Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 14
racusor2010 spune:
ANDREI s-a trezit devreme, cred ca voia sa faca kk la olita asa ca deja doarme, de la 9, imediat da trezirea.
dar cum a papat la 3 si la 5 azi noapte, i-am dat si acum, asa de azi incercam sa bagam fructele dimineata (adica pe la 11\) si sa renuntam la suculet...sa vedem daca ne iese
PAULA noi avem vreo 4 mese de lapte doua de noapte, una dimineata si inca una seara...eu incerc sa reduc la una de noapte, una de seara si una de dimineata.
l-am lasat sa doarma cu un ursulet si mie inca mi-e frica ca pateste ceva
RODI mercic inca nu ne-am hotarat, studiem vile acum, iti spunem cand ne decidem, merci mult
OANA sa iti fie de bine cumparaturile, si noi am fost ieri la mall, dar am cumparat la pitic de la reduceri de la mothercare si debenhames si lu tati blugi
PAULA, ALINA sa va fie de bine petrecerile
mami fericita de nazdravanul Andrei
giorgia23 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rodyka Vlad de CRISPRO Priscilla Serayah de 86CMM Victor Petru de KATALINA mami emushi cristina, de-acum ai baiat mare delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA
Neata
Pala multumim pt cafea...Kata multumim pt cioco
Si azi fiind SF.ANTONIE va servesc cu ce vreti voi....La Multi Ani si Antoniei de Bamboletta
Ieri nu am intrat ca am fost cam ocupata...am avut musafiri..viitori fini...Antonia a fost o scumpa,o sociabila...a zambit intruna,a vorbtit,s/a jucat
Ma duc sa citesc din urma
crispro spune:
Neata, fetele!!! are fiu-meu 6 luni!!! Pt mine era si asta un prag super important!!(emotional si psihic)... De azi il pot pune in fundic, asa incet. Io nu l-am pus mai devreme, nici in picioare nu il pun cel putin pana dupa 10-11 luni. Am o prietena clujeanca , v-am mai zis io de ea, si a fost cu fata la control, si are coloana un pic stramba. Cica ori a fortat-o prea devreme in fundic, ori in picioare. Ea zice ca in fundic a pus-o numai la 6 luni, nu mai devreme, dar a pus-o brusc. Iar doctora a zis ca nu asa se pun copiii, ci intai trasi un pic de manute, sa se prinda ce vrei sa faca, si pusi mia inclinati, nu direct in fund. Iar in picioare a pus-o cand fata avea 7 kile si un pic. Mult prea cruduta... si acum plange de nebuna... face cu ea kineto si fizioterapie...
Multumim de urari, Bumblebee, Rodi, Paula, Racusor!!!
Ieri am mancat ca sparta... a facut soacra bunatati, am mancatr de 4 ori, plus mi-au adus finii un meniu de la KFC... ioi... plus ca vreau sa fac si cioco de casa azi...
Va servim cu un pic de cioco de casa, pe cand o fac... si un suculet! Sau o berula!!! Ieri mi-au cumparat finii un butoi de bere Heineken, ca in Zalaul asta nu gasesc nimic. Am un dozator de bere, asa , si am baut aseara cu sotul...
Merg sa ii dau masa de fructe...
La multi ani Priscilla si Victor scump!!! Sa cresteti mari si sanatosi! La multi ani Emushi!
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
racusor2010 spune:
l-am auzit pe andrei cantand si am crezut ca s-a trezit, m-am dus la el, cand colo, el zambea prin somn
azi speram sa iesim afara de 2 ori, ca e frumos, pe la 11 jumate-12, dupa fructe si apoi poate dupa supica...
AM O PROPUNERE (AM VAZUT LA ALTA ODISEE) SA SCRIEM IN FIECARE MENIUL LA BEBEI, CA SA NE MAI VINA IDEI
noi:
laptic
11.30 - fructe (mar cu para)
14.- 14.30 - supa de dovlecel, morcov, patrunjel, ceapa si carnita
17-18 - iaurt (poate cu cerele azi)
laptic, laptic, laptic
ooana spune:
citat din mesajul lui rodyka Vlad de CRISPRO Priscilla Serayah de 86CMM Victor Petru de KATALINA mami emushi cristina, de-acum ai baiat mare delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
La Multi Ani si din partea noastra
Cris de acum ai baiat mare si te asteptam la noi in vizita
Matei - luna a 6-a 08.07.2010
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip
racusor2010 spune:
LA MULTI ANI ANTONIA MICA (GEO) SI ANTONIA MARE (BaMBO) !!! SA FITI SANATOASE SI FERICITE!!!
