**Buburuze de 2009 in actiune(3)**
Raspunsuri - Pagina 17
getik1 spune:
fetele dar ati scris nu avetii mila de mine
,am fost la stoma ma chinuit bine de tot dar acu este ok
, incep sa recuperez si pun cate o pagina un mesaj sa nu il pierd

cris superba fita, gata se face donisoara este o scumpa

piky imi palce numele anna gabriela
, mai mult si mia placut conversatia cu teti
.
mady feliciatrii pt baiatu descurcaret
la mate, eu eram bata ca si la gramatica eram buna la literatura, in rest varza
, vreau si eu reteta antitalente de la ducky
, si noua ne-au crescut masele jos

elena mama daca mai dispari asa pune ema
pe tine sa cotizezi la pusculita cu euroi
, si lasal pe ginerimiu in pace sa faca traznai ca este copil
ce vrei sa ai bibelou?
.
nicuratze
ai reusit azi sa recuperezi?
piky

la multi ani sotului sa fie sanatos, si sa aibe parte de tot ceea ce este mai bun alaturi de fetele lui dragii
.
lavi mami esti criminala pana la urma ai facut gris ai?? eu am crezut ca iti trece pofta
, lavi 
daca aveam asa copil cum este dragos cred ca ii dadeam la bucicoase la greu, azi prima data a fost la vecina mmea de la mama sa o vada pe ary ca nu o stia decat din poze si am stat o ora ary nu sa miscat dupa canapea s-ia facut de lucru cu un urs si o banana de mama mama, nu ne-am stiut de ea. iubita dar tu numai vesti proaste ai ?? si mmasina si bebei
, macar cu sotu cum mai esti?
ema bestiala farsa numai fite si basini de dobitoaca![]()
![]()
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
am revenit![]()
mada sau dus vreurile tineretii acum vrei liniste ai???[;P]
cris stiu cum este sa pierzi diatamai carnatu
, calm fetita calm
madyi eu uneori aceeasi stare ca a ta la vizite
. 
mada si eu vreau sa omor srada sesame a disperat ary cu elmo

mady dar cu ce ti-aam gresit sa ne ofticii??

simina
pt incurajarii am scapat de stomatolog.

sa-ti traiasca mamica sa fie sanatoasa fericita si sa aibe pare numai de bine si impliniri 
anna spor la treaba la munci
si unu pt vladut
ariciu a facut un anisor 
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=3" target="_blank">daca vi se pare ca sunt chic votatima aici: pozica get ary povestea unui aricy bijuteriile lui getik
getik1 spune:
pikylegat de farsa mare iti e gradina doamne dar multi au sarit gardu
ca doar e o doamna ce p... mea si cand se imbata zice sunt o p... ce doamna mea, asa si cu asta
[xx9]
cris cris stai asa ca nato se bate cu cez pe locu intai ca si almeu este ani dintoate punctele de vedere

lavi mersi de incurajari cu stoma, a fost oribil dar am scapat
, daca parinti lassa copii de capu lor ajung ca dragos imi pare rau ca exista stfel de specimene ca mame

cris nu pot sa fiu calma cand ea indoctrineaza fata in potriva mea sunt caun
la capitolu asta pana la copil ai ce ai cu mine, si aseara cez era ssa de ain mine pt ea dar sa abtinut si ea ii zicea laso mama sa plece, nu da in ea ca nu merita, si cumm sa fiu calma, cand baga raca intre mine si el, ma tras de par a vrut sa ma prinda de spate de gluga de la hanorac si el ma prins de coada, si eu l-am muscat de mana de ia dat sangele, si mie mm-ia trosnit singele de la masea
, ma dispera nu vrea decat sa ne certam noi intre noi si ea cu noi, sper sa o mmacane socramiu sa plece, si a este sanatoasa tun nu are nici pe dracu.
, decat alcool la cap, si sefa mmea a zis sa o la sin pace ca asa sa petrece sa o lasam in plata ei pana pleaca
. cris dai ai bagat ceva autostrada![]()
![]()
.
ema pup eu pe micul einstein
, care se uita intelijent la carticele.
calipso maa nu te supara o sa revi tu cu chef mmai asteapta nitel sa treaca criza ![]()
piky criminala ca de obicei
da buna cu autostrazile,buna, buna, ce scumpica teti cu puzelu
gata si asta si tot mai am de recuperat

ariciu a facut un anisor 
getik1 spune:
simina bestial bancu
alexa calm mama calm
cris buna reteta o sa o scriu si eu
lavi bine ca ia reusit cu masina, sa o punetii repede pe rotii
calipso fate rea cu sotu asa ii trebuie![]()

emooooo sa ai zici tu ceva de bestiuta ca te
ai baiat harnic care te ajuta si tu ce faci?? bv pt borsu de casa este belea de bun
eu numai cu bors gatesc si soacramea face spuma ca ea bag zeamde varza la greu![]()
![]()
mady si ary bada bors ff acru la greu cate un castron jumate
, imi pare rau pentru sot

piky te
dc nu te potolesti cu trebile, ai mare grija te rog
.
gata am recuperat tot sunt la zi acum mma bag si eu la o impare dulce cu cez
asa ce ne auzim dimi la
, pupic si sa avetii o noapte linistita si somnic pufos

ariciu a facut un anisor 
lavinia.p spune:
Inainte de culcare am zis sa va vizitez sa va spun ca sunt o duamna
si ca nu am sa ma mai cobor la nivelul altora9 stiti voi cine) ca doar mama a investit in scoli si facultati pt mine drept urmare am sa incerc sa ma stapanesc si sa nu ma mai enervez...in alta ordine de idei m-am certat din nou cu soata, apoi ne-am impacat adica n-am vrut sa tin supararea ca atunci si el o tine si nu mai vreau razboi dar nici asa nush cat o duc. Bineinteles ca din cauza masinii ne-am certat, apoi ca tot striga la asta micu nimic nu-l lasa sa faca si e terorizat deja de el...piciu abia mai vrea sa se joace cu el
, sper sa-si stapaneasca nervii ca nush ce fac cu el...acu ne-am impacat pe moment dar parca vad ca va tine pana se iveste din nou o problema

Ema ce scump cred ca a fost Darius
, eu azi l-am invatat sau cel putin am incercat sa-l invat sa faca ca indienii, doar ca se bate peste gura de numa dar fara sonor
sunt muti indienii din tribul lui
dar oricum e dulce...cand vrei sa-l tunzi pe Darius?....eu maine vreau sa fac supa de cartofi cu afumatura
...
vai ce tare esti cu cateaua ta
Mady vezi ca trimisesem eu mai demult pe mailul comun la fete o cura pe care am tinut-o eu, am slabit 5 kg si dupa ce m-am lasat am mai dat jos 2 si nu le-am pus inapoi.Mai vreau sa o tin si eu din nou la primavara ca se tine doar odata pe an
...da intr-adevar e greu sa rezisti tentatiilor si eu asa eram cu soata inainte sa raman gravida dar acu parca am mai multa ambitie
...offf tin pumni sa fie bine, ce mai trebuie sa traga si sotul tau, Doamne ajuta sa nu trebuiasca operat
Picky speram sa fie gata masina azi dar doar maine dupa 12 e gata deci iar s-a mai dus si din ziua de maine...off numai sa fie gata...Lana chiar ca nuuuu
Cris 
tare de tot bancul. Mersi de pont atunci voi folosi esenta de rom
...deci sa inteleg ca vei fi pe net?
Offf Mady 

imi pare rau sa aud ca trebuie operat, dar se poate salva si pune elt silicon? Suntem alaturi de tine
si va tinem pumnii....multi bani trebuie la operatie, in tara asta dc n-ai bani poti sa mori la ce preturi iti cer doctorii astia 

Getik bine ca ai scapat, sper sa nu mai te doara asa rau...da mai mi-am facut gris ca pofteam mai ceva ca si cand eram gravida
...din pacate numai vesti proaste am momentan
..i8n legatura cu picii asta e, sunt fel si fel...prietena mea ii mai da la buci dar deja e prea tarziu, l-au scapat de sub control, in rest e super ok, ea abia asteapta sa-l duca la cresa ca nu mai poate cu el si o cred
...mama ei de soacra, rele-s bata-le....
Anna tu ce mai faci? sper ca nu te gandesti sa ne parasesti
mi-e dor de voi
Gata ma bag si eu la un film dc vrea si sotu dc nu merg la somnic.
Va 
La MUlti Ani 2011 

Asa creste iubirea vietii mele
23.mai.2009
Am produse de vanzare, va astept cu drag!
cris_82 spune:
neataaaaaaaaa..
calda,perfuzabila cu nes
,ceai fructat
,trabuce
si vougue

Am sunat aseara pe doamna care-mi face tortul pentru nato,si am reusit sa mut data..o sa facem o mica nebunie sambata si nu miercurea.Al meu banuie el ca nu am eu stare si ii fac un tort,dar nu-i trece prin minte ce fel o sa arate![]()
sigur o sa aiba un soc ![]()
getik sa inteleg ca ti-a facut incizie acolo??.Thx,si mie imi place,dar numai sa nu atenteze la tzatzarele si chilotii mei
.fata,pai tu ai copil superrrr cuminte
.Fiti-ar soacra sa-ti fie..e dusa rau 
.Daca eu mi-am tras autostrada prin fata casei,tu ce pana mea ai facut?ca uite ce acusi cu pagina..acus te ia ema si pe tine in primire![]()
.Asa deci...uite de unde era zgaltaiala se azi noapte![]()
lavi offf,te astept azi sa vorbim
.Intre 2 apeluri,copil terorist,mancare si curatenia zilnica,sigur gasesc sa arunc un ochi si pe net![]()
tot o mica terorista am ramas 

