Ghiocei de Martie-Aprilie***295***

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Hai ca nu pot lipsi de la petrecere: La Multi Ani Chatonel!Noi azi ne-am jucat cu plastelina,cel mai mult ii place sa-i fac masinute din ea.De vreo 2 saptamani a inceput sa repete dupa mine cuvintele, nu toate dar pe majoritatea.Theo e innebunit dupa catei,eu l-am lasat sa se joace si cu cainii vagabonzi pe care ii cunoastem.Cei pe care nu ii cunostem, exact asa ii spun ca nu ii cunostem si ca nu ne jucam cu ei.Mie imi e frica de caini, dar m-am gandit ca nu e bine sa-i fie frica de caini, in general ar fi bine sa nu ii fie frica de nimic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

ma bag si eu la un pahar de sampanie ca ne-am intors de la plimbarea nr 2 si l-am culcat pe pitic.

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

la capitolul invatarea identitatii m-a uimit maia a lui saby. avea cam 1 an si 6-7 luni, cand mi-a spus ca o cheama "maia", iar apoi mi-a spus "unu", adica are un an.

ioana mea sustine ca pe ea o cheama "ana". dar fratiorul ei este "andrei".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireal spune:

Ina,nu am folosit creme de la Amway, dar poti lua una si incerca.Eu am tenul gras, cu ceva inperfectiuni si folosesc dermato-cosmetice:Avene si La Roche Posay.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mababei spune:

Seara buna!

Oooo, chef mare pe aici! Sa ne traiasca frantuzoaica!

Chatonel, La multi ani, sa fii sanatoasa, sa te bucuri de tot ce ai si sa primesti tot ceea ce iti doresti!

Ma, da' e grele temele astea de week-end. Daca-i rost de filozofeala eu stau pe margine sau arbitrez la nevoie.

O sa dispar din decor oleaca ca se anunta sotul la ceas tarziu de noapte din cele strainataturi si mai depanam amintiri vreo doo(jde) zile!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adee spune:

Chatonel

sa fi sanatoasa, fericita, si sa ti se implineasca toate dorintele.

purcelusa mea mica Ariana - 24.03.2009

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla28 spune:

Si pentru ca sunt o eleva constiincioasa nu ma duc la culcare pana nu imi fac temele

-infidelitatea le este proprie mai mult femeilor decit barbatilor

in mod egal, stiti vorba aia It takes two to tango

-dragostea presupune fidelitate sau...nu; poate exista iubirea in afara fidelitatii?

Categoric DA si o spun din proprie experienta , cand esti indragostit si iubesti nu ai cum sa fii interesat de un alt partener sub nici o forma.

-poti fi fericit inselind?

In momentul in care inseli esti deja nefericit, e clar ca undeva ceva nu functioneaza , iti lipseste ceva pe care incerci sa inlocuiesti cu alta persoana in speranta ca aceasta din urma iti poate oferi ceea ce iti lipseste. In concluzie, fericirea eventual vine pe urma daca ai noroc.

-ce este tradarea?

Inselarea increderii ,sa nu ai destul curaj sa recunosti ca nu mai merge si sa iesi onorabil din relatie, sa pari ceea ce nu esti.

-statisticile arata ca fidelitatea este mai mult o vorba goala, fara acoperire in realitate

Depinde la ce se rezuma statisticile, eu cred ca orice relatie are perioada sa de fidelitate, chiar daca nu tin o viata intreaga.

-infidelitatea e inscrisa oare in gene?

Nu, dar este ca si fructul oprit , unii chiar daca au tot cele trebuie intr-o relatie, mai vor sa isi demonstreze ca mai pot avea cuceriri.

-toti barbatii inseala

Nu cred, cu siguranta ca sunt si barbati fideli.

-sexologii spun ca atractia sexuala are o viata scurta (2, 3 ani sau 4, ani, nu conteaza) voi ce parere aveti?

De acord, fluturasii din stomac trec, pe urma cu mici eforturi si artificii mai aprinzi flacara din cand in cand, dar pe alte planuri, relatia este mult mai cimentata.

