Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 13
ooana spune:
Citat: |
citat din mesajul lui eladea2005 racusor, ref la borcanase...am cumparat diverse, asta era pe la sfarsit de 2008 si in 2009. Am luat si biscuiti, role de orez, mai multe...chiar nu-mi mai aduc aminte... LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
am cumparat Hame, piure de mere...si evident ca nu am citit in magazin ce contine...cand ajung acasa supriza, ZAHAR
am mai luat si Humana Bio morcov, pastrunjel si telina...a fost OK!
din cat mai uitat eu pe fuga asa...am avzut ca multe contin si cereale
imi spusese pediatra ca pireul de fructe mai incolo sa il ingros cu cereale
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
ooana spune:
citat din mesajul lui eladea2005 oana, ca regula fff generala, care e adaptata in functie de cerinte, ar fi un program de masa de genul: ora 10-11 - masa de fructe, cu sau fara branza/biscuiti/cereale ora 13-14 - pranzul, adica o supa/piure, dar deocamdata doar 1 fel, nu 2 ora 17-18 - iaurt, cu sau fara branzica, mai tarziu paste, mamaliguta, budinci, sufleuri ora 21-22 - laptele, cu sau fara cereale LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI! ********************************************************* Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010) ********************************************************* ERIC SI FILIP - POZE RECENTE Printul Eric are... Printisorul Filip creste... BLOG DE PICI... |
aha...deci la noi decalat ar fi la 9 prima masa de fructe
nu cumva pana la 2 ani prima si ultima masa e de lapte?
oricum merci cand incep fructele mut masa de legume la masa nr.3
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
rodyka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui aelita
super daca merg bunicii,aveti papa buna garantat !! si puteti sa si iesiti fara copil. poate stie RODICA ceva vile pe acolo,eu nu prea am incredere in toti pe net..ca nu stiu conditiile.Ar fi bine daca ai gasi ceva recomandari de la cine a mai fost. |
racusor, daca ai gasit o oferta buna in Nerja da-mi un link ceva si eu o sa incerc sa merg la fata locului sa vad, eventual iti fac si eu poze. noua ne place Nerja, oriunde ar fi hotelul, sigur e aproape de plaja, localitatea e intinsa de-a lungul plajei... si-asa suntem plimbareti, intr-o sambata dupa-amiaza sau duminica putem fugi pana acolo sa vedem cum e ceea ce ai gasit tu deja...
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
rodyka spune:
sa fac un rezumat al zilei, ca am cam fentat azi si, cand am intrat, fetele se inghesuiau pe fb, au cam parasit DC-ul, si nici un rezumat vad ca nu vor sa faca...
Isa a fost super cuminte, s-a trezit la 10.30, a papat banana cu para (crude), ne-am jucat pe paturica de activitati stand in fund, a obosit asa de tare ca am mancat mai devreme, la 13.30 si aia pe fuga, ca aproape imi adormea mancand... a tras un puiut de somn pana la 16, iar ne-am mai jucat, am papat la 17.30 branzica cu iaurt si am iesit la aer catre seara, unde a dormit iar o ora. seara la 21.30, ultima masa de laptic si somn instantaneu. tare-mi place programul asta!!
azi m-a luat iar plansul, ca o pusesem la san si ea tragea acolo cu sete dar fara sa se sature. macar 2 mese sa mai fi fost... am bagat azi si bere, si drojdie de bere, si suplimente "mami", ca mai am o cutie. dar astea sunt in zadar daca Isa nu se straduieste sa mai traga putin. mi-e asa de draga s-o pun la san, s-o simt cum ma cuprinde si ma pipaie si ma pisca... sper sa putem sa ne revenim...
bine, delfinariu, i-am culcat pe toti mai devreme azi, ma duc si eu sa ma intind ca mi-e somn dupa berea asta, chiar daca e fa
noapte buna
bumblebee spune:
Buna dimi!
LML sarbatorilor de sambata si duminica, sa crestesti mari, sanatosi, voiosi!
Vlad de crispro Are mama frumusete de baiat de 6 luni !!