BAZAR
Simina1980 spune:
Neata!
Am venit la
!Sunt tare adormita si ma enerveaza vremea asta inchisa-sper sa vina mai repede ninsoarea daca o veni.
Va multumesc ptr urarile ptr mama mea si va urez si voua la fel.Noi am fost aseara la mama ca a pregatit sarmale si friptura si peste iar noi am luat prajiturele,a fost frumos.L-am invatat pe Andu sa-i zica la multi ani si cand a intrat la mama a si inceput:"a buti ani" de imi venea sa-l pap.
Mady-imi pare tare rau ca trebuie sa se opereze sotul tau!
Ma rog la Dumnezeu sa treaca cu bine!
Getik-ce povestesti tu despre soacra si tras de par
-sincer ma trec fiorii..mai,eu inteleg ca va certati dar asta e deja violenta....
Lavi-bine macar ca v-ati impacat!Spor la lucru sotului cu masina,sa faca multi bani!
Cris-cred ca o sa aiba o mare surpriza sotul tau cand va vedea tortul
.Eu nu i-am facut niciodata surprize d-astea lu al meu ca nu am stiut cum ar reactiona.....
Ema-uite ce baiat harnic ai!
Trimit ca ma chinui de o ora sa termin!
Si revin!
Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)
madyrizi spune:
buna, dragelor!
multumesc ca ne sunteti alaturi. avem nevoie de sustinere. stiam ca se va ajunge aici, dar cu cat mai tarziu cu atat mai bine. acum ne pregatim de analize, strangem banii... si speram.
eu sunt foarte tare si practica, cand este o situatie dificila. am inceput sa programez toate alea, alea ca sa mearga snur.
sunt nedormita si obosita ca nu stiu ce are mihaita de scartaie toata noaptea. maselele i-au iesit...zic eu
ca s-o fi terminat seria asta. e tare ciufut... nu-i convine invelit, dezvelit, cu capul pe perna, fara perna, pe stanga, pe dreapta, langa mine, departe de mine...ufff am incercat orice. o fi simtit ca-s agitata si se afiliaza.
in fine,
picky, nu suna bine numele ala. bine ca n-a zis lois lane... si sa astepte vreun superman
.
lavinia, las-o naibii de cearta. eu nu ma mai cert decat daca e musai. altfel il las sa macane singur. in clipe d-astea, cand e mai dificil, imi dau seama ca nu se merita. viata e scurta si trebuie s-o traim frumos. apropo de nazdravani... eu n-o invit pe fina mea pe la mine ca ma omoara de nervi fiisu. are 4 ani si e mai rau ca un bebelus de 2. tipa, urla, da cu palma, nu imparte jucarii, nu te intelegi cu el de loc. asa ca ma autoinvit la ea cand aduce vorba ca vrea sa vina la mine. ii zic ca e mare deranj la mine, n-am avut timp da fac curat deloc, imi e jena ca e asa...
cris, vezi sa nu imbeti la ziua sotului ca de acolo pleaca multe buburuze in zbor
. si fiind asa impresionat de tortul-minune... devine extra-siropos
. sa vii sa tragi o autostrada si la mine ca rahatul de primar nu vrea sa-mi asfalteze si mie straduta ca cica n-a stiut ca exista
. ca sa intelegeti... eu stau pe un intrand care nu are nume sau numere ale lui, adica e numerotat in continuarea strazii principale, dar cu litere (adica la nr. 71 din strada principala s-au adaugat niste litere, care suntem noi). domnu' primare n-a stiut ca mai existam si noi si nu ne-a inclus in reabilitarea strazii care incepe pe 15 feb. deci is plina de "dulcegarii" la adresa lor.
revin mai incolo...
Mami
de
www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii
calipso_zeus spune:
Buna dimineatza fetelor
Noi pas la somn asta noapte.A facut scandal la culcare se trezea din somn si racnea "nica,mama,tata,nanu"
mai are un pic si cheama tot blocul.Toata noaptea s-a zvarcolit si a plans cu lacrimi mari in somn.Si s-a trezit tot plangand si ciufuta nevoie mare.Cred ca o doare ceva probabil gura adica gingiile.Offff ca le are umflate si rosii si cand o intreb ce o doare zice aici si arata gura si baga toata manutza.
Ea oricum are probleme cu somnul de mica nu a vrut sa doarma si pace buna.
Si-a gasit sotul servici....temporar, nu e ceva de viitor dar merge.Decat sa stea casa mai bine castiga un ban ..nu e greu dar presupune raspundere mare,sper ca se descurca.El e foarte carcotas si corect.
Va incepe de la 1 feb.sper sa nu se schimbe nimic.
Tot e greu dar.....decat deloc...
Mady speranta moare ultima.
Getik cu sotul te-ai paruit?Sau cu soacra ca nu am inteles bine.Doamne ce famile de....oameni cu idei...ca sa nu zic altceva.Imi pare rau nu stiu ce sa zic.
Si eu mai am discutii cu sotul dar nu facem decat sa ne contrazicem.
El e calm eu temperamentala...fata ma mosteneste pe mine.Asta e sanatate de-ar fi.
va pup mai vin io.
anna-mama spune:
Neata,
Dragele mele, mi-e tare dor de voi, dar nu mai reusesc sa fac fata cu cititul
si nu-mi vine sa scriu fara sa fi citit ce mai faceti voi.
Acum nu am reusit decat sa vad prin ce trece Mady si sotul ei, imi pare rau si Dumnezeu sa va ajute sa treceti si peste asta cu bine! Multa sanatate si putere!
Si am vazut pozele cu Rares si cu Miru
Vai ce mi-au mai placut! Lavi, a crescut asa mare Rares, e inalt nu? E un baietel pe cinste
si Stefi s-a facut o scumpa, ma bucur ca am mai vazut-o.
Cris, e mortala Miru
, am ras aici in birou de una singura cand am vazut-o cu sutienul si ruleta
, cam cat ar vrea sa aiba la bust?
E o frumoasa, motata mica 
In rest nu mai stiu nimic, ca nu am mai apucat sa citesc 
Noi suntem f bine, Vladut se joaca toata ziua, vorbeste o gramada si are atata energie
Nu stiu daca am apucat sa va zic ca mai nou a invatat sa zica "nu stiu", e mortal cand ne raspude la intrebari asa!
Va pup si sper sa reusesc sa citesc ce mai faceti toate, sper ca sunteti cu toate si toti puiutii sanatosi! 
de steluta norocoasa (09.02.2009)
e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR