**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 19
madyrizi spune:
de ce, soro, n-ai chef de nimik? ai gasit o desteapta la banca si te-a dezumflat? lasa ca o mai gasesti si luni
. iti scoti parleala
. biata de ea... nu stie ce pui de ingeras esti ![]()
![]()
.
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
getik1 spune:
hei pe unde umblati dragelor???? hai la apel
![]()
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
alic spune:
salut gagici si scuzati absenta!
Cris, ai fi buna pe la guvern pe-acolo intr-un minister, ca vad ca rezolvi rapid autostrazile![]()
pup pe Mirunica cea mumusica si motata!
tare as vrea sa-i prind si eu un mot in frunte Nataliei ,dar nu sta de nici o culoare 
Picki bravo lui Stefica...e super ca se descurca la puzzle singura, a mea nici n-a incercat
ce fel de puzzle face? Naty se chinuie cu lego acum si-mi place ca reuseste sa uneasca piesel si ca are cat de cat rabdare
cand ne mai arati burtica?
Calipsa, fix asa e si programul nostru, dar eu m-am obisnuit sa ma culc foarte tarziu, deci rezist ![]()
Ema, vezi tu ce harnicut sta la casa ta? si tu zici ca-i obraznicatura...
madyrizi , merge afumatura la varsta lui mihaita?
multa sanatate sotului si tie putere sa treceti cu bine si peste asta 
Getik, imi pare tare rau c-aveti asa situatie!
poate pleaca soacra-ta in lumea ei ca sa puteti sa va linistiti si voi intr-un final 
Lavi, dar de ce nu joaca sotul cu Raresel? el nu stie ca puiul are nevoie in egala masura de amandoi? ia purtati voi o discutie pe tema asta, musai 
Anna, uneori ne e greu sa screi fara sa mai avem si servici, dar in situatia ta e musai de inteles; tre sa fie un scump Vladut cu nu stiu in brate!
hai, poate va scot din barlog pe ritmuri de meneaito cu Naty http://www.youtube.com/watch?v=bMb55-ZBaCQ
va pupam!
---------------------------------------------------
ALICe, mamic de bebic Natalic
(2 mai 2009)
calipso_zeus spune:
Buna seara
Ce fac fetele?
Eu amm dus maimutza la mama si acu` ma invart ca un....intr-o caldare ca nu stiu de care sa ma apuc.Am si curat si mancare de facut si acte iarasi....bine ca-s singura acasa maine si le fac pe toate.
Lavi cum mai esti?
Getik era sa vorbesc cu sotu` tau...
Anna ma bucur ca ne-am citit azi pe mess.
Picky lasa curatenia si fa dare de seama aici.
Mady curaj...nu stiu ce sa zic altceva.
Mai de Lali mai stiti ceva?
Cris tu esti asa de tanara ...ca toate le faci.Mie a inceput sa mi se para greu orice mai putin sa stau cu fata.Daca ar fi numai asta....ar fi cel mai placut lucru din lume .
Ema am facut de doua ori tortul ala...greu da iese bun ca s-a mancat pe rupte.Odata de ziua lu` barbatu-meu si de revelion.Pana m-am intepat io cu blatu` cum sa-l deplasez...au mancat ca spartii frate de eu abia am apucat iar sarbatoritul...un pic.
Cred ca imbatranesc....mi-e lene sa fac tot....ufffffffff
getik1 spune:
frate sunt varza noroc ca va am pe voi care ma ascultatii, cu soacramea este de grele o scorpie , care a inceput sa m-io rasfete pe ariana, si nu pot face nimik,as pleca la mama dar si acolo ce sa fac
, nu pot sa car tot dupa ine, cu asta nu o dau la pace, maine o sun pe matusisa sa vb cu ea sa vedem ce ma sfatuieste sa fac, ca sa nu ma cert nici cu nebuna.
alic as vrea eu sa plece dar nu am ssansa asta,
. pup
naty mica
calipso si ce daca vorbeai cu cez, ce te papa?? nup[:P]
lali a ajuns acasa dar incearaca sa isi revina asa este in prima parte de sarcina, dar este bine in general
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
calipso_zeus spune:
NEATZAAAAAAAAAAAAAAAA
Si-un rachiu sa taie greaza...
Va dau eu 
mare, tare, neagra si fierbinte. ca pe mine ma doare capul....m-am culcat tarziu si m-am trezit cu o durere cumplita de cap.
Afara ninge ,de dormit nu am prea dormit ca am facut-o astanoapte pe taxiul ha ha...si iote-ma cu capul in pioneze cu cafeaua in brate si un munte de treaba pe cap...
mai vin io
cris_82 spune:
neata fetelor..haideti la o [cefea]
calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce 
si vougue 

simina ce frumos ati petrecut ,si andutu a fost super dulce la faza asta

....daaa,pai nici eu parca nu mai am rabdare sa vad cum arata,sigur o a fie incantat iar el o sa se revanseze fata de mine cu varf si indesat![]()
![]()
![]()
mady ma gandeam la voi cata alergatura si chin,dar parca ma vad si eu peste 1 an ca si noi trebuie sa vedem cine o sa-i schimbe cristalinul sotului

.Poate mai e ceva ce trebuie sa iasa si de aceea e irascibil si nu-i convine nimica
.Eee cam asa am si eu pe cineva cu bebe care e demolator si distrugator si tipator(cred ca am spus suficient
)si asa evit si eu ..prefer sa fac ceva ce nu-mi sta in fire,si anume sa ma autoinvit la ei ca sa scap
.Stai fata linistita ca e interzis alcoolul sub 18 ani
.Moamaaaaaa..sa-ti traiasca primarul
..a nostra apare de 'spe mii de ori pe fel de fel de canale tv si tot zice tare sa auda toti ca suntem printrii din tara care avem sat european,dar daca va fac o poza sa vedeti ce strada am,pai si alea din evul mediu sunt mai bune
calipso felicitari sotului pentru job,decat deloc e bine si asa

ana si noua ne e dor de tine si vladut
.Nu mai conteaza cat vrea ea sa aiba la bust,important e sa se uite la talie ca de atata sunca nuci nu poate sa si-o mai vada pe "dansa"![]()
.Ce scump e
na ca si-a dat drumul la vorbit si in curand o sa te conversezi cu el ca cu un om mare

lavi sigur ca fac poze,dar mai e pana atuncea...si nu or sa vina decat finii,o prietena de-a nostra si frate-miu cu..sa vedem cu cine
picky sper ca esti cumpatata la treaba si nu te apuci sa robotesti ca disperata ca vrem bebe la termen,da?
mady trimite-mi un PM cu ce anume vrei si ma apuc sa caut si eu despre "decont"
ema hai fata la o barfa
mady pai m-a ofticat oripilata aia de la banca..ce pana mea?crede ca stau sa ma trambalez toata ziua pe drumuri ca e ea nedormita sau mai stiu eu ce? Azi nu mai ies din casa pe timpul asta,se duce o colega de-a mea ca si aia e tot ca mine si rezolva
getik unde sa umblu fata?muncesc de-mi sar capacele in puii mei
am vazut ca sunai,dar si cu bossul in celalalt tel. nu am cum sa raspund..sorry
vorbim azi daca e
alic eu oita intre lupi?no thx..dai naibii cu autostrazile lor,dar tot ma oftic ca le platesc rovigneta si treceri peste pod si ciu-ciu o amarata de straduta
.Ei da,sa vezi cum facea a mea la inceput ca nu se suporta domnisoara sa fie si ea mai aratoasa si era in stare sa-si smalga parul cu tot cu elastic 
acum se cere singurica
.Fataaaa e dementiala naty 

calipso unde puii mei sunt tanara?acum imi tranteste fi-mea un nepot si s-au dus dracu tineretile mele
.ca sa nu mai zic de copii de la coltul strazii si de pustii de pe acolo care cum ma vad cum incep cu "sarut mana" 
deci clar sunt babornita..
getik e cazul sa le faci program mamicule si sa stai cu ochiin meru pe ea cand se joaca cu aricica.Sa ai reguli stricte si cand sunt incalcate sa intrerupiorice activitate dintre ele.Eu asa fac ca altfel am ajunge intr-o sapatamana la nebuni si in camasa de forta..Multam de vestile despre lali chiar ne e dor de ea![]()
calipso multam de cafeluta fata
ce fain ca ninge 
ia baga o cafea,o pastila de cap si esti ca noua
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
Picky_toto spune:
Neata
Am venit la apel si incerc sa recuperez repede cat inca imi doarme fata.
Asa ca ma bag la citit 
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
30+ o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai
calipso_zeus spune:
Niste chef de treaba nu aveti?Vreau si eu cateva kilograme/litri...daca se poate.
Cris nu merge cu pastile de cap..cred ca o sa iau ibalginul fiica-mii ca ea nu ia asa ceva.Poate poate...O fi de la vreme sau de la lipsa ca nu mai pleaca rusii astia odata...![]()
![]()
Picky_toto spune:
Cris adevarul ca si mie mi se rupe sufletul ca nu o pot scoate afara, mai ales ca si eu m-am saturat de stat in casa, dar uite ieri am scos-o la cumparaturi..din masina in magazin si uite ca acum a dat intr-o tuse mai urata decat cea pe care o avea..si m-am uitat in gatum ei si inca mai e rosu
. Am inteles ca multi sunt bolnavi: laringita+gripa si culmea ca mai mult de jumatate din ei au gripa mexicana(porcina) dar nu se mai face asa mult tam-tam ca anul trecut ptr ca de fapt o data cu trecerea anilor aceasta gripa scade in intensitate....si de fapt si de drept gripa pe care noi o credem ca-i gripa normala ca in fiecare an, e de fapt gripa porcina ca fiind gripa normala. Sotul are colegi la munca cu copii mici si sunt la al doilea antibiotic ptr ca primul nu i-a ajutat sa le treaca gatul..si sincer nu-mi doresc ca si stefania sa ia din nou antibiotic..asa ca incerc sa o protejez cat pot
. Cand e ziua sotului? scuze daca ai mai zis, dar neuronul meu nu a retinut. De abia astep sa aud reactia lui la vederea cadoului siliconat ![]()
Mady imi pare sincer rau inca o data..eu zic sa mergi sa te interesezi la spital, la casa de asigurari.. si ce sanse sunt la operatie?
Getik cum spunea si alta mamaica de pe aici, tu ai o fata cuminte foc...cu cine seamana? Ma bucur ca ai scapat de durere 
Lavi eu v-am zis ca nu e cazul sa va certati ptr masina..stiu ea aduce bani, dar in momentul in care e pusa pe traseu la facut bani e inevitabil sa nu i se strice ceva. Se strica o masina daca o folosesti doar ptr uz personal dar o masina cand e si ptr taxi. Asa ca hai capul sus si incearca sa nu te mai certi cu sotul tau ptr nispte probleme care vor fi mereu. Voi unde vreti sa ajungeti? Ca asa sa traiti nu-i vata nici ptr tine, nici ptr el si mai ales nu-i viata ptr copil. Ok, e stresat, ptr ca se considera capul familiei si vrea sa simta ca este..cat despre faptu lca nu prea se mai joaca cu copilul, iar copilul a inceput sa se cam sperie de el..Ar trebui sa aveti o discutie serioasa legata de acest lucru. Un copil iti schimba viata, mult, si greutatile de abia acum incep 
Simina ati papat bine la mami a voastra 

Mady off te inteleg ca treci prin niste stari..curaj si nu uita ca suntem alaturi de tine
. Pai sa stii ca la superman m-a dus gandul cu acel nume....![]()
Calipso felicitari sotului ptr job. Pe criza din tara e binevenit orice, doar banuti sa intre in casa. Cat despre somnul prost al Evei poate o deranja ceva...poate agitatia de la parti s-a aratat atunci 
Anna e mortal Vladut cu "nu stiu" ce mi-ar placea sa-l aud
. Apropo mai poceste cuvintele sau le spune clar acum? hai te asteptam zilele astea cu mai multe noutati despre voi si poate iti faci mila si cu niste poze 
Ema mama da tu cea-i avut? lipsa de chef? nu ai dormit bine? azi sunteti la party la baietelul cu motzul..il mai ia? sa ne spui cum v-ati distrat 
Getik ma da tanti de italie nu si-a terminat dantura? cat vrea sa mai stea, pana la paste?! 
Cris nici tu nu aveai ieri chef? ce ati patit mama?!
Alic am vazut mica dansatoare ieri si vreau sa zic ca mi-a placut ce am vazut
. E profesionista de mica...sa faci bine sa o dai la dansuri ca vad ca il are in sange 

Stefi face puzzel de 6 piese, asa ca am zis sa avansam putin la cele de 9. Puzzel-ul de lemn deja e trecut..nu o mai pasioneaza. Acum sa vedem cum se va descurca. Ptr ea e important "hupa" mai ales cand sta pe olita, deh ii da inspiratie
. Am si eu un puzzel de 1000 piese si ma chinui de la Craciun sa-l fac numai ca nu am timp..iar ea la ochit si mi-l tot cere ....am incercat odata sa-l fac cu ea langa mine, dar e musai sa isi bage si ea nasul sa faca si-mi da totul peste cap
. E asa comica cand face puzzel ca ia o piesa si vrea sa o puna la imagine..si vede ca nu se potriveste si zice "ata nu sau nu-i"..iar cand piesa e buna "ata da"..;e foarte comica. Puzzelul de 6 piese le-a avut dintr-o carte ramase de la Emmy. Sunt 6 imagini fiecare cu 6 piese..si pe ea a pasionat-o de la inceput. Le facea mami cand Stefi era pe olita..iar usor, usor a invatat sa le faca si singura..
Getik transmite-i sanatate multa lui Lali si o asteptam cat mai curand pe la noi 
Calipso a venit zapada si la voi...la noi inca nu dar e frigut 
Cris tare primara voastra..aveti sat european cu drumuri varza...ce vrei si tu sufera de prea putina lauda. Deci vrei sa dai copila la gradi cu program prelungit. Si de la ce varsta? Noi de la 2,5 ani o dam iar programul la scoala e de la 8:30 la 15:30, dar daca voi munci o voi duce mai devreme..dar parca mi se pare prea mutl ptr un copil de 2,5 ani sa nu mai doarma la pranz..ca astia aici nu au paturi ci daca un copil adoamre il lasa pe o saltea, o perna pe jos(asa am auzit..acum pana nu vad..)...iar mie mi se pare prea de tot...
Mi s-a trezit copila 
Mami de printesuca mica si iubita
05.05.2009...si surpriza
30+ o printesuca mai mica 
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai