Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (73)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

BAMBO macar e un lucru bun ca nu face alergiela gluten,asta ar fi fost mai grav!
poate fi diareea de la suc,de la siropurile pe care i le-ai dat(au indulcitorii aia in ele si asta produce diaree) sau,mai rau,cevadin spital.urmareste-l in continuare.sper sa fie ceva trecator

CRISPO prima vacanta cu copil a fost cand avea Sofia 8 luni,in RO,acolo am zis ca mi-e mai greu si nu simt vacanta ,apoi aici la mare,si atunci a fost parfum.Atat de parfum ca am ramas gravida a doua oara atunci (Andres e conceput in Roquetas del Mar,stie RODICA unde ) deh,eram odihniti,ne ardea de altele
ANul urmator ,am spus,Andres 3 luni Sofia 1 an jumate,ceva mai greu dar ne-am mobilizat bine.Asta vara eu eram ca balena esuata si facea tati tot,cara tot ce aduceam noi pe plaja,ziceai ca e vanzator ambulant

zilele trecute am colindat prin Toledo si Escorial,colindatura cu caruturile dupa noi !
am avut o prietena de la odiseea Sofiei,in vizita cu fetele si bona, si am colindat de am facut febra musculara .

chiar sa va pun poze: Toledo si Escorial

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns coteasca spune:

Crispro, scaunul e tare ok, are 3 nivele sa se dea pe spate, copilul sta tare confortabil in el, iar la pret e convenabil 280, zic eu, acum vezi si tu. Noi inainte sa-l cumparam am pus copilul in el, l-am testa in toate pozitiile am vazut ca bebe e vesel in el, sta bine si e ok, gata l-am luat. Ideal ar fi sa-l pui si tu pe Vladut sa vezi reactia. Succes!!

Corina, fericita mamica de Tudor Andrei
"Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti"
(Facere I,26)
http://happyrooms.blogspot.com/
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Crispro, scaunul e tare ok, are 3 nivele sa se dea pe spate, copilul sta tare confortabil in el, iar la pret e convenabil 280, zic eu, acum vezi si tu. Noi inainte sa-l cumparam am pus copilul in el, l-am testa in toate pozitiile am vazut ca bebe e vesel in el, sta bine si e ok, gata l-am luat. Ideal ar fi sa-l pui si tu pe Vladut sa vezi reactia. Succes!!

(Facere I,26)
POZE

faci si tu cum am cumparat noi leaganul(fisher),era Andres mic,l-am pus intr-unul si a adormit pe loc.L-AM CUMPARAT !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

Neata

Rapid si eu pe aici

Cris, eu ii dau Rebecai dovleac la masa de fructe pentru ca la mere are reactie din cauza dermatitei. Nu imi permit si nici nu vreau sa ii dau borcanele cu alte fructe, decat asa, sporadic, amestecate cu dovleac. Ce sa fac? Nu am de ales! In plus mai toate borcanelele cu fructe au ori mere ori banana, ambele fiind interzise pentru noi.

racusor, felicitari pentru kk la olita. Eu am observat ca, daca sunt pe faza cand vrea sa faca kk si ii dau jos pampersul, face multttttt si o singura data in ziua respectiva. Altfel face cate un carnacior mititel in fiecare pampers; probabil ca o deranjeaza ca ii raman la fundic si se opreste.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010

Are mami fata frumoasa cu 2 dintisori

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

racusor, ref la borcanase...am cumparat diverse, asta era pe la sfarsit de 2008 si in 2009. Am luat si biscuiti, role de orez, mai multe...chiar nu-mi mai aduc aminte...

LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

ERIC SI FILIP - POZE RECENTE

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Victo spune:

mai..deci eu tampesc cu virozele astea la nesfarsit!
stefan iar tuseste..noi restul..deocamdata stranutam si mucim..uffff

multumim tuturor pt urarile de azi. avem tortulet de cioco si zmeura pt toata lumea!

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Hello

abia am ajuns acasa de la Cluj...am reusit sa ma plimb prin polus o ora jumate si mi-am luat o pereche de pantaloni si una de pantofi de la reduceri

PAULA cuma fost la botez? l-ati dus si pe Raul?
noi cand am fost la botez l-am dus pe Matei de la ora 14 la 17

RACUSORU' am citit despre olita bravoooo !!!
cum ai procedat?

