Ghiocei de Martie-Aprilie***295***

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui carla28

Anaan, multumim pentru complimente, imi prind bine din cand in cand.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

"Oamenii pot uita ce le-ai spus, dar nu vor uita nicioadata cum i-ai facut sa se simta"(Carl W.Buechner)

Sunt pe deplin meritate. Mie imi face placere intotdeauna sa ma uit la pozele voastre, fiindca dati senzatia (si nu cred ca-i numai senzatie, ci si o realitate) de familie fericita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

La multi ani, Chato!
(E intarziata urarea, dar din toata inima)

Admirat ciripitoarele...lui Ada chiar i-a rspuns A: doi nanI aussi! Si ii tot pandea surasul ca sa-i poata zice: Happy ( e fixata pe cuvantul asta de vreo cateva zile
Pisilinca chiar va fi o zana blanda. Cu ocazia asta m-am indragostit si de mami Pisi ca seamana "leit" cu o alta persoana draga mie si care mai poarta si acelasi nume.

Raul mestereste la aceiasi macara ca Anastasia...Pacat ca nu-s consursuri de" grupuri" pe forum ca bebeii nostri ar castiga-garantat. ..sunt unul mai frumusel ca altul.

Anaan-asta-i inceputul"in forta". Intr-o luna va vedem pe youtube

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

ne straduim, dar ca in orice familie nu-i numai lapte si miere.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka
Dyana este delicios nepotelul tau Feliitari surioarei
Cum se mai simte mama ta?

Olga, mamica lui David iepurasul

saru'mana.. si eu il vad absolut bestial.
mami e bine, incomparabil fata de cum era, e din nou energica si nu sta locului nicio clip[a; bine, ea se mai vaita de una-alta... dar tot bine e. mai nasol e ca atata mancat fara sare, plus prednisonul ala nenorocit.... au cam destabilizat-o, dar sper sa reduca doza in curand, si daca stabilizam lupusul asta nenorocit scapam si de prednison

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

pfuuuuuuu, am ratat ziua motanicii CHATONEL????????
LA MULTI ANI SANATOSI!!!! sa-ti iasa in cale numai oameni buni, sa-ti gasesti langa sot si kitzunu' mic fericirea si multumirea cea mai mare din lume; si sa ramai energica si tonica si tanara cum esti acum !!! mii de pupici din suflet

GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

azi a venit prima tanti la interviu, cea care mi-a placut cel mai mult la telefon; este foarte faina, mi-a placut si face-to-face .... poate nu cu acelasi impact ca la telefon, dar oricum a fost ok; mutzu a acceptat-o destul de repede as putea sa zic, adica a stat cam 40 de minute la noi si mutzu s-a si jucat un stropulet cu ea, i-a dat tarcoale, a studiat-o... se tot uita la mine sa vada daca e in regula si e in siguranta; nu au ajuns la intimitati, adica oricum a depasit limitele lui obisnuite de acomodare cu strainii, dar i-a dat masinutele si i-a zis si "salu'mana" de 2 ori la plecare. nu sunt sigura daca este suficient de calma ca sa fie pe gustul mutzunelului; adica se vede ca e inebunita dupa copii, l-a adorat pe mutzu cand l-a vazut, doar ca e cam energica... si trebuie sa vad daca poate sta cumintica langa el fara sa-l agite prea mult;
astept sa se trezeasca mutzu si sa o chem pe urmatoarea sa ne insoteasca la o plimbarica pe afara.
of, stiam ca o sa fie greu..... dar chiar e greu!!!! nu pot sa-mi scot din cap faptul ca e alegerea mea, si numai a mea!!! si daca gresesc???? Cristi nu vrea sa se bage deloc... ceea ce nu o sa se intample!! adica trebuie sa puna mana sa vina acasa si sa le chem si seara cate o ora-2 sa stam toti in compania lor, macar sa-si dea cu parerea si el;
ideea e ca acum am vorbit cu surioara, si mi-a lasat pe mana si alegerea bonei pentru Sasha, si ma gandeam sa aleg 2 dintre ele, care-mi plac cel mai mult, si sa stam cu amandoi puiutii cateva zile si sa vedem daca astia mici au vreo preferinta anume. evident trebuie ca si bonele sa fie de acord cu oricare din variante;
sau daca eu gasesc ceva ce mi se pare ideal pentru mutzu, clar mi-o pastrez; oricum, Sasha fiind atat d emititel nu stie sa aleaga, dar stiti voi cum sunt instinctele copiilor, chiar si la o luna.... asa ca sigur o sa tinem cont si de "parerea lui"
complicat nu??? v-am zis ca o sa va torturez, asa ca asta-i abia inceputul. ma bazez pe voi sa ma ajutati la o hotarare

GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mart.apr09 spune:

CApitolul ***296***

Dodo-pui

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Dyana ma bucur ca este mai bine mamica

Andiaroro ce perle a mai scos Alex?

Anaan si de la mine

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Dyana, chiar ca-i greu. Eu am intervievat patru in total, cu doua m-am lamurit din start ca nu erau ce doream eu. Una mi s-a parut ok in timp ce vorbeam, insa Andrei nu a agreat-o si, dupa ce am rumegat si eu o noapte, mi-am dat seama ca Gulia are instincte bune. Pe tanti a lui pot sa spun ca el a ales-o, a placut-o din start, asa ca ai grija la semnalele pe care ti le da Mutzu! Las' ca, la cat esti tu de minutioasa, o sa o gasesti pe "the right one", nu ma indoiesc de asta.

Mergi la inceput