ooana spune:
citat din mesajul lui paula_m Neata cu multa frisca. Eu la munca, Raul acasa. Sambata a fost si Raul cu mine la ziua verisoarei lui. S-a comportat frumos, sta la toata lumea in brate, doar ca nu-l mai pot apropia de vreo masa ca trage sau impinge tot de pe masa. Duminica la botez nu l-am mai dus, pt ca ai mei au ramas acasa si a avut cu cine sa stea...Ieri a mai reusit performanta sa ia din manuta de la verisoara lui jucariile, efectiv i le smulgea din mana, si ii tb doar jucariile care erau in manutele ei...ei , si acolo circ sa vedeti...amandoi maraiau unul la altul...Ce s-or mai parui cand vor mai creste!!!! Iar nu am retinut mare lucru, din ce ati scris ieri...asa-i daca mi-e somn tare Oana, stiu ac ai fost la Cluj la cumparaturi. Sunt reduceri mari? A fost si Matei cu voi la Cluj? Eu borcanele,numai Hipp i-am luat pana acum, dar daca scria pt 4 luni, niciodata nu am citit din ce sunt facute, ca am presupus ca ra tb sa fie automat fara zahar Ramonavlas, la Nova Vita numai un singur pediatru este. Racusor, tu lapte ii mai dai doar dimineata si seara? Ii ajunge? Noi am reusit sa ajungem la 4 mese de lapte, dar il mai las 1 luna pana ii fac 3 mese de lapte. Am incercat sa-i dau doar 3, dar inca nu se poate. S-a trezi noaptea de foame... La multi sarbatoritilor de ieri!! La multi ani Vladut!! 6 lunite!! La multi ani Priscilla si Victor!! La multi ani Emushi! Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010 poze luna 6 |
da am fost cu Matei la Cluj...acolo noroc cu prietena fratelui meu...o scumpa draga mie care are abia 22 de anisori... si care a stat cu el de la 7 pana la 9 cand ne-am intors noi
era o nebunie probabil cum a fost prima zi de reduceri consistente si era si sambata, ce am luat eu a fost cu 50% reducere...doar la Zara am stat 1 ora ca era cozi la cabinele de proba asa ca de acolo am luat pt toti 3 si am plecat la Careffour de unde am luat minunea de borcanel
...abia am gasit loc de parcare la Polus un adevarat dezastru...
" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi
Noi 2
arissa spune:
Buna dimineata!
Multi ani sarbatoritilor!
Ieri a fost a 3-a zi de diversificare, a mancat 60 g piure de legume, ma declar multumita. Spre sfarsitul mesei a fost mai agitata, o simteam ca nu e in elementul ei si ar fi vrut la san, dar tot deschidea gurita.
rodyka si ochidut foarte frumos ca v-ati intalnit!
baby78, bravo lui Tudor ca papa frumos! Nu mi se pare mult pentru a doua zi, mai ales ca i-a placut.
coteasca, am vazut ca l-ati innoit pe Tudor, sa le folositi cu placere. Iar el e un frumos!
Delfinasul sef face la olita, bravo!
Victo, uf, iar bolnaviori. Poate scapati mai usor de data asta.
ooana, noi la Maya, pana la 3 ani si jumatate, adica nu de mult, ziua incepea si se termina cu 300 ml lapte. Pe langa asta 3 mese principale (bine, cu variatii/decalaje).
katalina, ne ispitesti de dimineata
Am fost sa vad ce face Iulia, a adormit asa
O zi frumoasa va doresc!
katalina spune:
La multi ani VLADUT !Ai 6 lunite,esti baiat mare!
la multi ani Priscilla
La multi ani Emushi
Catalina cu Victor(17aug2010)& Robert(13apr2004)& Catalin(4mart1998)
ooana spune:
citat din mesajul lui racusor2010 l-am auzit pe andrei cantand si am crezut ca s-a trezit, m-am dus la el, cand colo, el zambea prin somn azi speram sa iesim afara de 2 ori, ca e frumos, pe la 11 jumate-12, dupa fructe si apoi poate dupa supica... AM O PROPUNERE (AM VAZUT LA ALTA ODISEE) SA SCRIEM IN FIECARE MENIUL LA BEBEI, CA SA NE MAI VINA IDEI noi: laptic 11.30 - fructe (mar cu para) 14.- 14.30 - supa de dovlecel, morcov, patrunjel, ceapa si carnita 17-18 - iaurt (poate cu cerele azi) laptic, laptic, laptic ***************************************** mami fericita de nazdravanul Andrei |
deci si voi v-ati delectat la shopping
pere de care ei si de unde? ardei pentru supa?
Noi 2