Ghiocei de Martie-Aprilie***295***
Raspunsuri - Pagina 7
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Pisigri, da, de friganele e vorba. Daca ii dau laptele dimineata, in afara de niste fructe nu mai maninca ABSOLUT NIMIC pina se trezeste din domnul de dupa amiaza I-as scoate laptele de la somnul de prinz dar nu adoarme fara sticla. De aceea, m-am gindit sa-l scot ala de dimineata cind, sigur e flamind ca-i nemincat de cu seara. Ideea cu friptura servita drept mezel nu-i rea; dar cum i-o dai? pe piine simpla? cu unt? cu ceva rosii, castraveti? Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Auzi, mai INA? Dar nu te mai stresa atat. Poate are si el o perioada.
Borcanele mananca? Stii ca si eu am avut mai demult o problema de genul asta cu Vladimir ca nu mai vroia mancarea mea, insa borcanelele nu le refuza. Asa ca la inceput i-am pus jumi-juma (borcanel cu mancare de-a mea) pana am ajuns sa ii pun mancare de-a mea in borcanel. S-a dat pe brazda.
Bianca2503 spune:
Temele alea de discutie sunt chiar tari. Dar cred ca prea multe pentru a fi abordate simultan. EU zic sa o luam pe randuri. In seara asta sa dezvoltam despre primul rand scris de INA si usor usor trecem la celelalte.
Oricum eu o sa studiez mai tarziu problema.
Am fost astazi la mama. MONNVAS, am avut aceeasi problema cu dormitul la pranz. POate putin diferita. NU am putut sa il asez in pat si sa il las pentru ca ma lua de gat sa nu plec si spunea NU NU NU!
Ii era teama ca l-am adormit si il las acolo. Cand e doar cu mama doarme fara probleme.
novus spune:
Anaan, vi s-au aliniat rau de tot planetele !! ranitu' si a sa mama
Fetelor hai apucati-va de filozofat ca abia apuc sa va citesc, eu nu ma bag , v-ati prins voi ca nu ma pricep asa ca abia astept sa citeeeesc ca la asta ma pricep !!
Revenind la real life, sa va povestesc o faza de astazi: vin eu cu Ada de la plimbare si vad o gasca de batranei care stateau si pareau ca asteapta ceva, ordonat, povesteau si se simteau bine, eu ma tot uit, o fi un magazin care nu s-a deschis, se baga marfa :) cand colo ce asteptau : Adevarul de seara care se da gratis !! apoi m-a povestit mama ca asa ezilnic, nu ca ar fi ziarul ala nu stiu ce dar tipic romanesc .... e gratis !!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
m_monique spune:
Anaan linisteste-te. cucuie si lovituri au mai patit si altii.
andrei al meu avea 1 an si 8 luni si s-a dus cu sotul la serviciu. a venit acasa cu genunchii juliti. dupa amiaza am iesit eu afara cu el. cum andrei era nazdravan, s-a urcat intr-o masinuta a unui copil si a cazut si si-a julit nasul.
nu stiu daca v-am povestit, dar in iulie andrei si-a spart capul, de am umblat noaptea cu el la chirurg sa-l coase.
altfel, ai mei amandoi au picioarele pline de vanatai. le trece una, mai fac automat 2.
Anaan spune:
Tufete, si io astept cu interes si curiozitate parerile voastre in legatura cu problemele punctate de Ina, dar la tema asta si eu zic pas, ca-s cam goala de idei in ultimul timp.
m_monique spune:
ca sa va linistesc, sa stiti ca si pe andrei al meu, cand avea 1 an jumate -2 ani il apucau istericalele, cu muscat, trantit cu capul de pamant si alte variatiuni pe tema. cu timpul au trecut. si gradinita a avut un rol important in calmare.
si ioana are momente cand se tranteste pe jos, da din picioare, si urla cu vocea ei de soprana. in functie de motivul supararii, fie ii satisfacem dorinta, fie o ignoram. acum nu am in minte nici un exemplu concret, ca de vreo saptamana nu a mai facut istericale.
la noi au mai aparut si conflictele intre copii. de multe ori ioana se joaca singura si in liniste. lui andrei in acel moment i se pune pata pe aceeasi jucarie, cand ar putea alege altceva din mormanul de jucarii pe care-l avem. ioana isi apara jucaria, urla, il bate pe andrei. eu foarte calma i-am explicat lui andrei: "andrei, nu intrerupe o femeie care tace!"
pereti pictati avem si noi. i-a pictat deja andrei. ioana inca nu a avut ocazia. oricum pana nu implineste ioana vreo 5 ani, nu zugravesc.
jucarii peste tot avem si noi. nu ma mai stresez sa le strang, ca iar le imprastie. ii mai pun seara sa le stranga. ioana le mai pune la loc, dar andrei se jeleste cu lacrimi de crocodil, si cand incepem cu pedepsele le strange.
novus spune:
Am uitat sa va spun ce a servit Ada la cina : ciorba de fasole, bine doar boabele si putina zeama, da' casca o guraaa mareee de nu mai putea !! oare in afara de probl de balonare si parturi mai e vreun bai cu fasolea ?!! nu e prima oara cand a gustat dar sa stiu pe viitor poate ii fac fasole frecata
novus spune:
Monnvas, oare cu nautul ce mancare as mai putea sa-i fac sa semene cu ciorba de fasole ?? ca poate ii place, mai stii??
m_monique spune:
de Nikoleta mai stie cineva ceva? parca pe 10 trebuia sa aiba infatisare la divort.
