Ghiocei de Martie-Aprilie***295***

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare!!!

Se mai primesc si astazi urari de La multi ani?

LA MULTI ANI Chato!!! Sa fii iubita si fericita in orice moment al vietii tale

M-ati dat pe spate cu fetele voastre vorbarete Cred ca pe la raciun o sa ne intelegem si noi asa cu David. Dar asteptam, nu ne grabim nicaieri Foarte mandra de ghioceii nostri

Floric sper sa treci repede peste aceasta perioada de nesiguranta si sa te acomodezi cat mai repede la noul job. Multi de incurajare.

Dyana este delicios nepotelul tau Feliitari surioarei
Cum se mai simte mama ta?

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

of! pai se merita atita stress, pisico?

floric, succes la transfer si nu iti mai face atitea ginduri, ai sa vezi cind ajungi acolo ce si cum e cu noul loc de munca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

oli, merci :)

chiar, ca uitai: vazui si eu umpic de pisilinca vorbareata

Pai si voi si Novus cu Ada purtati discutii adevarate :) Noi sintem doar la propozitii la care raspunsul e usor, gen: cum face pisica, miauuu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Astazi David a avut la gradinita teatru cu papusi. Abia astept sa aflu daca i-a placut. Ultima oara se cam plictisise pe la jumatate.

Voi unde sunteti fetelor?

Simply, ti-au expirat cele 2 zile de pauza. Vino cu un mi raport, te rog

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Salutare, fetelor!
Olishka, eu sunt prin zona, iar m-a apucat febra concursurilor, vrei sa ne dai un vot, te rog?
Multam, Floricule
Poate s-au mai deschis la minte si cei din Braila ar fi cazul, nu?

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Chato, io-s vesnic stresata din septembrie-ncoace....

Uite si iutubu. O sa scuzati tinuta protagonistei...http://www.youtube.com/watch?v=GOkQutVaEIQ

If you can't say something nice, then don't say nothing at all

"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Ne-am delectat cu Ilincutza vorbitoare.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Neatza tufete...Am un chef nebun de treaba caci sun tin asteptarea verdictului privind transferul...Imi traiesc ultimele clipe la Galati (aceste ultime clipe pot fi si o luna dar eu sper la mai repede). Si am asa sentimentul asteptarii....Stau si fac bilantul ce castig ...ce pierd...si parca acum ma impac uimitor de minunat cu colegii (de fapt, cu cei de birou m-am impacat dintotdeauna asa). regret colectivul de aici si viata si huruzurul, mentalitatea sefilor colegilor...of si cand ma gandesc ca ma intorc in comunism. Trebuie sa recunosc ca mentalitatea conducatorilor din Braila (caci pe astia ii cunosc) este inca stilul "pumnul in gura" sa ne "pastram scaunul" pe cand in Galati , m-am obisnuit cu "libertatea de exprimare si suportarea consecintelor" dar macar te poti exprima cand ai chef, sunt mai "open-mind" si nu este atat de rau sa fii mai destupat la minte. In fine...trebuie sa fac fata schimbarii.
Hai ca am intrat sa va imbuim capul cu ale mele. Nu am decat sa astept sa cunosc realitatea de la Braila si apoi sa trag o concluzie (pana acum mi-am format o impresie doar pe vorbe ale colegilor de aici care cunosc viata de acolo).

Desi imi doresc transferul cat mai repede...nu stiu daca sa il vad ca pe o bucurie sau nu. In final, va fi dar schimbarea si alinierea la stilul de conducere de acolo va fi ...dificil.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

hai Floric tinem pumnii, orice schimbare e grea, dar dupa un timp te vei acomoda.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Salutare!

Am reusit si eu sa vad pozele Carlei - wow ce-a crescut Raul si ce frumusel este, iar mama lui este foarte trendy si surazatoare!

De asemenea, am admirat "chestiuta", adica pe proaspat venitul pe lume Sasha - dulce de tot, sa traiasca si sa fie fericit!

Am vizionat si filmuletul cu Pisilinca si m-am minunat de cate stie, aveti dreptate, fetelor, avem cu ce/cine ne mandri!

Floric, schimbarile nu sunt usoare, chiar daca ni le dorim, insa ii dau dreptate Pisiciigri, avantajul mare este de a fi mai aproape de Rares, ceea ce, de altfel, ai si intentionat.

Fiu-meu si-a dat si el drumul cu vorbitul - nu ca fetele noastre- ci asa mai asezat, mai barbateste. Repeta cam tot ce spunem si s-a mai facut si poliglot ca, pe langa gulieza lui si romana noastra, a inceput sa mormaie una alta si in engleza, rezultat al cantecelor pe care le tot asculta ( spune "eat" si stie ce inseamna, bye, three, baby...de-astea)

Olga, un , asa numa'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Cuscra, merci de gandurile bune indreptate spre ginerele tau. Ina, mi se par foarte utile sfaturile Gazei in problema lipsei de apetit a lui Ian. Gaza a mentionat ceva ce eu uitasem sa-ti zic, si anume ca, atunci cand Andrei a avut perioada aceea cu refuzul mancarii, am abdicat de la regulile de luat masa si-i dadeam si din mers sau cand se juca ori mai foloseam ceva jucarii ca stimulent. Nu au existat consecinte dezastruoase, fiindca atunci cand a reiceput sa manance, a revenit si la modul traditional de a lua masa.

Mergi la inceput

Anaan, multumim pentru complimente, imi prind bine din cand in cand.

Mergi la inceput