Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 12
Diana_Eva spune:
Racusor care e meniul si programul vostru acum? Am nevoie de inspiratie.
Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010)
racusor2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aelita RODICA te-ai vazut deja cu OCHIDUT? RACUSOR,te ghideaza Rodica la zone,iar tu apoi bagi pe google map si dai pe satelit,si vezi exact cum e fatza de mare,eu asa faceam,ca sa nu fie scari ,drum lung,etc.asta vara am luat teapa cu o agentie cuun foaaaaarte bun prieten,...dar cand merg pe mana mea si ma uit pe harta,satelit,vad exact cum e zona. Mie mi-a placut mult ,cu copii mici fiind,hotel Melia Alicante,in fata era marea,in spate portul,ca eu una ma satur sa urcam in masina de cate ori iesim la plaja,asa aici era f aproape.bine,voidoar cu un copil puteti sa mergeti si mai mult:)) dar poate vreti tot aproape.nu stiu ce preturi or fi la vara ,dar te orientezi ca idee.aici Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
mercic aelita in principiu noi vrem vila sau apartament cu chicineta, sa luam si una pereche bunici si sa mai facem noi de papa! pentru andrei ma refer...
hotelul asta arata mare, soare, ce dor imi e!!!!
mami fericita de nazdravanul Andrei
eladea2005 spune:
oana, ca regula fff generala, care e adaptata in functie de cerinte, ar fi un program de masa de genul:
ora 10-11 - masa de fructe, cu sau fara branza/biscuiti/cereale
ora 13-14 - pranzul, adica o supa/piure, dar deocamdata doar 1 fel, nu 2
ora 17-18 - iaurt, cu sau fara branzica, mai tarziu paste, mamaliguta, budinci, sufleuri
ora 21-22 - laptele, cu sau fara cereale
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
ramonavlas spune:
Oana, stam bine cu diversificarea. Azi a mancat 80 de grame. Noi cu somnul stam ff prost
Mami fericita de Raisa - 01.08.2010
ooana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui rodyka
n-am ajuns inca la mamaliguta, nici macar la biscuiti... abia am ajuns la iaurt, eu il fac in casa. cu timpul o sa introduc si cate un fruct in iaurt. uite reteta asta de mamaliguta de branza si iaurt am salvat-o ptr cand o sa am nevoie. acum urmeaza sa introduc galbenusul. ref la dormit, nici nu mai tin minte de cand, dar de pe la 4 luni noi am avut program frumos de somn noaptea... asa e ea, cuminte. nu cred ca am facut ceva special, nici macar nu pot spune ca urmam un ritual, nici baita nu facem in fiecare seara... dar e important sa o scot la plimbare macar o data pe zi. delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
am vazut pozele
super ca ati fost toti impreuna chiar si daca pentru o ora
si noi de la 4 luni jumate dormim toata noaptea
Coteasca incearca sa ii dai sa pape ultima masa cand emrgi tu la somn pe la ora 23...mananca si in somn si apoi doarme pana dimineata...merita incercat
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Victo mai..deci eu tampesc cu virozele astea la nesfarsit! stefan iar tuseste..noi restul..deocamdata stranutam si mucim..uffff multumim tuturor pt urarile de azi. avem tortulet de cioco si zmeura pt toata lumea! Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007) |
victo, tot voiam sa iti spun, in general copiii care sunt dusi pana in 3 ani la gradinita, racesc fff des. am vazut la fratele meu si la alt copil din grup. mai mult statea acasa decat la gradi, pana la urma l-au retras si l-au dat anul urmator.
incearca ceva gen sirop de brad, catina. mama i-a facut nepotului meu sirop de catina si bea copilul in fiecare dimineata cu apa si nu a mai racit, inainte una doua era bolnav...in martie face 5 anisori
aelita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui racusor2010
mercic aelita in principiu noi vrem vila sau apartament cu chicineta, sa luam si una pereche bunici si sa mai facem noi de papa! pentru andrei ma refer... hotelul asta arata mare, soare, ce dor imi e!!!! ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
poate stie RODICA ceva vile pe acolo,eu nu prea am incredere in toti pe net..ca nu stiu conditiile.Ar fi bine daca ai gasi ceva recomandari de la cine a mai fost.
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui ooana Hello abia am ajuns acasa de la Cluj...am reusit sa ma plimb prin polus o ora jumate si mi-am luat o pereche de pantaloni si una de pantofi de la reduceri PAULA cuma fost la botez? l-ati dus si pe Raul? noi cand am fost la botez l-am dus pe Matei de la ora 14 la 17 RACUSORU' am citit despre olita bravoooo !!! cum ai procedat? RAMONA cum merge cu diversificarea? noi avem med. de fam pe Iulia Baila...iar ea colaboreaza cu Dr. Bucur - pediatru ...cand avem intrebari sau dorim o cheama la ea la cabinet...cred ca lucreaza la Spit.Nou eu am o nelamurire noi avem 4 mese 9 - 13 - 17 - 23 bunnn...am inceput diversificarea cu legume la masa de la ora 13 cand incep cu fructele mut legumele la ora 17 si ii dau fructele la ora 13?? Matei - luna a 6-a 08.07.2010 " Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi Noi 2 www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip |
Oana, Andrei face kk dimineata, dar dupa ce il iau din patut, asa ca il iau, il pup de dimineata si apoi il pun pe olita, momentan pe patul nostru, in fata oglinzii, asa se mai distreza
si cum se vede in fundulet cred ca e natural sa faca kk, asa ca se screme putin si face...mult!!
acum il pun si dupa masa, chiar daca el face in timpul mesei dar poate in timp se prinde...
de fructe eu am zis parerea mea, ca fructele sunt gustare mai mult, noua pediatra ne-a zis sa ii dam intre mesele principale, asa ca fructele poti sa i le dai cumva ca si gustare pe la 16, si apoi cina la 19 si lapticul la 23, daca vrea asa....vezi si tu
rubia spune:
Mersi pt urari fetelor,eu aproape uitasem ca azi face fiica-mea 6 luni desi am zis ca iau tort.Am avut o noapte grea cu bebita ca a facut febra ieri la 19.00 si la 4 dimineata (39.1 rectal) si a cedat la paracetamol dar azi s-a repetat episodul cu febra de 38.6 si am sunat-o pe pediatra doar ca avea tel inchis ;m-am dus la urgenta nu va zic ca am dat peste una care a zis ca fata are un rosu in gat "discret "si sa ia augmentin sa nu ajunga mai rau intre timp a facut febra 39.5 si tocmai atunci a venit pediatra unei prietene la mine acasa sa o vada (la rugamintile prietenei mele) si mi-a zis ca nici vb de rosu in gat ci cred ca asa reactioneaza ea la aparitia dintilor; ei i se vad dintii sub gingie de vreo luna dar nu cedeaza gingia prea usor ca sa iasa.sper sa nu fie asa tot timpul.
Faza si mai tare prima dr (de la urgenta) mi-a zis ca fata abia respira si sa-i desfund nasu doar ca fii-mea cand e agitata e putin fornaita in rest nu si atunci chiar nu avea mucisori mi s-a parut complet pe dinafara cu medicina.(unde mai pui ca si profesa de 30 de ani)
In afara episoadelor de febra care cedau fie la Nurofen fie la Paracetamol cand copila era apatica , fii-mea era aceeasi dintotdeauna agitata si zambareata.
Asta ma gandesc ca e reversul monedei ca fata mea de la o luna jumate dormea de la 22.00 pana la 7 dimineata fara nici o trezire (minunea a tinut pana acum o luna cand a inceput maraiala de dinti).
Pupici la toate (eu va citesc in fiecare seara dar tot nu reusesc sa ajung la zi azi am citit pe diagonala).
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui Diana_Eva Racusor care e meniul si programul vostru acum? Am nevoie de inspiratie. Diana, mami de pui iubit Eva (20.08.2010) |
inca nu foarte variat, dar sa iti zic ce am papat azi:
10 - san
12 - suc de morcov cu sfecla rosie (nu prea a vrut, abia se trezise si murea de foame, sper eu )
13 - cu crizele de rigoare piure facut din patrunjel, morcov, telina, ardei si cu adaos de galbenus si branzica
16.30 - mango cu para
19 - iaurt de la covalact (cam 120gr)
21 - laptic