**Buburuze de 2009 in actiune(3)**

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_82 spune:

am pus de-o ciorba de pui acracrita cu lamaie si leguminoase proapete,si de-o mzare cu pui si poate si de-o placinta cu mere si caramel ..la desert sunt in dubii

picky daca mai trageti o tura de tastarnita zilele astea,pai ma apuc de ambele autostraziuite asa,sa fac in ciuda guvernului ca eu pot si el nu..sac!Ce asta chiar nu o stiam cu schimbatul eu sunt tacanita de fel,dar astia sunt si mai si se cred in perioasa glorioasa a romei cand orgiile erau in flare si se buleu la gramada??.Nu l-am pus sa o intrebe,dar sigur ar spune mititca ca ta-su e rautatea in persoana.Asta cu Nicu a foat prea tare [:-))] sa se ia de mana cu nato ca si el la fel face

tot o mica terorista am ramas

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Da'aveti ceva tastarnita!!!!
Eu mi-a luat cafeluta no 2,dupa ce am fost la masa-am mancat niste sarmale cu mamaliguta dementiale....Asta e felul de mancare pe care il fac astia cel mai bine aici ca in rest nu prea le nimeresc-bine exceptand gratarul/friptura ca asta iese la oricine.
Asa deci......autostrazi.....

Cativa barbati sunt la gym si deodata suna un telefon. Unul dintre ei raspunde:
El: alo, da!
Ea: iubitule, tu esti? nu te aud prea bine! Esti la gym?
El: da, draga mea.
Ea: dragul meu, sunt in fata unui magazin de blanuri si am vazut o haina de vizon pretioasa ! sa o cumpar ?! costa doar 3.000 de euro…
Ela. Desigur iubito! Cumpara-ti si o geanta sa se asorteze!
Ea: esti un inger… dar stii, in dupa masa asta am trecut pe la un dealer auto si ma gandeam ca ar cam fi timpul sa-mi schimb masina. N-o sa-ti vina sa crezi, au un BMW ultimul model si nici nu este asa de scump, 55.000 de euro. Sa-l iau?!
El: scumpa mea, bineinteles… dar spune-le sa ti-l dea cu toate optiunile posible.
Sotia, vazand ca toate rugamintele ei au succes, isi incerca norocul inca o data.
Dragul meu,iti amintesti ca mama ar dori sa vina sa locuiasca cu noi. Hai sa facem proba o luna si dupa aceea hotaram.
El: bine, bine, dar asta-i tot, sa nu-mi mai ceri si altceva, da, iubi?
Ea: da, da, e perfect. Oh cat te ador, dragostea mea.
El: si eu, iubito… un pupic dulce.
Si domnul inchise telefonul. Dupa care se uita de jur imprejur si intreba:
Stie cineva al cui este mobilul acesta?

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa_love spune:

cand sa scriu si eu dupa ce am citit,am ras ,....vine barbatemiu cu un nene ca vor mancare ca au terminat treaba!.........
......si mai taie si un vecin cu drujba,deci acusi imi trezeste fata...........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simina1980 spune:

Cris-placinta cu mere si caramel .
Vreau si eu!

Mamica de Razvan-Alexandru(24.08.2009)

Mergi la inceput

alexa mama ei de treaba..lasa ca trebuie sa hranesti oamenii
simina bun bancul
E relativ usor..opresti oleaca de juice de la merele rase care sunt amestecate cu zahar,scortisoara si rom esenta(sau 50 ml rom) si pui intr-o craticioara ca sa-l caramelizezi,iar cand e aproape gata placinta,torni caramelel obtinut.Singura chestie e ca trebuie sa calculezi in asa fel incat carameleul sa nu aiba timp sa se inatreasca pana il torni tu pe placinta

BAZAR

Mergi la inceput

simina era sa uit..dupa ce pui caramelul,mai lasi la cuptor inca 10 min.

si acum,cu riscul de a mi-o lua pe coaja rau de tot de la cucra-mea (nu da cuscra ca mi doaleeeeeee...) pentru picky am retata urmatoare :
-6 oua
-1 cana zahar
-1 plic praf de cop(de preferat dr.)
-6 linguri ulei
-esenta
faina pana iese o consistenta mai tare,cama ca o smantana

Se separa albusurile si se bat spuma la mixer cu praful de copt,treapta mica si apoi treapta mare,pana poti sa intorci bolul invers fara ca sa cada din el.pui zaharul gramada si mai bati inca 4-5 min.Apoi pui uleiul si bati putin.Galbenusurile le amesteci cu esenta si torni peste albusuri si mai amesteci inca putin.Incorporezi faina treptat sa nu faca cocoloase pana ajungi la o connsistenta ca cea a unei smantani.
I-ei o forma de copt rotunda,si daca se poate si putin mai inalta sa fie,si o imbraci in fartie de copt.P.S. decupeaza un cerc care va fi fundul si apoi taie o fasie cu care vei "decora"peretii formei.Apoi pui toata compozitia acolo si o dai la cuptor.Incearca ca in primele 20 min sa nu umbli la cuptor sa vezi daca a crescut(exceptie face numai cazul in care trebuie sa suni la 112 ).Dupa,poti sa incerci blatul cu o scobitoare;daca nu se lipeste coca pe ea cand intepi cocatura,e ok,inseamna ca e gata.
lasi un pic sa se raceasca ,dupa ce ai scos din forma si ai dat js si fartia de copt,si apoui tai cu un cutit lung si subtire blaturile.
Il umpli cu ce ai in casa,fructe taiate cubulete,o crema din care sa poate sa pape si stefi...
la decoratiuni e oleaca mai complicat,dar daca ai un sprit,poti usor sa faci doar din crema niste mici decoratiuni

BAZAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Am culcat si eu maimutica, soata s-a dus dupa piesa la Marghita, caci doar acolo s-a putut face si pe maine se apuca de lucru!
Cris vad ca visezi la autostrazi, crezi ca se transforma strada ta in autostrada.... parca o vad pe Miru defiland cu tztzarul la purtator...asa cum zici abia ne revenisem umpic...ai vazut ca pana la urma nici nu e terorici Miru pe langa Dragos....poi asta vroiam sa stiu ce esenta folosesc de rom sau vanilie cred ca vanilie voi baga
Eu tanjesc dupa petreceri, n-am mai fost demult undeva la o petrecere dar voi avea destule botezuri si nunti anul asta de n-ar trebui sa punem bani ar fi si mai bine.
Anna
Ema ce-i cu pagina? ca nu-i nimic cu ea, sau sunt eu prea blonda si nu observ
Puca supe ca face singur puzzle si Rares face dar doar cu ajutor adica eu..LANA??????
Simina ce tare a fost bancul, nu mai pot
cris ma omori fata deja aproape am umplut un caiet cu retete numai de la tine, nu apuc sa le fac[:d]
Merg sa pap si eu ceva. Va

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns calipso_zeus spune:

Iar dorm toti mai putin eu.....fata abia la 4 a adormit,barbatu` parca a tras la jug iar ii e somn si sforaie....p.m.de treaba si eu de sase vezi doamne.Sa vezi ce ma razbun eu...deseara cine va sta cu fata pana la 11.30 cand adoarme?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia.p spune:

Mady vai ce blondi sunt esti la favorite

La MUlti Ani 2011
Asa creste iubirea vietii mele 23.mai.2009

Am produse de vanzare, va astept cu drag!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emanouela spune:

mai inainte am crezut ca ficiormiu pusese gand rau casei....ca se auzea un zgomot infernal din living, cand ma duc, el, mana-l-ar mama, scosese ligheanul de sub suportul de uscat rufe (l-am bagat in casa ca afarafrig si umed) si incepuse sa traga de rufele de pe suport si sa le puna in lighean, le strangea...acu isi plimba scaunul prin casa
deci sa incerc sa recuperez , in mareeeee
lavi nu vezi ce de mesaje a scris cris??? m-a ametit
cris, picky da eu il lassssss....mai si mor de ras pe deasupra cand are apucaturi din astea autodidacte, ca o face cu atata seriozitateeee incat zici ca se pregateste pt doctorat
da picky naspa nu e ca a varsat apa din fier ci ca a deschis debaraua
cris sa fii sigura ca ti-o iei pe cocoasa....si simina ti se alatura.....ba frateeeeeeeeeee, fie-va milaaaaaa ca eu nu am cuptor incaaaaaaaaa si nu pot coace ...nesuferitelorrrrr...dar si cand o sa am...mama voastra de nesuferiteee, atunci sa va tineti bine
cris eu am facut ciorba de afumatura cu fasole...acrita cu bors...imagineaza-ti ca m-am apucat de facut acritura pt ciorbe...mi-am trimis din Rom taratze, cregi de visin....n-ai treaba cu mineeeeee

Mergi la inceput