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inapreda Ca tema de week-end eu propun sa vorbim despre tradari, fidelitate, adulter, inselare, iubire, morala, etica, religie, lucruri permise/nepermise (si cine hoatareste granita dintre acestea), virtuosi, remuscari, suferinta, neprihanire sentimentala si...multe altele din aceeasi "familie" Propun sa nu mai raspundem la niste intrebari fixe; de data asta sa nu existe sabloane; fiecare sa dezvaluie CE si CIT vrea din experienta ei, din ceea ce gindeste sau "simteste". Fiecare isi poate alege singura "un subiect" sau o tema din amalgamul de mai sus. Exemple: -infidelitatea le este proprie mai mult femeilor decit barbatilor -dragostea presupune fidelitate sau...nu; poate exista iubirea in afara fidelitatii? -poti fi fericit inselind? ce este tradarea? -statisticile arata ca fidelitatea este mai mult o vorba goala, fara acoperire in realitate; infedelitatea e inscrisa oare in gene?; statisticile mint? toti barbatii inseala, numai al meu nu? -sexologii spun ca atractia sexuala are o viata scurta (2, 3 ani sau 4, ani, nu conteaza) voi ce parere aveti? -cind apare "dorinta de tradare"? -iubirea are nevoie de modele? -daca tradezi spui? sau tii pentru tine? implicatiile "adevarului" etc. etc. Deci, ce propun este ca fiecare sa povesteasca ceva legat de aceste subiecte. Sint bine venite exemplele personale sau ale altora, pildele -daca exista- dar si cugetarile, opiniile legate de subiect. Ce ziceti? Va bagati? - Gina lu' Ian Mi-e dor... Ian -toamna 2010 Ian - Craciun 2010 |
Eu cred ca o scurtez tema de la INA. Adica le iau pe fiecare in parte si incerc sa scriu maxim o fraza despre cum cred eu ca stau lucrurile. Asta ca sa nu raman cu tema nefacuta.
Tradari- subiectul e larg. Tradare a partenerului, tradarea increderii. Nu pot sa spun insa ca am fost tradata sau ca am tradat. Mi se pare un cuvant greu "tradare" asa ca, cred ca in superficialitatea mea, refuz sa dezvolt semnificatia sa.
Adulter, inselare, iubire, etica, morala- pastea le-am bagat la un loc. Stiti povestea mea "de dragoste" asa ca nu imi permit sa filosofez pe tema asta.
Religie, lucruri permise/nepermise (si cine hoatareste granita dintre acestea), virtuosi, remuscari, suferinta, neprihanire sentimentala- si pe astea le-am bagat intr-o oala. Dupa cum bine stiti nu sunt o fire bisericoasa. Imi mentin punctul de vedere referitor la faptul ca biserica romaneasca ortodoxa (religia mea, nu vorbesc de altele) nu are nicio legatura cu credinta oamenilor in Divinitate. Si sustin in continuare ca faptel/ actele/ spusele bisericesti se bazeaza inca pe cultura populara/cutume/superstitii.
Infidelitatea le este proprie mai mult femeilor decit barbatilor?
Poate exista statistici in sensul asta, dar eu nu cred.
Dragostea presupune fidelitate sau...nu; poate exista iubirea in afara fidelitatii?
Cred ca dragostea de partener presupune fidelitate.
Poti fi fericit inselind? ce este tradarea?
Pai daca inseli, inseli pentru ca nu esti fericit (asta implica toate satisfactiile unei relatii), Deci "tradarea" te face fericit (va zic eu). Again, nu stiu ce e tradarea.
Sexologii spun ca atractia sexuala are o viata scurta
Cica dragostea dureaza 3 ani. E adevarat? NU cred. Noi intram in al 4 lea. La inceput a fost o relatie "pacatoasa". Stiti voi. Ne placea riscul. Apoi am constatat ca facem echipa buna pe mai multe planuri.
Cind apare "dorinta de tradare"?
Nu cred ca are un timing anume. Nu ma bag la raspuns ca nu ma pricep.
Iubirea are nevoie de modele?
NU
Daca tradezi spui? sau tii pentru tine? implicatiile "adevarului"
Daca stii sa tii pentru tine e bine. Dar asta inseamna sa te comporti la fel/egal/identic si before si afetr "tradare".
Cred ca depinde de situatie foarte mult. Eu am spus unui iubit ca il insel pentru ca se tinea scai de mine si ma implora sa fim impreuna si eu nu mai vroiam.
Sper sa se considere tema facuta:)