Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 10
bamboletta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui crispro Si hai cu urarile: La multi ani Raducu de Tina, 7 luni Sa treaca raceala!!! La multi ani Eva cu ochi frumosi de Ela!!! La multi ani Mihai blondinu lui Victo! La multi ani Bebe de Ana si Maria de Rubia! La multi ani Miguel scump de Aelita! Sa cresteti toti mari si sanatosi!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
La multi ani si din partea noastra!!!
bamboletta spune:
o dam din una in alta ..azi dim a facut kk mai moale decat de obicei...si acum la 15 a facut diaree...a iesit si prin pantaloni..problema este ca are si niste firisoare prin el..nu e mucus arata ca niste fire de ata (scuzati descrierea)
i-am dat ceai de menta...maine ducem kk la laborator
am baut putin suc de grefa...sa aiba vreo legatura sau a luat ceva din spital?
bamboletta spune:
citat din mesajul lui crispro Am incercat sa ii pozez dintocii... dar nu sta nemiscat, insa cred ca se observa strungareata imensa... aici sau aici Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
iepurasul strungaret
catalina2307 spune:
bamboletta - eu as incerca un varf de carbonat de ca. Daca este ceva infectios la apasarea scurta a abdomenului cu un deget ar tb sa doara. Tind sa cred ca este de la suc.
Sanatate multa.
bamboletta spune:
citat din mesajul lui aelita BAMBOLETTA cerealele aveau gluten sau fara?ofi glutenul de vina,sau unadin cereale,nu neapart toate ,sinu faptul ca sunt cereale cumparate.daca face alergie ,face si la "produsul" natural. Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010) |
nu aveau gluten pe cutie scrie fara
bamboletta spune:
citat din mesajul lui catalina2307 bamboletta - eu as incerca un varf de carbonat de ca. Daca este ceva infectios la apasarea scurta a abdomenului cu un deget ar tb sa doara. Tind sa cred ca este de la suc. Sanatate multa. Catalina |
multumesc
si sotul zice ca e de la suc...mama denaturata ce sunt
ii facusem Antoniei suc si imi era poftal-am palpat pe burtica si nu-l doare
de acum nu mai mananc nimic
crispro spune:
Bambo, sper sa foe de la greful mancat de tine. Io nu am patit asa, decat mucus avea...
Fetele, dar trebuie sa ii invatam sa bea si Lp din canita? sau numai sucul? io azi i-am pus Lp in canita, dar a facut ochii mari cand a tras, si un pic s-a inecat. Apoi i l-am pus Lp-ul in bibe.. sa manance bine.
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
catalina2307 spune:
Anatasia nu accepta biberonul sub nici o forma. Nici macar cu LM. Asa ca incerc sa profit si sa trecem direct la canita.
bamboletta spune:
cand i-am dat ceaiul de menta l-am pus in bibe...nici nu stie sa traga de el il impingea cu limba...am strans eu de bibe sa-i curga
eladea2005 spune:
salutare dragelor!
noi suntem iar la Turda, la ai mei... copiii dorm, pe masina n-au vrut.. chiar vorbeam si eu pe drum cu al meu despre concedii(aveam masina burdusita ca pt concediu, plina ochi)... si ne-am imaginat ca mergem in cocnediu, undeva unde e cald si bine...asa ca la vara ne punem in masina si mergem in co!!!!
LA MULTE LUNITE PUIUTI IUBITI, SARBATORITI ASTAZI!
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
ERIC SI FILIP - POZE RECENTE
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...