**Buburuze de 2009 in actiune(3)**

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

picky nu i-a trecut incaaaaaaaaaaaa....imi vine sa ma strang singura de gat....in puii mei, ce dureaza atata nu stiu....se vede clar ca nu e dereglata doar la cap

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madyrizi spune:

ashea... acuma sa recuperez si eu.

lavinia , tot nu ma coafeaza nik. is grasana si incerc sa slabesc, dar cum naiba sa slabesc cand astia vor numai minuni: numai friptane in fiecare zi, maine cica vor aripi picante .

picky, incerc sa-l fac fericit si pe alex. cat doarme cel mic, poate face ce vrea. se joaca si el in voie cam 1 ora, ca restul e pentru teme.

cris, o sa ti-o iei pe cocoasa, zau. pai io vreau sa slabesc nu sa ma ingras. deja am mancat o tava de prajitura cu mere de ieri pana azi. maine sunt o lady ca sotul e la serviciu si nu pot sa fac nik de zmeii astia 2, asa ca stau cuminte.

ema, si eu am facut ciorbita de afumatura si a iesit un pic cam acrisoare, de la bors. nu am vrut sa-i dau lui mihaita, am zis ca-i prea acra. de unde? a ras un castron zdravan de ciorba cu paine. n-a mancat niciodata atata .

mihaita n-a dormit bine azi ca au venit 2 nene de la electrica si ne-au mutat contorul afara, ne-au schimbat cablurile, ne-au mutat firele la alt stalp... deci gauri ca la balamuc cu bormasina + limbarita de parca erau niste ia o pauzari... exact sub geamul juniorului. asa ca a dormit de la 13.30 la 15.15, cam putin pt. gusturile mele .

am citit tot ce ati scris, dar nu mai retin ce mai trebuia sa raspund. il cunosc pe alzheimer personal ...cred. uit, frate, si ce am de facut peste 2 secunde .

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

sunt tare nelinistita . sotul meu e la medic, la un control la oki. el nu mai vede cu okiul drept de vreo 7 ani. a avut un chist in oki, a fost operat de vreo 5-6 ori, si acum are silicon in ochiul drept ca sa-l mentina ca organ, dar nu mai are functionalitate. azi se hotaraste daca se mai poate tine siliconul acela pentru ca are garantie 7 ani. daca nu... iar operatii... si asta daca se mai poate pune un alt silicon, daca mai suporta ochiul . daca nu suporta o sa il amputeze . offf... stau cu inima cat un purice pana vine de la doctor.

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/z7m2069icppvwhff.png" target="_blank">Mihai siwww.pregnancy-duedate.com/tickers/3n5z7sh3szzc8t5z.png" target="_blank">Alex
AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

mady ia da-i o lamaie lui fiitu sa vezi cum o rontzaie....fara nici un fel de grimasa. si al meu mananca borsssss fara nici o treaba...totusi la asta zic pas ca are fasole. le place ca e acrisoara si are gust plus ca borsul e sanatos si natural

Mergi la inceput

mady tinem pumnii pt vesti bune...offff

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Picky_toto spune:

Am terminat de calcat, fiica mea inca imi doarme.a adormit greu dupa doua incercari esuate..a treia a avut succes asta pe la 3. Tot imi cere "pa-pa" si eu ii explic ca nu putem ca inca are buba...iar ea imi raspunde ca "nu-nu buba" as incerca maine sa o scot afara...dar trebuei sa discut cu soata ..
Eu in timp ce calcam ascultam is restul de farse..unele sunt tari rau..aia cu inima e super..se vede ce carte se face in scoli

Simina tare bancul si bun pranzul
Alexa deci macar ai tinut minte ce ai citit?! hai te asteptam cu vesti
Cris multam de reteta, nu e complicata deloc, uite o sa o incerc cat mai curand si imediat o sa o si notez sa o am in cartea de bucate. Aaa ca veni vb de taiat cu cutitul..va dau un pont.. dupa ce ai taiat cu varful cutitului marginile de jur inprejur tortul..ei o ata de papiota mai groasa si tai ca la mamaliga ..si se taie uniform
Cris da cam asa sunt pe aici...avea in trecut sotul o cunostiinta(zic in trecut ca a incheiat socotelile cu respectivul) divortat care se cuplase cu o belgianca mai in varsta..si femeia vroia petreceri prin astfel de cluburi...ca cica ea is fostul ei sot erau clienti fideli in astfel de cluburi...am vazut la tv ca mai nou se poarta si in Ro
Lavi imi pare rau ca va costa atat de mult reparatia masini..sper doar sa se repare repede si sotul sa iasa din nou pe teren ca sa castige banuti. Da..venise cu Lana..ma lasi
Calipso imi pare rau ca nu te poti odihni..
Ema vai pai tu ai baiat harnic mama, auzi la el vrea sa-ti stranga rufele de pe uscator si tu nu-i dai voie..vezi s-a gandit el si la fier...rufele trebuie si calcate..pai daca mama sta pe forum baiatul face treaba.. Deci asa nu iti e de apa ci de debara ...pai acum is cu tine..doar era cam ultimul locusor unde nu isi bagase nasucul, nu?! ce vrei si tu, curizitatea-i mare
Mady acum am vazut si mesajul tau..off doamne cat trage si al tau sot...ne rugam sa fie ok si sa se poata face ceva in privinta asta ..suntem alaturi de tine

Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 30+ o printesuca mai mica

Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

Intrebare: Ce iese daca imperechezi un pestisor fermecat cu un rechin?
Raspuns : Un rechin care-ti va indeplini ultimele trei dorinte

lavi pai tu iti dai seama ce autostrada imi trag eu prin fata casei?.Cand folosesti cacao su ciocolata,este ideal sa pui esenta de rom,altfel pui de lamaie sau vanilie.Cred ca o sa te saturi de dantzuit anul asta .Pai daca imi bubuie mintea numai retete,ce vina am eu?
ema de acum incolo sa-mi lasi ginerele in [pace da? uite si tu cata harnicie e pe capul luiia sa te vad eu in primavara cum mesteresti tu retete
mady fata,eu pusei anunt ca unele imagini dauneaza,dar pentru continul scris de mai devreme nu am ce sa fac.Daaaa,ca peste tot..ii apuca dracii pe toti sa bormasineze sau sa fac renovari fix intre ore de genul "pastrati linistea".
Offf mady sper totusi sa nu se ajunga pana acolo,si sa ne dai o veste buna
picky mititca,mi se rupe sufletul de ea ca ii e dor de joaca si micii ei prieteni;eee,nu m-am aruncat pana acolo ca nu toata lumea stie sa taie cu ata.Nu-mi vine sa cred ..ce e frate cu apucaturile astea erotice si adultere??

Al meu sot in seara asta iar e la fibradeci o sa dorm de o sa ma rup

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Mady offff las` ca Dumnezeu e mare.Poate se indura de voi si nu se ajunge l a operatii extreme.

Mergi la inceput

din pacate vestile sunt proaste. urmeaza operatie in maximum o luna, cu analizele de rigoare inainte. operatia va fi facuta la clinica privata pentru ca acolo este singurul dr. care a vrut sa-l opereze si costa 3100 de lei.
mai vorbim ca acum is daramata.

AlexsiMihai
AlexsiMihai
www.dianalaura.wblog.ro
NOUTATI IN ALBUM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

ooo mady imi pare sincer rau de situatia asta,avem o tara de tot kk ..am ramas fara cuvinte..

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput