**Buburuze de 2009 in actiune(3)**

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Buna dimineata la amiaza, doar ce ne-am trezit nush cum am putut dormi atata.Intru repede ca am drumuri multe de dimi si vreau sa le rezolv si sa-l las acasa pe Rares cu soata.
Cris ce fain ca faceti party musai sa faci o gramada de poze
Simina
Mady imi pare rau ca e ciufulit Mihaita si nu poti dormi stiu cum e asa e si piciu meu de 2 nopti dar eu stiu ca e de la cei doi canini care tocmai au iesit...sa fii tare caci are nevoie de tine sotul
Anna ma bucur ca ai mai intrat sa ne spui despre voi, imi era dor de voi, ma bucur ca sunteti bine...multumim de complimente, da e inaltut bine
Gata fug ca am treburi

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Neata

Sunt prin zona, mi-am baut cafeaua cat v-am citit dar mai multe nu pot sa scriu ca vreau sa ma apuc de curatenie.

Tin doar sa-i zic lui Mady ca imi pare rare rau ca s-a ajuns aici, chiar nu ma asteptam, iar operatia e destul de costisitoare. Vom fi alaturi de tine si de sotul tau si speram ca totul sa decurga ok. O parte din banii nu-i poate deconta casa de asigurari...conteaza asa mult ca-i la particular?

Va las acum merg sa ma bag in priza....revin mai tarziu

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 30+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

picky, am pus si eu intrebarea la "sunt in panica!" poate primesc un raspuns avizat legat de decontare (nici nu stiu unde sa caut), dar adminii sau moderatorii au considerat ca nu-s destul de panicata, asa ca au mutat subiectul in 2 secunde la alta rubrica unde se vede mai putin. in fine... acum sunt ofticata si pe cainele din curte, asa ca mai bine ma abtin ca am gura mare cand sunt nervoasa .

multumesc pentru gandurile bune, conteaza foarte mult.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

neata
am citit dar nu prea am chef sa ma concentrez sa rasp in parteeee, sorrrryyyyy...am asa o stare de lasa-ma sa te las
mady imi pare teribil de rau, stii ca suntem alaturi de tine
pup si restul fetelor si revin eu cand imi intru in ritm

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

MADY din ce stiu eu,deoarece sotul meu s-a operat la o clinica particulara, daca acea clinica are contract cu Casa de Sanatate atunci se deconteaza cheltuielile cu operatia si se plateste doar ziua de spitalizare.Ar trebui sa intrebi la clinica respectiva si ei iti vor spune exact.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

multumesc, calipso. din ce mi-am dat seama, clinica ori nu este interesata de decontare (prefera sa platesti cash) ori nu are contract cu CASMB. adica nu ne-au oferit aceasta varianta.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mady tre sa te interesezi....multe clinici private au contract cu Casa de asig de sanatate....tu intereseaza-te.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Mady-sa nu cumva suma asta sa fie dupa deducerea sumei pe care o recupereaza de la casa de sanatate ca la ce scoruri sunt pe la clinicile private......Oricum nu se compara serviciile medicale de la privat cu cele de la stat si cand e vorba de sanatate banii trec pe locul 2.
Picky-spor la treaba!
Lavi-ai reolvat treburile?Cum e la voi?ninge?ca mai ziceai ca ai si drumuri de facut......
Ema- da ce ai patit?sau de la vreme?
Eu si maine dimineata am de lucru(tot legat de job) asa ca va dati seama ce week-end voi avea-asta pe langa curatenie si spalat
Anna-ce ma bucur ca ai mai intrat!Te-am mai vazut pe mess dar nu am indraznit sa te deranjez ca stiu cum e la job....Cred ca e un scump Vladut "nu stiu".

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns getik1 spune:

am venit si eu deabia acu, ca nu am avut net, adica la taiat ca nu am platit.

simina cez este prima data cand pune mana pe mine la modu asta de 10 ani nu a ridicat odata mana la mine, in fine de data asta tac si nu ma cert cu el ca nu este vina, lui este vina masii, careia nu are ce sa ii faca nu ne putem certa cu ea la infinit, si pe el nu il asculta asa ca trec peste si vad cum ne fofilam sa scapam de ea, nu de alta ca deabia ne intelegeam si noi bine, dar el s-ia cerut scuze fata de mine.

calipso cez a infipt mana masa batea din pinteni ca ne certam, ca pana atunci vb cu el de cercei cum sa ii fac floricele una alta a venit ea si hop scandalu.

cris de la mine a fost cutremur.

mady intereseazate ca sunt multe clinici care au contract cu casa dar nu spun ca le este mai convenabil cu cash,bafta si suntem alaturi de tina

ariciu a facut un anisor
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

acum nu am chef de nimica,dar aveti grija canu cumva sa va gasesc pe pagina 2 ...

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput