Ghiocei de Martie-Aprilie***295***
Raspunsuri - Pagina 8
Bianca2503 spune:
Pai asa mai, fete?
Eu doar citesc, eu zic pas, eu astept parerile voastre...
Alegeti-va o tema din vitrina!
Anaan spune:
Bianca, mi-am insusit critica :) si am purces la facut tema, dar mai pe scurt, ca v-am zis ca-s in pana de idei:
infidelitatea le este proprie mai mult femeilor decit barbatilor
- nu cred, poate cu gandul, dar nu cu fapta; cred ca, prin natura lor, femeile sunt mai ingrijorate de consecinte
dragostea presupune fidelitate sau...nu; poate exista iubirea in afara fidelitatii?
- sunt oameni care pot iubi cu adevarat fara sa fie fideli( daca tot ma uit la "Californication"!); sunt relatii implicand iubire adevarata, in care fidelitatea nu este un factor cheie; in casnicie eu imi doresc fidelitate
poti fi fericit inselind?
- eu nu cred ca as putea
ce este tradarea?
- inselarea asteptarilor si a increderii
statisticile arata ca fidelitatea este mai mult o vorba goala, fara acoperire in realitate
- aleg sa nu le cred :)
infidelitatea e inscrisa oare in gene?
- n-as zice: probabil e "inscrisa" in caracter si in circumstante
toti barbatii inseala
- nu
sexologii spun ca atractia sexuala are o viata scurta (2, 3 ani sau 4, ani, nu conteaza) voi ce parere aveti?
- poate avea o viata scurta sau lunga, depinde de cum stii sa descoperi si sa redescoperi si de ce asteptari ai
cind apare "dorinta de tradare"
- cand apare insatisfactia( si nu ma refer la cea sexuala)
iubirea are nevoie de modele?
- nu
Ilinca_M. spune:
Is aci, am fost cateva ore in vizita la fetita din vecini, daca o birui pana pe la 23 pe Sophiphi, imi fac si io tema, dar io vreau sa bat campii mai pe larg, nu asa, punctual, schematic.Probabil voi incepe cu filosofia asupra inselatului/fidelitatii/adulterului etc.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
Bianca2503 spune:
Eu am fost astazi la mama. Ea sta in Berceni, eu stau pe la Domenii. Ca sa fac inteleasa treaba asta pentru fetele care nu sunt din bucuresti s-ar traduce cam asa:
- la mine in piata o salata e 5 ron, la Resita (in Berceni) e 1.5 ron
- la mine o legatura de ceapa verde este 2-3 ron, la a Resita e 1 ron
- la mine in cartier e liniste in weekend, in Berceni urla muzicile si sfaraie gratare in fata blocului
- la mine in cartier nu te blocheaza vecinu cu masina ca i-ai luat locul, in Berceni am patit-o
Deci la mine sunt toate bune si frumoase pana vine vorba de facut piata.
Si ziceam ca am fost in Berceni si am intrat intr-un magazin din ala cu orice 3.8 lei. Mi-am luat tava de chec (pentru prajitura lui Chatonel) cu 5.8 ron si alte rahaturi pentru mine iar pentru Vladimir am luat o galetusa cu plastelina de diverse culori si niste baloane d-alea lunguiete pentru modelaj care aveau si o pompa manuala pentru umflat.
Pe baloane am dat 4.8 lei si pe plastelina 2 lei borcanu.
daca cu baloanele am terminat repede cu plastelina inca ne jucam (de vreo ora). Si se joaca singur. Ca are si 2 forme in galetusa si le foloseste.
A fost cea mai buna investitie pe care am facut-o pana acum:D.
Maine ma duc sa iau o galetusa mai mare (una de 5 lei), Ma teneteaza si niste acuarele, dar parca cu plastelina facem mai putina mizerie.
Asa ca daca aveti magazin d-asta pe langa casa...
Anaan spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. dar io vreau sa bat campii mai pe larg, nu asa, punctual, schematic.Probabil voi incepe cu filosofia asupra inselatului/fidelitatii/adulterului etc. mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
De-abia astept!
novus spune:
Mi-am insusit si eu critica si imediat ma pun pe scris, scurt
Bianca, la noi s-au desfintat magazinele astea de 3,80, pacat ca se gaseau tot felul de chestii faine acolo, noi luam multe decoratiuni de Craciun si Paste de acolo, acum au aparut ceva magazine cu orice produs 10 ron dar sunt numai haine, niste sinteticoase de mi se ridica paru'n cap numia cand ma uit la ele
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Pana ma pun eu sa ''filozofez'' va las impresiile Adei din spital
http://www.youtube.com/watch?v=Q3WxGxE7AQY
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
pisigri spune:
Mai, io as incepe de filozofez, da asa de una singura nu-mi vine :))
Adica nu ca nu imi vine, dar deja am scris pe blog niste chestii, nu mai stiu bine care si nu vreau sa ma repet. Si pe de alta parte, nu vreau sa par nici inconstanta, pentru ca uneori din cauza exprimarii scrise pare ca ma contrazic singura cind e vorba de probleme de-astea "de viata si de moarte"...