-cind apare "dorinta de tradare"

Cand incepi sa cauti in alta parte ceea ce iti lipseste.

-iubirea are nevoie de modele?

Nu. Iubirea vine sau nu si nu are mereu aceeasi forma, tocmai cesta este farmecul

www.flickr.com/photos/40168372@N05/" target="_blank">POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dyana27 spune:

pup fetele
nu reusesc sa recuperez in seara asta ca sunt rupta; am adormit si mutzuniciul mic, ca era si el rupt de la atat frecus ieri si azi (numai pe drumuri am stat);
si sa nu raman datoare.... sa va arat a doua minune a mea ; imi vine sa-l manac cat e de scump!!! a avut 2 zile destul de nasoale, pana a venit lapticul bine la mami lui, dar azi a fost muuuult mai bine, si sper sa-si gaseasca asa incetisor un echilibru intre ei doi; oricum trebuie sa o aduc rapid pe surioara inapoi la bucuresti.... ca vad ca nu suporta ideea ca e in campina absolut deloc. asa ca saptamana asta obligatoriu trebuie sa-i termin cumva apartamentul ca sa vina rapid la noi
mutzu e tare curios cand il vede pe Sasha, il stiudiaza, ne zice ca "bebe sasha pange/doalme/papa titi"; evident a trebuit sa tin lectii cu mama si sora'mea azi ca eu il schimbam pe sasha si a venit mutzu sa se miorlaie nitelus pe langa mine.... si ele au sarit ca arsele sa-l las pe ala mic si sa-l iau pe David; le-am zis pe loc sa taca, sa nu se mai agite atat de zgomotos, l-am tras pe mutzu langa mine si i-am aratat ce degetele micute are bebe la picioruse si cum ii schimb pemparasul pe care sa i-l duca el lu' tati in bucatarie; evident ca mutzu s-a potolit si a asteptat sa=-i dau pemparasul pe care s-a dus cu mandrie si i l-a infipt lu' Cristi sub ochi... de' nu stia asta ce ii aduce fi'miu asa tantos
si nu e gelos pe el, adica nu zice absolut nimic cand ma vede cu el in brate, asta tinand cont ca la alti copii inca maraie (nu mai plange, dar maraie); azi am avut o vizita cu o fetita de 10 luni si am zmotocit-=o putinel, m-am jucat cu ea... si n-as putea sa spun ca a fost foarte incantat, dar nici n-a protestat; mai mult a pus buzita asa, ca sa vad ca nu-i convine, dupa care a refuzat sa o bage in seama.... dar o urmarea atent si ne explica tot ce face: vine fetitaaaaa!!!, peaca fetitaaa!!! se dzoaca (joaca) fetitaaaaaa!!! .. si tot asa.
nu stiu cum vorbim maine, probabil cand doarme mutzu.... ca trebuie sa ma vad cu 2-3 bone maine, probabil 2 ca-mi e mai usor; ideea e ca acum caut 2 bone, si pentru mine si pentru surioara.... o sa fie amuzant sa selectez care e a mea si care a ei, ca mi-ar trebui probabil clone, ca sa fiu pe deplin multumita; adica vreau ce e mai bune pentru mutzu, dar acelasi lucru si pentru sasha; la un moment dat azi am zis ca ii tinem ziua pe amandoi la mine cu 2 bone

Diana- mami super fericit de mutzunel incredibil David Gabriel 1 aprilie 2009
GANDACEL DE TOAMNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina.n spune:

La multi ani Chatonel!!!

Diana sa-ti traiasca a doua minune

Va pup noapte buna

mami de Naty (10.04.2009) si cuAlex 36+
AMR 3 saptamani!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditapop spune:

Dyana, Sasha e tare scump! Sa va bucurati de el mereu si sa fie sanatos!
Bafta maine cu bonele, si eu caut, dar nu am gasit nimic...nimic care sa ma multumeasca
Fetelor, SUNTEM IN CADERE LIBERA, mai dati un vot, cele care nu ati reusit pana acum, va roooooooooooooooooog!
Multumesc

RAZVAN IN CONCURS ap.jpg

Mergi la inceput