Ghiocei de Martie-Aprilie***295***

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Pisigri, Monnvas, Dodo, Floric, Cativ, si alte fete de la noi (ma consider de la "noi"), va rog mult sa votati cu Razvan

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Pisigri, citindu-ti blogul, mi-am dat seama ca esti "de-a mea" De fapt, o lectura mai veche a blogului tau (+ comentariile lui Monnvas si Chatonel) m-a "inspirat" in propunerea temei.

Ficatul facut in casa nu-i place. Nici ficatul. Desi, ii placea, fie cu spanac, fie cu piure.

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Noi iesim in seara asta, da' ma bag la discutii mai tirziu; sper sa va gasesc...filozofind

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdyi2001 spune:

Salutare fetele!

Mamaaaa, cate teme de discutie, ca nici nu stiu cu ce sa incep. La cele filozofice date de Ina nu ma bag, nu ca nu as vrea, dar nu am timp. Asteptand sa se trezeasca gargarita sa-i dau bibele(am ramas fara laptic )m-am gandit sa mai arunc un ochi si pe aici si uite asa mi s-a trezit interesul de scris.

La capitolul mancare si noi avem probleme. In disperare incerc sa-i dau orice numai sa manance(am o scuza, sunt facute de sotul meu); de vreo 3 sapt imi urla la masa si mai nou vrea sa manance din farfuria lui tat-su. Am renuntat sa-i mai gatesc separat, caci orice i-as fi gatit nu vroia. Am incercat sa-i pun si mancarea lui in farfuria lui tat-su si sa-i dea el. He, he, he, dar ce credeti ca e prost??? Dupa o inghititura s-a prins despre ce e vorba... Ajunsesem la disperare... Saptamana trecuta am crezut ca-i pun castronul de ciorba in cap... Am intrat si intr-o depresie si urletele lui imi pusesera capac. Am pus castronul pe masa(asta ca sa nu il pun in cap), m-am dus jos in beci, am inchis usa care da spre casa, am tras vreo doua urlete, vreo doua picioare in perete si doi capi. Am incercat sa ma calmez si apoi am iesit din nou. Barbate-miu m-a intrebat ce s-a intamplat si i-am zis: NU MAI POOOOOT!!!
Probabil de atunci am pierdut si laptele...

Dau send ca s-a trezit gargarita.
Aveti niste POZE de la Craciun la semnatura.

Magdy, de Gabriel (05.03.2009), Maria (17.09.2010) si Theodora (23.12.2005-25.12.2005)

Minunile Palmierilor

Povestea ei,povestea lui,povestea noastra...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Bon soir!

Azi am mai avut un hop: a fost Andrei afara cu H., ca sa pot eu scrie; cand s-au intors, copilul avea un cucui de toata frumusetea si o vanataie pe nas, fiindca si-a tras o portita de fier forjat direct in fata. Cred ca va dati seama ca barbatu-meu nu e exact in topurile mele acum. Pisigri, daca tu zici de protectia copilului, noi ce sa mai zicem?! Ca al nostru arata acum de parca il "batucim" dimineata, la pranz si seara?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Ana, macar al vostru nu se plinge ca nu vrea bataie....
"accidentatul" si pe mamica lui cea necajita, dar care macar scrie la teza, nu ca mine...

Am uitat, Dyanna, da vrem sa vedem si noi chestia mica si neagra...

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Ana, macar al vostru nu se plinge ca nu vrea bataie....

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

Cred ca al nostru o sa zica " nu-mi mai dati tot in fata!"

Pisigri, mare spor cu teza n-am nici eu, ca planurile mi-s permanent dejucate...am senzatia ca ma inec, ca tiganul, la mal...

Dyana, da, cand vii de la Campina, vrem neaparat poza cu chestia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Bon soir!

Azi am mai avut un hop: a fost Andrei afara cu H., ca sa pot eu scrie; cand s-au intors, copilul avea un cucui de toata frumusetea si o vanataie pe nas, fiindca si-a tras o portita de fier forjat direct in fata. Cred ca va dati seama ca barbatu-meu nu e exact in topurile mele acum. Pisigri, daca tu zici de protectia copilului, noi ce sa mai zicem?! Ca al nostru arata acum de parca il "batucim" dimineata, la pranz si seara?!