Pe scurt, eu nu cred in fidelitate ca fiind parte a naturii umane. Cred ca daca te abtii, poti fi fidel toata viata, dar nu cred ca exista om care sa nu-si fi dorit niciodata altceva. ca e mai nou, ca pare mai bun, sau din simpla curiozitate, sau din orgoliu, sau... dintr-un milion de motive.
Acum, depinde de scara de valori a fiecaruia si de prioritatile sale. Pe mine ma doare-n paishpe daca barbatul sta linga mine si-si tine prohabul inchis, dar sta mereu cu gindul la alta si isi petrece muuult timp fantazind la cum ar fi daca...? Ba situatia asta mi se pare periculoasa, pentru ca (stiu de la mine :D) cu cit dureaza mai mult pina iti satisfaci o curiozitate, cu atit subiectul curiozitatii devine mai rivnit si mai pretios, si mie tare mi-e ca pretiozitatea asta se poate confunda cu iubirea. Pe cind, daca e simplu si clar, nu ramine loc de imaginatii, idealizari si scenarii.
Nici eu nu cred ca exista mai multe femei infidele decit barbati infideli. In primul rind, io-s aia care crede ca nici un barbat cu un self esteem normal si fara probleme de sanatate, nu moare fara sa fi inselat macar o data.
de ce cred ca-s mai putine femei infidele? Pai din doua motive: majoritatea femeilor au nevoie de ceva mai mult decit de atractie fizica, pur sexuala, ca sa insele, (a se citi au nevoie sa creada ca-s oleaca indragostite)si in general femeilor le pasa mai mult de gura lumii decit barbatilor. Sa nu uitam ca cel putin in RO, inca persista si e larg raspindita conceptia ca barbatul care inseala este smecher/bazat/frumos/destept, in timp ce femeia care inseala este curva. Ba femeia este curva si cind au altii chef sa isi inchipuie ca inseala...
In discutii religioase nu ma bag. Nu am considerat inselatul un pacat, dar eu fac parte din (cred) putinele femei care nu au avut niciodata in plan sa strice casnicii, sa faca tambalau, sa lase copii fara tata etc.EDIT: putinele femei care au inselat si cu care s-a inselat, care au facut asta fara sa isi doreasca sa isi "insuseasca" barbatul alteia mai mult decit atit . Mereu m-am gindit ca sexul in sine este ok, atita timp cit ambii parteneri au destula minte si destul bun simt sa nu se arunce cu capul inainte si sa-i faca pe cei din jur sa sufere. Acum doua zile am vorbit cu un foarte bun prieten, cu care am avut si niscai tentative de ordin...fizic (dar nu am reusit sa ne sincronizam) despre chestiile astea, si el imi spunea ca nu simte ca ar vrea sa ii fie fidel femeii impreuna cu care este acum, dar ca ii este teama sa o insele pentru ca nu ar vrea sa il pedepseasca Dumnezeu si sa ii ia ce are: o femeie pe care spune ca o iubeste si un baietel. am promis sa ma gindesc la asta...dar mi-e greu sa o fac, pentru ca mi-e greu sa inteleg de ce si-ar bate capul Dumnezeu cu o copulatie, atita timp cit nu incurca pe nimeni: femeia nu afla deci nu o doare capul, etc. Dar nu pot spune asta unui ortodox 100%, caci el nu va intelege ca eu cred ca Dumnezeu are lucruri mai importante de facut. Asa ca nu va spun nici voua :))).
Poate ca asta o sa ma faca oaia neagra, dar am recunoscut ca am inselat si recunosc ca probabil o voi mai face daca imi voi dori. Chiar acum recunosc ca ma atrage un barbat anume (dar cred ca ma atrage degeaba). Nu am avut niciodata o relatie extraconjugala de lunga durata si nici nu planuiesc sa am; daca se pune problema de asa ceva, inseamna ca notiunea de "conjugal" chiar se reduce la bucata aia de hirtie semnata la starea civila.
Asa ca Ilinco, daca tot ai zis ca filozofezi, iaca niste teme: depinde cu cine inseli (prostituata vs. femeie "normala")? Depinde, in "gravitatea" cu care e perceputa fapta, daca a fost o aventura de o noapte sau o relatie? Sau ce e mai bun, 100 de aventuri sau o singura relatie paralela si de durata? Ce e mai grav, inselatul fizic (sexul cu altcineva) sau inselatul asteptarilor?
Pe mine nu ma tin balamalele la filosofeli tirzii, asa ca citesc miine :)
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Bianca2503 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Pana ma pun eu sa ''filozofez'' va las impresiile Adei din spital http://www.youtube.com/watch?v=Q3WxGxE7AQY www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
:O:O:O:O:O
Vai cum vorbeste!!!!!!!!!!!!
Ce par frumos are...parca ar fi coafata!
Sigur e colega de odisee cu restul ghioceilor?
Din ce mi-am dat seama si Pisilinca vorbeste asa!!!