Ghiocei de Martie-Aprilie***295***
Raspunsuri - Pagina 19
Gaza22 spune:
Buna fetelor, am intrat sa va mai citesc si sa recuperez dar nu ma ot abtine sa nu raspund Innei.
Parerea mea este ca nu trebuie sa te lasi influentata si sa cazi in comoditatea de a da copilului pateu si cremwusti. Noi avem un prieten care lucreaza la Scandia, tata a fost in fabrica si a vazut cum se fabrica si ce contin aceste chestii (ca nu le pot numi mezeluri), eee horror. Si tu renunti la lapticul de dimineata care contine calciu si vitamine pentru a-i da o masa consistenta intradevar pentru ca umfla burtica, dar deloc sanatoasa ? Cremwusti si pateul sunt usor acceptate de copii pentru ca au o consistenta moale, usor de mestecat si contin cei mai multi potentatori de gust(ca din sparcuri si carcase goale de pui nu se poate obtine ceva gustos) si sunt astfel foarte placute papilelor gustative dar nu au valoare nutritiva. Si Gaza mica a avut o perioada de genul asta, dar a trecut si am revenit la normal. Acum tu trebuie sa cauti motivul si in alta parte, daca incerci diferite tipuri de mancare si nu le acepta poate altii sunt factorii care ii submineaza apetitul. Rutina cu 3 mese pe zi cum o vrei tu e uneori inhibatoare pentru copii. Nici eu nu sunt adepta alergatului cu lingura dupa copil dar in perioada in care nimic nu merge am incercat sa mai schimb modalitatea de a lua masa. Am mancat in sufragerie pe masuta mica (una din mese, de obicei cea de dupa somnul de pranz), la masa de dimineata am impartit timpul in jumatate stat la masa, jumatate alergat (mai bine zis joaca combinat cu mancat ca mai mergea in sufragerie sa-si ia o jucarie se mai intorcea in bucatarie si o mai pacaleam cu cate o bucatica). Si am constatat ca a mers si ca defapt motivul principal era plictiseala la masa, nerabdarea, etc. Mi-a fost teama sa nu se invete prost dar am mentinut si stilul normal de a lua masa si acum nu mai sunt probleme. In plus m-am axat pe ce-i place ei. Am avut zile intregi in care nu a vrut sa manance decat Crantz (fulgi de porumb) cu laptic poti sa incerci si tu mai ales daca lui Ian ii place laptele. Apoi alte multe zile in care a vrut doar paine prajita cu unt. Nu m-am stresat si peste o ora, doua mai veneam cu un fruct si astfel intr-un final rezulta un mini mic dejun cat de cat multumitor zic eu, chiar daca era mancat pe parcursul unei dimineti intregi. Si nu-ti fie frica ca se invata prost ca uite noi am revenit la normal. Aaa si inca ceva eu zic ca mai bine ii faci friganele care contin ou, paine si lapte si le prajesti pe teflon decat pateu. Eu cred ca sunt mai sanatoase. Sau daca tii neaparat sa-i dai mezel alege din ce ti-au recomandat fetele sau ii poti face pateu de ficat in casa. Nu vreau sa-ti fac morala, dar cred ca e bine sa primesti incurajari si avertizari care sa te ajute sa iei decizia cea mai buna pentru Ian. Pupici si multa sanatate.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
Gaza22 spune:
Gata, dupa inca doua pagini citite m-a ajuns oboseala. Ma retrag, da inainte imi pup Ginerele Dei-Dei cu foc, sa-i treaca buzita si nasul si cucuiul si sa nu mai aiba parte de incidente de genul asta. Si un pt Mamica lui sa nu mai fie stresata ca e o mama foarte buna si asta e doar o perioada din dezvoltarea lor, o perioada care va trece si care nu a aparut datorita modalitatii noastre de a-i educa/creste ci e o etapa iminenta in procesul lor de dezvoltare personala. Si mai sti poate Gaza mica l-a invatat cum sa va bumbaceasca, asa ca sa aiba si ei ceva mai multe in comun.
Pupici, Noapte Buna. Revin sa va citesc maine.
Mami de Gazii mica si frumoasa Primul Anisor
m_monique spune:
intrebare pt fetele care locuiesc in sectorul 2: ati primit de la primarie scrisoarea cu impozitul?
de obicei venea la inceputul lunii ianuarie. dar acum nu am gasit plicul.
carla28 spune:
Buna dimineata!
Dyana sa va traiasca baietelul, este frumusel foc!
www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE
chatonel spune:
neata tufete
vin si io la un ceai si chec, ca aseara am uitat sa mai maninc si acu mi-e fuame
pisicagrix, poate ca maninci la stress? ai ceva care te streseaza??
ilinca, ai spart vreo masa la viata ta de esti asa circumspecta? :P
pisigri spune:
Chato, io-s vesnic stresata din septembrie-ncoace....
Uite si iutubu. O sa scuzati tinuta protagonistei...http://www.youtube.com/watch?v=GOkQutVaEIQ
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
Floric spune:
Neatza tufete...Am un chef nebun de treaba caci sun tin asteptarea verdictului privind transferul...Imi traiesc ultimele clipe la Galati (aceste ultime clipe pot fi si o luna dar eu sper la mai repede). Si am asa sentimentul asteptarii....Stau si fac bilantul ce castig ...ce pierd...si parca acum ma impac uimitor de minunat cu colegii (de fapt, cu cei de birou m-am impacat dintotdeauna asa). regret colectivul de aici si viata si huruzurul, mentalitatea sefilor colegilor...of si cand ma gandesc ca ma intorc in comunism. Trebuie sa recunosc ca mentalitatea conducatorilor din Braila (caci pe astia ii cunosc) este inca stilul "pumnul in gura" sa ne "pastram scaunul" pe cand in Galati , m-am obisnuit cu "libertatea de exprimare si suportarea consecintelor" dar macar te poti exprima cand ai chef, sunt mai "open-mind" si nu este atat de rau sa fii mai destupat la minte. In fine...trebuie sa fac fata schimbarii.
Hai ca am intrat sa va imbuim capul cu ale mele. Nu am decat sa astept sa cunosc realitatea de la Braila si apoi sa trag o concluzie (pana acum mi-am format o impresie doar pe vorbe ale colegilor de aici care cunosc viata de acolo).
Desi imi doresc transferul cat mai repede...nu stiu daca sa il vad ca pe o bucurie sau nu. In final, va fi dar schimbarea si alinierea la stilul de conducere de acolo va fi ...dificil.
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel
pisigri spune:
Floric eu te inteleg f bine cu faza cu pumnul in gura. Gindeste-te insa ca, cistigi doua lucruri foarte importante:
- timp in plus cu Rares
- banii de naveta. Deci pina la urma, e de bine. Ca na, asa-s mamele, nu conteaza cum le e lor, pentru copil sa fie bine! Asa ca eu zic sa iesi din butoiul cu ginduri, ca von fetele astea si-ti polueaza apa...
If you can't say something nice, then don't say nothing at all
"In a world filled with hate,we must still dare to hope.In a world filled with anger,we must still dare to comfort.In a world filled with despair ,we must still dare to dream. And in a world filled with distrust,we must dare to believe."-Michael Jackson
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)