Ce de patanii, Anaan sa treaca repede vanataia si buza
Al meu e vesnic zgariat ba pe gat, ba pe fatza, zici ca-l torturam habar n-am cum reuseste

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Hihi, Gina, ma simt onorata ca asa m-ai perceput. Nu prea imi amintesc ce reguli am zis ca avem, dar din ce retin:
- muscatul; am mucat inapoi ca sa arat ca e neplacut. Si mi-am luat-o peste ochi pe forum :D
- desenatul. Mereu i-am spus Ada caietul sa desenam, Desenam numai pe caiet etc. Cind o vedeam ca se pregateste sa murdareasca o carte ii spuneam ca o strica si ca nu o poate repara bubu, lucru de care s-a si convins in final.
- urlat/plins ca sa obtina ceva. Aici mai am de lucru, si am aplicat doar pentru anumite cazuri:
a) pt lucruri care sint NU din motive de siguranta: cutie foarfece etc: am studiat impreuna obiectul, face buba, a acceptat usor ca nu e jucarie si ca doar mami umbla cu ele, ba mai si aminteste asta cind ma vede ca le folosesc
b) chestii din care nu se moare, dar la mine sint tot NU si anume joaca la veceu sau in litiera pisicilor. Aici am tot zis ca e murdar si nu punem mina, si putin imi pasa daca i se pune pata pe ele; o iau pe sus si plecam din locul cu pricina punct.
c) plinsete ca ii trebuie ACUM ceva NUMAI de la mine. Cred ca toata lumea cunoaste stilul de istericale. A mea de ex vrea in brate NUMAI cind am de taiat/umblat cu chestii fierbinti etc. Asa ca o tin pe a mea, ca nu aud cind se miorlaie sau plinge "degeaba". Poate gresesc, dar nu mi se mai pare la fel de important sa las sa ia foc casa :D pt ca vrea inbrate in clipaa aia, cum mi se parea cind era mai mica si nu intelegea. Acum am pretentia la 1-2 min de asteptare sa ma spal pe miini etc.

Alte reguli chiar nu imi vin in minte. Am noroc si de uncopil intelegator si rar incapatinat....daca iti vin in minyte situatii punctuale din ce am mai povestit, zi-mi...

Ce bine ca ai scris tu. Sa nu imi mai obosesc eu degetele:D.

Deci, INA, daca te interesa si parerea mea tot cam la fel fac si eu.

Mergi la inceput

Magdy, ce-a crescut Maria. Mi se pare ca Gabriel seamana tare mult cu tine si Maria cu tati al ei. Sa-ti traiasca!

Referitor la programe, reguli: cu masa, pot sa spun ca si-a facut el program, avand niste ore destul de fixe - cina doar este "variabila", ca dupa-amiaza ba are chef de mancat, ba nu are, dar nu insist. La partea de comportament, doar stiti ca eram in depresii din cauza asta. Am constatat insa un lucru: pe H. il asculta, cand e zis de el "nu-i voie" e "nu-i voie", cand e zis de mine, atunci inseamna "mai fa o data si adauga si un zambet satisfacut". Clar ca, in relatia cu el, am o problema in a ma face respectata in decizii. Cand este intre copii se comporta, fetele l-au vazut la Moeciu: urla, daca ii ia un copil ceva, urla daca se amesteca vreun copil in jocul lui. Azi, mi-a povestit H., de poarta cu pricina a inceput sa traga si un alt copil si a facut Andrei un circ, de rasuna tot parcul. Ma deranjeaza mult episoadele astea si nu prea mai stiu ce sa-i fac, sa mai reglam din istericale. Mai nou, imi si arde cate una, doua, daca nu-i fac pe plac. De exemplu, cand il scoatem din vana, unde el ar petrece ore in sir, ne spurca si ne bate, de nu mai stim de noi. Eu chiar ma simt intr-un impas din cauza modului sau de a-si manifesta frustrarile si as vrea sa fiu o mama mai buna si mai stapana pe mine, capabila sa-l fac sa se schimbe.

Mergi la inceput