**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 20
calipso_zeus spune:
Lavinia lasati-o naibii de masina nu merita sa strici casa pentru niste tabla...stiu ca doare dar poate ajungeti la o intelegere...
Hai sa va zic io ce am patit asta vara cand am plecat la mare cu fata..catel,purcel etc etc...printr-o comuna inainte de Ovidiu un individ de vreo 20 de ani taximetrist bucurestean,deci imbecil notoriu(sa ma scuze moderatorii)a intrat cu masina in noi....el o rabla de dacie noi cu masina de juma de miliard noua de patru luni.....am facut o criza de nervi am vrut sa-l bat si ala a sters-o....inituial am vrut sa-l pocnesc si pe sot dar...in fine nu merita pentru o tabla mai ales ca masina are doar o zgarietura si atat...dar m-am enervat l-am reclamat si pe domnul politist care nu si-a facut datoria..era un tinerel care vezi doamne era important ca era politistul satului lu` peste....m-a sunat cu caciula in mana ssa-mi retrag plangerea si i-am zis ca daca imi da bani sa repar masina o retrag.In fine urata treaba.....traim in jegoasa asta de Romanie tara ....
Revin si iti zic doar ca se poate face cu asigurarea ...
Nu merita sa te certi cu sotul...
In fine la mine si masina a ramas asa,nici nu se cunoaste si oricum pe mine ma costa vreo 30 milioane ca tabla e speciala....in fine nu conteaza ..bine ca fata a fost ok si noi.
lavinia.p spune:
Buna felele, am venit si eu dupa mirosul de cafea sa ma servesc caci degeaba am dormit pana nu demult ca ma doare capul de-mi crapa
.
Revin mai tarziu ca acum nu-s in stare!
La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
Lali_mete spune:

Va pupesc fetelor,stiu ca am disparut ca magaritza in ceatza,dar nu am avut incotro
. Am citit in diagonala ultimul capitol,dar nu am retinut nimic,nimic
,ma lupt cu mine sa tin minte cate ceva ce am de facut neaparat.
M-a surprins foarte placut sa vad ca intrebati de mine,ca va e dor de mine,nici nu stiti cat de mult inseamna asta cand abea poti ridica extremitatea numita cap,de pe perna,si se invarte deja toata casa
. Cam asta simt eu dimineata pana pe la pranz. Dupa e doar greata
. Reusesc sa mananc si eu de doua ori pe zi, o data fructe si o data ceva consistent. De obicei mananc cand ma suna Getika
...sau ea ma suna cand mananc (
cred ca e spioanca si are un ochi la mine in casa ).Acum rontai stixuri
.
Va imbratisez pe toate,sper ca pana diseara sa dau si eu un mesaj mai fremos,asa,pentru fiecare in parte
.
Lali
si
de Paul ( 01.10.2009)! si
7+
Bazar DC , Ajutor umanitar , www.culoricuviata.blogspot.com/" target="_blank">Culori cu viata -bijuterii
getik1 spune:
fetelor eu si acu ma lupt cu o cana de
, dar acus ma bag la nani ca altfel ary nu mai doarme

anna hai la o barfa mica
ca se mai spui de u si vladut
cris multam de tot acu sa vad cata putere si diplomatie am sa pun in practica ce mi-ai spus
lali te sun cand papi ai apropo sti ce se zice? ca imi traieste soacra
, nu este cu intentie dar asa se brodeste
.
piky grija mare de burtica, da cu gripa porcina sunt intru totul deacord cu tine, si nu stiu ce sa zic cu gradi fara somn de pranz naspa, la noi inclusiv grupa pregatitoare ii baga pe copii la somn, imi place de teti ca face puzzle fata inteligenta, si sti ca la primi bani care imi raman imi iau puzzel de 1200 de piese sa ma calmes cand am nervi
.
lavi nu te certa cu sotul pt masina ca nu este bine sincer, eu cu cez chiar daca ma cert peste cinci mmin ne pupam si ne comportam ca si cand nu sa intamplat nik, noi niciodata nu a tinut dusmanie, si vb lu cris cred ca o sa fac exact in ambitie sa ma pup sa ma dragalesc cu el numai sa o oftic, acu revenind la problema ta stai linistita ca o sa se rezolve, dar trebuie sa fiti amandoi intelegatoriii
.
calipso la cat ai scapat aseara de drumurii? revinotii fata ca nu se merita sa stai asa in galeata fara chef, hai sa iesim ca si eu sunt asa de la timp ca la noi plua si este urat, si ca este tarfa de soacramea acasa, azi nu ma frecat la icre cu prezenta decat odata
ma bag la nani ca nu o ia somnu pe ary cu mine la laptop
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
emanouela spune:
buna fetele
mai inainte m-am strans pe acasa...fusei la piata, Picky stie undeee
si dupa prin magazine ca is solduri....bai frateeeee, nicccccccccc, bag picioareleeeeeee
calipso asa mama, zi-le si tu fetelor cat e de bun tortul ca pe mine nu ma cred
...da muncesti de iti sar nervii. felicitari pt job sotului. ce fain ca ningeeeeeeeeeeeeeee
cris luni vin fata la barfa, in liniste....acu ma bagin bucatarie sa fac si eu ceva de mancare
picky maine e party, cred ca fara taiere de mot ca nasii nu pot veni, oricum cu sau fara, noi ne vom simti bine...ieri fu zi fara chef, atat
getik mai ai masele??????
pup si rstul de fete...ana, lavi, alic, mady, laly, etc
Picky_toto spune:
Am pus si eu fundul jos acum...ma simt foarte obosita. Dupa pregatit pranzul, dat la copii sa manance(ca e weekend-ul cu copii), facut un pic de ordine ca era ca dupa razboi, culcat copila, bagat vasele la spalat..sticlele la serilizat..si rufele ce asteapta sa fie bagate la spalat..am reusit si eu sa ma pun la pc. Sotul nu m-a ajutat ca a avut de facut curatenie in curte, mers la containerpark (groapa de gunoi) Pe Tony si pe prietenul lui Alex, i-a trimis sotul sa plimbe catelul..stiti cat a durat plimbarea?! 5 minute
, nici nu stiu daca a reusit cainele sa-si faca nevoile... Ma atat de lenesi cum e Tony eu nu am vazut..ca sa faca ceva trebuie sa-i zici de vreo 3 ori.ca prima oara crede ca glumesti, a doau oara nu-i ivne sa creada si de abia a treia oara realaizeaza ca vorbesti uc el si lui i-ai cerut sa faca acel lucru. Emmy e mai atenta, mai pune mana is strange din jucarii, fara sa-i zic..pe cand cel mare e jale 

