

AMR 5 sapt!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SSABrya spune:

aici gasiti info despre natracare
http://www.natracare.com/p32/en-GB/Natracare-Products/Maternity.aspx sau in romana
http://sideris.ro/shop/marci/natracare.html

Bryanna 02.06.2009 si ...o noua fericire 27+ , adica Ayanna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

madutza, da dc nu iei tu farfurii de plstic la gratar si fata de masa de unica folosinta le strangi intr-un sac de gunoi si gata.....
cu musafirii te inteleg nici eu n-am chef...in ultima vreme
si daca tot a invitat sotul atunci pune si pe el la stans si curat

mami de de 7 ani si ingeras si 29+cu

AMR 9 saptamani
69/11

Mergi la inceput