Priscilla Serayah de 86cmm
Victor Petru de katalina
Eu inca ma refac dupa w/e. Sambata ziua am trebaluit prin casa, mancare, curatenie. Seara am fost la o cumetrie. A venit soacra sa stea cu V. Bineinteles ca s-a lasat cu urlete, treziri si l-a culcat pana la urma in patul nostru... Cand ne-am intors, sa-l mut pe puiut... ghici cine avea ochii cat cepepe? Si mai adoarme-l... Pana la 6 l-am tot plimbat prin casa, de la 6 am reusit de l-am pacalit sa ma intind putin cu el pe mine.. dar tot scancea ca tati sforaia... La 7 juma' i-am dat laptic si ne-am culcutat (fiecare in patul lui). Pana la 10, trezirea. Deci 2 ore de somnel pt subsemnata, nici alea cum trebuie ca ba mai suna un tel, ba se mai foia socrela . Dar azi noapte puiul meu mi-a facut cadou un somn continuu. M-am trezit dimineata! Sunt umflata de la atata somn. Chiar daca o sa isi ia revansa pt nopaptea asta, eu i-am multumit de dimineata ca a fost baiat cuminte.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
bumblebee spune:
LA MULTI ANI, EMUSHI! SANATATE, NOROC SI NUMAI BUCURII!! Voi ce mai faceti?
Rubia, nasol cu dintii astia... dar poate n-o sa va mai chinuie mult.
Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010
Luna 5
Primul meu Craciun!
rodyka spune:
Vlad de CRISPRO
Priscilla Serayah de 86CMM
Victor Petru de KATALINA
mami emushi
cristina, de-acum ai baiat mare
paula_m spune:
Neata
cu multa frisca.
Eu la munca, Raul acasa.
Sambata a fost si Raul cu mine la ziua verisoarei lui. S-a comportat frumos, sta la toata lumea in brate, doar ca nu-l mai pot apropia de vreo masa ca trage sau impinge tot de pe masa. Duminica la botez nu l-am mai dus, pt ca ai mei au ramas acasa si a avut cu cine sa stea...Ieri a mai reusit performanta sa ia din manuta de la verisoara lui jucariile, efectiv i le smulgea din mana, si ii tb doar jucariile care erau in manutele ei...ei , si acolo circ sa vedeti...amandoi maraiau unul la altul...Ce s-or mai parui cand vor mai creste!!!!
Iar nu am retinut mare lucru, din ce ati scris ieri...asa-i daca mi-e somn tare
Oana, stiu ac ai fost la Cluj la cumparaturi. Sunt reduceri mari? A fost si Matei cu voi la Cluj?
Eu borcanele,numai Hipp i-am luat pana acum, dar daca scria pt 4 luni, niciodata nu am citit din ce sunt facute, ca am presupus ca ra tb sa fie automat fara zahar
Ramonavlas, la Nova Vita numai un singur pediatru este.
Racusor, tu lapte ii mai dai doar dimineata si seara? Ii ajunge? Noi am reusit sa ajungem la 4 mese de lapte, dar il mai las 1 luna pana ii fac 3 mese de lapte. Am incercat sa-i dau doar 3, dar inca nu se poate. S-a trezi noaptea de foame...
La multi sarbatoritilor de ieri!!
La multi ani Vladut!! 6 lunite!!
La multi ani Priscilla si Victor!!
La multi ani Emushi!
Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
poze luna 6
katalina spune:
Buna dimineata!
Si pe FB e liniste...
Va invit la o cafea aromata si o felie de tarta cu zmeura,de la fi'miu cel mai mic,si o felie de
cioco de casa
Azi mi-am propus sa gatesc, si multe altele, asa ca ne vedem mai spre seara.
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
racusor2010 spune:
citat din mesajul lui rodyka Vlad de CRISPRO Priscilla Serayah de 86CMM Victor Petru de KATALINA mami emushi cristina, de-acum ai baiat mare delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
LA MULTE LUNITE SI DE LA NOI!!!
VLADUT, PUPAM DULCE SA TREACA TOATE DURERILE, SA DORMI IAR BINE BINE CUM STII TU
VICTOR, BAIAT CUMINTE SI TUNSULICA, TE -AM DULCE!!!
mami fericita de nazdravanul Andrei