RAMONA cum merge cu diversificarea?
noi avem med. de fam pe Iulia Baila...iar ea colaboreaza cu Dr. Bucur - pediatru ...cand avem intrebari sau dorim o cheama la ea la cabinet...cred ca lucreaza la Spit.Nou

eu am o nelamurire
noi avem 4 mese
9 - 13 - 17 - 23
bunnn...am inceput diversificarea cu legume la masa de la ora 13
cand incep cu fructele mut legumele la ora 17 si ii dau fructele la ora 13??

Matei - luna a 6-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Carmen, ce aventura a fost vacanta voastra...

Roxana, si mie imi e groaza de mers undeva cu copilul... nu stiu cum facem in mai , ca tb sa mergem la o nunta, in Tg Mures, si nu am cu cine sa las copilul... nu stiu daca e nunta de zi sau de noapte...ma gandeam sa o ducem pe soacra cu noi, si Vlad sa stea cu ea in camera de hotel, mai pe la plimbare. asta daca va putea soacra. Ca nu l-as lasa acasa... Vedem, oricum anunt io fetele din Mures sa ne vedem Of, si io ma gandeam in vara sa mergem in State, dar mi-e asa groaza de drum.

Vlad e tot marait, numai in brate il pot adormi peste zi... super...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

pai il poti lasa cu mine si cu Paula

musai sa ne vedem

in State cu Vladut cu tot? cam greu drumul...
eu mi-am planificat in "visele mele" in 2012 doar noi 2

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns racusor2010 spune:

Citat:
citat din mesajul lui coteasca

Buna ziua si de la noi!!
Acum am venit si noi de la Sfanta Impartasanie!
Ufff, iarasi am avut o noapte cu n-spe treziri. Nu stiu ce are. Ma gandesc ca o fi apogeul la dinti, dar cand pipai nu se simte nimic, e doar un punct mic alb.
Ieri am imbogatit copilul cu scaunelul de masa in care sta tare confortabil si in care o sa-i pun pe tavita legumele sa la manace el, sa si le aleaga sa le molfaie, nu o sa le mai pasez, una bucata premergator masinuta, in care e tare fericit, dar o sa stea in el putin mai tarziu ca acum e cam mititel si una bucata www.bertoni-mures.ro/uploaded/products/39-218-concord3.bmp" target="_blank"> scaun de masina si gata cu shoppingul pt bebe strumf.
Racusor am vazut ca ii dai gris lui andrei, de care ii dai si cum il prepari??? As vrea sa-i dau si eu, dar seara. I-am preparat si lapticul cum mi-ai zis dar slabe sanse sa-l pape, o sa mai incerc, in seara asta ii fac jumate nan si jumate milumil, poate rezulta vre-o minune. Aseara i l-am dat cu biscuiti ca altfel nu-l manca.
La noi programul de masa e cam asa:
dimineata san
11-12 fructe (coapte la cuptor cu branza sau pireu cu cereale)
15-16 legume pasate cu unt sau ulei de masline sau carnita, de sapt viit bagam galbenus.
18-19 san
21 laptic praf cu biscuite sau cereale dar mai rar ca nu-i place.
Noapte san la toate cele n-spe treziri.
Sper ca e ok asa.
pupici

(Facere I,26)
POZE

Corina inca nu ii dau gris lui Andrei, mai peste vreo luna. inca nu i-am bagat nimic fainoase, nici cereale inca nu i-am dat ca a luat bine in greutate

mami fericita de nazdravanul Andrei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ramonavlas

Citat:
citat din mesajul lui crispro

Mai vroiam sa va zic ca asa mi se pare de greu cu copil... dar greu de tot... mai ales cand e asa marait, plange, nu doarme, maraie... of! si ca nu am pe nimeni sa ma ajute macar o ora, doua...nU mai fac altul, clar! O sa imi so notez starile astea de acum undeva, ca sa nu le uit!!! sa le pot citi peste cativa ani cand poate imi trece prin cap un alt bebe... azi am vb cu mama si am intrebat-o cand vine acasa...

Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)

Poze

Sa-l ajutam pe Alex

Sunt perfect de acord cu tine. Si eu tot asa zic ca altu' nu mai fac. Da cica o sa ne treaca.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

si eu tot asa zic...
...dar cred ca depinde daca ai cine sa te ajute...nici nu vreau sa ma gandesc cum e sa ai parintii si socrii in acelasi oras si sa se ingramadeasca la stat cu cel mic ... vise !

Noi 2

Mergi la inceput