In fine revin la forum..
Vad ca-i cam slaba activitate pe aici, sa inteleg ca sunteti bagate la bucatarie, plecate pe la rude si prieteni sau ocupate cu curatenia...
Lali ma bucur mult sa te citesc si ca totusi esti pe drumul cel bun. Imi pare rau ca treci prin astfel de stari cand de fapt o sarcina ar trebui sa-ti aduca mai multa bucurie..nu sa te imprieteneasca cu wc-ul
. Cat o sa te tina? ai idee? Iei ceva vitamine ptr sarcina? acid folic? Paul ce mai face?
Lavi ti-a mai trecut durerea de cap? ai luat vreun panadol? azi iar ai planuri de curatenie?
Calipso, adevarul e ca e multa nesimtire in Ro...mai e si aici dar ca in tara nu..acolo zici ca se aplica legea junglei...pacat..pacat ca mentalitatea si prostia oamenilor strica totul in tara...si cei de la conducere sunt si mai si..

Getik ee nu mai mi-o lauda, ca si-o lauda cioara destul (adica eu
) eu zic ca toti copii sunt inteligenti si fiecare are ceva special al lui/ei...pe langa prostioarele pe care le fac...
Da, ca si ieri, m-am pus aseara sa aleg niste fasole boabe sa fac azi o ciorba..fiica mea ca vrea sa ma ajute...dar mai mult imprastia prin casa boabele..ok ii dau un castronel de al ei, pun castronul mare pe un scaun si ii zic ca sa ia din castronul cel mare si sa puna in al ei..zi si facut, iar eu urma sa-mi vad de ales boabele, linistita..tacsu de pregatit cina. Ok cand deodata o vad pe fiica mea ca se ineaca ..cu un bob de fasole.. norocul ei ca a fost bobul mic si l-a inghitit fara alte peripeti...eu sa explodez de nervi, deja eram pe ea nervoasa ca si-a cam luat-o in cap si face crize de isterie mai tot timpul...si ieri a facut destule crize prin magazine..asa ca in loc sa o iau cu lugu-lugu ca din prostia ei si neatentia mea se putea ineca fata, am pedepsit-o..sa stea 15 min in patutul din living..ca oricum ala e folosit doar ca pedeapsa ..pana vine bebelina mica...
Adevarul e ca deja nu ne mai prea intelegem cu ea..chiar si azi..cu Emmy...A trebuit sa stau cu gura pe ele..Ca Stefi nu vrea sa mai imparta jucariile cu Emmy..si de nervi ca ea nu are chef sa se joace cu ele..le arunca pe toate pe jos, numai sa nu se joace Emmy... o rasfatata..Asa ca incet, incet dau militaria jos din pod...ca daca continua asa o sa fie calvar cu ea si bebelina mica...

Asa ca am terminat de scris...ma bag la schimbat capitolul..deci mare atentie...![]()
madyrizi spune:
hello!!!
am citit tot ce ati scris, dar nu prea am chef de nik.
nu stiu cine zicea de ciorba de afumatura... daca e buna pt. mihaita. i-am dat zeama cu legumele si am trantit un galbenus de ou fiert + paine. nu i-am dat carnea. se pare ca i-a placut teribil.
nu stiu ce sa mai fac cu mihaita: din somnoricul ce dormea 3-4 ore la pranz mai doarme cam 2 ore, iar noaptea se trezeste tremurand si plange mult. foarte greu il potolesc. am incercat de toate: invelit, dezvelit, cu perna, fara perna, luat in brate si adormit pe piept, am stat imbratisati sa ma simta aproape... nu mai stiu. nu imi e greu ca nu doarme sau ca sunt obosita... dar nu inteleg ce e cu el. i-au iesit masele si dinti...poate mai are o tura? nu stiu.
azi m-am ofticat rau. am facut un colet mare pt. un copilas mic care nu are nimik, da' nimik... si am ajuns la posta la 14.05 iar ele inchideau la 14, iar eu stiam ca au program pana la 15. m-am carat cu el pana acolo si inapoi, pe o ninsoare viscolita, printre blocuri ca nu exista masina directa...

. am venit acasa incalzita de nervi si m-am apucat de mancare cu bazdaci. a fost gata in 3 miscari...
, dar bazdacii nu mi-au trecut.
in fine... ma calmez cu o cana de bere... ca merge dupa chiftele+ piure+ muraturi, nu?
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii