Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (73)
Raspunsuri - Pagina 9
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui coteasca rody, deci tu iaurtelul si/sau branzica le dai cu mamaliguta seara??? Mamaliguta cum o faci?? cu lapte/apa si malai/faina de mei?? Uff cred ca te-am bagat in ceata |
n-am ajuns inca la mamaliguta, nici macar la biscuiti... abia am ajuns la iaurt, eu il fac in casa. cu timpul o sa introduc si cate un fruct in iaurt. uite reteta asta de mamaliguta de branza si iaurt am salvat-o ptr cand o sa am nevoie. acum urmeaza sa introduc galbenusul.
ref la dormit, nici nu mai tin minte de cand, dar de pe la 4 luni noi am avut program frumos de somn noaptea... asa e ea, cuminte. nu cred ca am facut ceva special, nici macar nu pot spune ca urmam un ritual, nici baita nu facem in fiecare seara... dar e important sa o scot la plimbare macar o data pe zi.
delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010)
printesita Anca-Maria (26.06.2001)
aelita spune:
citat din mesajul lui coteasca Buna ziua si de la noi!! Acum am venit si noi de la Sfanta Impartasanie! Ufff, iarasi am avut o noapte cu n-spe treziri. Nu stiu ce are. Ma gandesc ca o fi apogeul la dinti, dar cand pipai nu se simte nimic, e doar un punct mic alb. Ieri am imbogatit copilul cu scaunelul de masa in care sta tare confortabil si in care o sa-i pun pe tavita legumele sa la manace el, sa si le aleaga sa le molfaie, nu o sa le mai pasez, una bucata premergator masinuta, in care e tare fericit, dar o sa stea in el putin mai tarziu ca acum e cam mititel si una bucata www.bertoni-mures.ro/uploaded/products/39-218-concord3.bmp" target="_blank"> scaun de masina si gata cu shoppingul pt bebe strumf. Racusor am vazut ca ii dai gris lui andrei, de care ii dai si cum il prepari??? As vrea sa-i dau si eu, dar seara. I-am preparat si lapticul cum mi-ai zis dar slabe sanse sa-l pape, o sa mai incerc, in seara asta ii fac jumate nan si jumate milumil, poate rezulta vre-o minune. Aseara i l-am dat cu biscuiti ca altfel nu-l manca. La noi programul de masa e cam asa: dimineata san 11-12 fructe (coapte la cuptor cu branza sau pireu cu cereale) 15-16 legume pasate cu unt sau ulei de masline sau carnita, de sapt viit bagam galbenus. 18-19 san 21 laptic praf cu biscuite sau cereale dar mai rar ca nu-i place. Noapte san la toate cele n-spe treziri. Sper ca e ok asa. pupici Corina, fericita mamica de Tudor Andrei "Cresteti sa va inmultiti si sa umpleti pamantul si-l stapaniti" (Facere I,26) http://happyrooms.blogspot.com/ POZE |
vai de mine cat de mare s-a facut !!! cat a crescut !!! si e frumoooooooooooos rrau !ce par si ce ochi ! mor dupa el!
aelita spune:
BAMBOLETTA cerealele aveau gluten sau fara?ofi glutenul de vina,sau unadin cereale,nu neapart toate ,sinu faptul ca sunt cereale cumparate.daca face alergie ,face si la "produsul" natural.
rodyka spune:
citat din mesajul lui aelita RODICA te-ai vazut deja cu OCHIDUT? RACUSOR,te ghideaza Rodica la zone,iar tu apoi bagi pe google map si dai pe satelit,si vezi exact cum e fatza de mare,eu asa faceam,ca sa nu fie scari ,drum lung,etc.asta vara am luat teapa cu o agentie cuun foaaaaarte bun prieten,...dar cand merg pe mana mea si ma uit pe harta,satelit,vad exact cum e zona |
da, aelita, ne-am vazut ieri, dar te-am lasat sa mai citesti sa vezi si tu :)). mi-ar fi placut sa fie si Larisa, sa se converseze si delfinasele
da, pe google map dau si eu, chiar daca am nevoie de un loc de aici din oras si stiu aprox zona, asa vad pe map strada, inca o cladire sau o firma cunoscuta si gata, stiu unde e locul ala si cum e.
baby78 spune:
Buna ziua! Am intrat oficial in etapa diversificarii. Ieri i-am dat cateva lingurite de pire de mar (facut la abur). I-a placut mult si e tare haios cum se stramba dar cand vede ca nu ii mai dau tipa dupa lingurita. Nu am vrut sa exagerez din prima si i-am dat doar 10 lingurite (cam 10 grame de piure)
Azi i-am dat cat a vrut ...cam 20 grame. Sut tare fericita ca accepta asa de bine si nu a scos nici macar un pic afara. Nu am insistat sa ii dau mai mult Mie chiar mi se pare ca a mancat cam mult pentru inceput. Voi ce parere aveti?...Sa ii dau cu masura sau sa ii dau cat vrea el?
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
baby78 spune:
citat din mesajul lui crispro Si hai cu urarile: La multi ani Raducu de Tina, 7 luni Sa treaca raceala!!! La multi ani Eva cu ochi frumosi de Ela!!! La multi ani Mihai blondinu lui Victo! La multi ani Bebe de Ana si Maria de Rubia! La multi ani Miguel scump de Aelita! Sa cresteti toti mari si sanatosi!!! Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010) Poze Sa-l ajutam pe Alex |
La multi si din partea noastra!
Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010
rodyka spune:
Radu Gabriel de Tina
Eva Maria de Ela
Mihai de Victo
Maria de Rubia
Miguel de Aelita
carla_2008 spune:
citat din mesajul lui rodyka Radu Gabriel de Tina Eva Maria de Ela Mihai de Victo Maria de Rubia Miguel de Aelita delfinasul Hannah Isabela 2011(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
LA MULTI ANI SI DIN PARTEA NOASTRA!!!!
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
http://community.webshots.com/user/denyssa_catana
crispro spune:
Am facut plimbarica de duminica , cu sot si copil... a dormit copilul 20 de min...
Coteasca, cum e scaunul auto? se poate lasa mai pe spate? ca din ala vreau si eu, bertoni concord parca ii zice.
Legat de somnic... de regula doarme bine, dar mai are si zile (maxim 10 pe luna) cand se foieste mai mult. Dar al meu peste zi doarme numai 3 ture de cate juma de ora... L-am invatat de mult asa, cu somnic de la 8 seara. Chiar acum cateva zile citeam undeva un articol legat de somnul bebeilor, in ceva revista. si zicea ca daca se tot trezeste noaptea, sa il culci cu o juma de ora mai devreme decat de obicei. Si cica merge...
Aelita, nu stiu cum poti merge in vacanta cu trei... mama eroina... io nu reusesc nimic si am doar unul...
Cristina , mami fericita de bebe Vlad (17.07.2010)
Poze
Sa-l ajutam pe Alex
bamboletta spune:
citat din mesajul lui rodyka intrebare de 100 de puncte: cine recunoaste personajele din aceasta poza? Isa 2011 delfinasul Hannah Isabela 2010(19.06.2010) printesita Anca-Maria (26.06.2001) |
ce frumos ca v-ati intalnit